קנייה...

faIcore

New member
../images/Emo179.gif קנייה...

הי חברים התחדשתי ברובה חדש בשם Mares jet 70 הרובה נירא טוב מאוד מקווה שיוכיך את עצמו במים...

בשרטי

New member
אמרו לי לא משהו...

אמרו לי שהוא לא מדוייק והשיחרור אויר שלו מרתיע מאוד את הדגים. בגלל גודלו מאוד קשה לדרוך אותו.. שוב הכל בגדר "אמרו לי" אני החזקתי את הרובה ואל ממש התלהבתי ממנו. בגלל אמרו לי-(כן שוב פעם) שהמקצוענים עובדים רק עם גומיות. בכל מקרה תתחדש!

Chico Hakli

New member
../images/Emo45.gif

הרובה מרעיש מאוד קשה לדריכה ולא מדוייק כל כך...אבל מאוד חזק...

faIcore

New member
תודה לכולם...

לגבי גודלו וקושי בדירוך שלו...אני לא ממש מרגיש הבדל בין הרובה הקודם שהיה לי לגבי רובה גומי אכן יותר מדוייק שקט במים ומקצועי יותר אך זה תלוי באיזה מקום אתה צולל ולתנאי הצלילה שלך תודה לכולם על התגובות

wind b

New member
חוות דעת

אנשים כל הציוד הנמכר היום הוא בגדר טוב עד טוב מאוד אבללללל לכל ציוד יש יתרונות וחסרונות אני מחזיר את ה "spark700" של מארס עם מפחת לחץ וחץ דק יותר מפלדה קפיצית הג'ט 70 הוא רובה ארוך וקשה לדריכה עם אתה פחות ממטר ושמונים גובהה הבום שהוא נותן מתחת למים באמת מפחיד את החי הימי בסביבה החץ שלו עבה וכבד ונוטה להתעקם ואחרי כמה סריטות אף להחליד לעומתו עם ה"spark700" אני יכול להפחית לחץ בלחיצת מנוף קטן ולדרוך ביתר קלות החץ מפלדה קפיצית לא מחליד כלל דק יותר ומהיר הרבה יותר במים ועוד אבל רובה גומיות זול יותר חלקים פשוטים יותר שקט יותר לא תמיד מהיר יותר וקל הרבה יותר לדריכה לסיכום אם כבר קנית אז שכנע את עצמך שקניתה טוב ותהנה ממה ששילמת במיטב כספך ובעתיד מומלץ להתיעץ אולי אחרים יכולים לעזור לך להפרד מכספך עם מוצר טוב איכותי ואמין יותר תתחדשששששששששש והדג שתתפוס שיהיה לפחות באורך הרובה שלך

faIcore

New member
חחח תודה...

יש לי שני רובי גומי ושני רובי לחץ...מה היתה הסיבה לקניית הרובה משום שהיתה לי בריכת אויר ברובה משום שנכנסו לי גרגירי חול לתוח השרבול רציתי להחליף את השרבול אך אמרו לי שחברת asoo לא מיצרים יותר חלקים לרובים שלהם ובמיוחד ל 65 אז זה מה שקניתי ומקווה שהיה בסדר.. תודה

wind b

New member
דחוף דחוף

אם הינך מחזיק עדיין את רובה האסו המקולקל לרוני יש רובה אסו חדש קצר שהשסתום האחורי שלו פגום אם אתה לא צריך אותו אני אוכל להשמיש את הרובה שלו ולפחות מישהוא יוכל להרויח מזה וכן גם אני מחזיק ארסנל רובים לא קטן ולוקח לים ע"פ המצב

למעלה