משחק BrakeOut בפלאש

gilliron

New member
../images/Emo179.gifמשחק BrakeOut בפלאש

שלום לכולם, אני מגיעה מהצד העיצובי של העניין ושמחתי לראות שקם כזה פורום. קראתי בעניין את המדריך שפורסם פה לפני כשבוע לגבי משחק BrakeOut ואף יצרתי אחד שכזה, לא לגמרי בלי קשיים, אבל בסוף יצא משהו. אני רוצה לדעת כיצד אוכל להוסיף למשחק סאונד, בעיקר כאשר הכדור פוגע בלבנה, יש לי כבר את הסאונדים שאני רוצה אבל אני לא מצליחה למצוא את המקום והפקודה המתאימה (האם זה attach sound? ) כדי לצרף אותם. אם מישהו יוכל להראות לי דוגמה זה יעזור לי מאוד.
לירון.

De-Panther

New member
אני לא מכיר פלאש...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

בצורה מספיק טובה אבל תמיד כשרוצים להוסיף משהו בזמן מסוים צריך למצוא את הפונקציה של אותו זמן
אוקיי את רוצה להוסיף צליל ברגע שהכדור מתנגש במשהו?? חפשי את הפונקציה שקולטת שהכדור התנגש(זאת שגורמת לו לחזור אחורה) בקשר למהי הפקודה שמריצה את הצליל... אינלימושג
יכוליות שזה באמת אטץ' סאונד כמו שאת אומרת

freak2100

New member
אז ככה:

קודם כל צריך לייבא את קובץ הסאונד לפלאש file import to library ואז כפתור ימני על הסאונד שנמצא בסיפרייה ותעשה לו linkage ואז אתה עושה דבר כזה:
mySoundObj = new Sound(); mySoundObj.attachSound("theSoundName");​
ואז בשביל להפעיל את הסאונד:
mySoundObj.start(0,1);​
כש0 זה מאיפה הסאונד יתחיל (אם אתה לא רוצה שיתחיל מההתחלה) וה1 זה כמה פעמים הוא יתנגן

freak2100

New member
רק הסבר קצר...

יוצרים אובייקט סאונד ומקשרים אותו לסאונד שנמצא בlibrary ואז מפעילים אותו, אז הוא מנגן את הסאונד שעשית לו import

תנסה\י את המדריך שאני הכנתי

רק משום מה לא הכניסו אותו לטאגליינס. אני לא חושב שיהיה בעיה לחפש את המדריך ב6 עמודים. אפילו אני חושב שזה בעמוד שני או שלישי.

gilliron

New member
הוספת סאונד...

קודם כל תודה לכולם על התשובות. ליחיד במינו- עשיתי את המשחק בדיוק לפי המדריך שלך אבל לא מצאתי אופציה של הוספת סאונד. האם תוכל לכתוב בדיוק היכן להוסיף את הקוד? לכל שאר העונים - תודה רבה על העזרה, אני אנסה לעשות לפי ההוראות ואעדכן מה יצא.

אני יודע שאין שם סאונד

אבל רציתי שמישהו יעשה את המדריך שלי. ככה שיזכרו אותו. אולי תעלה את הFLA פה או בפורום פלאש ויעזרו לך. תבדוק שאלתי את השאלה הזאת לפני כמה ימים בפורום פלאש וענו לי . תבדוק מה ענו לי ותנסה.

למעלה