משחקא"קון #4

ailag

New member
../images/Emo179.gifמשחקא"קון #4

הנה הוא בא! הנושא של היום: קומיקסים עם שם ארוך
(מה זה ארוך? יותר מארבע מילים - מלבד קטנות כמו and of in וכו' - בכותרת שלו או לחלופין יותר מ 9 אותיות במילה בכותרת. גם גבוליים יתקבלו כל עוד הם באמת נראים ארוכים. אפשר ורצוי להפעיל שיקול דעת) הזוכים כרגיל יקבלו כרטיסים חינם לאירועים בפסטיבל הקומיקס, האנימציה והקריקטורה שיתקיים ב 26-29 לחודש בסינמטק ת"א. הכרטיסים מתנת מארגני הפסטיבל. פרטים (כולל תוכניה): http://www.anicomfestival.co.il

תשובות ושאלה

א. האם מבנה שמות מיני סדרות או אוגדנים נחשב ככותרת? למשל: MARVEL KNIGHTS SPIDER-MAN VOL1: DOWN AMONG THE DEAD MEN TP עד הנקודותיים זה כביכול שם הכותר ומהנקודותיים והלאה זה שם הפרק. אם זה נחשב אז יש שם 9 או 10 מילים שאינם 'קצרות' כהגדרתך. ומה על חיבורי מילים כמו שם הכותר: PERHAPANAUTS שיש בו 12 אותיות אבל הוא משחק מילים? ב. היות ולא ענית לי, אני רואה לנכון זכות להציע את: א. FRANKLIN RICHARDS SON OF A GENIUS: EVERYBODY LOVES FRANKLIN ב. PERHAPANAUTS שהוא 12 אותיות ו-TRANSMETROPOLITAN -שיש בו 17 אותיות. ג. RANN THANAGAR WAR INFINITE CRISIS SPECIAL

ailag

New member
שיקול שלך

(מה זה ב. היות ולא ענית לי כשעוד לא שלחת את ההודעה?
) אני בונה על זה שאם אנשים חושבים שזה שם קצר הם לא יצביעו. הכוונה היתה לקומיקסים עם שמות בסגנון the little boy who ate cheese in hell's marvelous marketplace where everything's a bloody laugh . אני לא מאמינה שיש קומיקס שהשם שלו בלבד הוא כזה ארוך, אבל זה הכיוון / זה "הראש". מעבר לזה, שיקול שלך. השיקול שלי אומר שהראשון שהבאת הוא קצר אבל השאר מתאימים. הראשון יצא ארוך רק בגלל הנסיבות - שחיברת את שם הכותר עם שם האוגדן - באותה מידה החוברת הראשונה של סנדמן בספר הראשון היא שם ארוך: "the sandman - preludes and nocturnes - sleep of the just" אם כי היא פשוט שלושה שמות קצרים שבחרתי לחבר.

רגע, אנחנו אמורים להמציא דברים?

או להביא שמות של קומיקס אמיתיים שיצאו? כי המצאות אני יכול לתת עד מחר...

ailag

New member
"לערוך" קומיקסים אמיתיים שיצאו

למשל לשנות את העלילה של טרנסמטרופוליטן כמו שהצעת.. מה, תמציא קומיקס ואז תשנה אותו?

giri

New member
יש לי!

1. pink teenage mutant ninja fakatzas - קומיקס ריאליטי חדשני על עלילות נשות פורום פאקאצות בקניון רמת אביב 2. the astonishing uncanny ultra unlimited ultimate amazing unbe-fucking-lievable spactacular... what's his name again? - strikes back!!! אני חושבת שזה מכובד. בהחלט. ואחד סוריאליסטי, אפרופו הצעה 2 : the astonishing uncanny ultra unlimited ultimate amazing unbe-fucking-lievable spactacular hubert hubert on 32-bit color Vs Googie second printing TPB בהוקרה לאנשינו הישראליים... P-:

Robinho1

New member
ל- giri

אהבתי את הרעיון הראשון מאוד מאוד יכול להיות פצצה!!!!!!

אופטיפ

New member
הנה אחד

the Ridiculously Funny most Amazing Unbeliveable Advetures of the Most Dreamy Superheroes with their most Sexiest mother Fucking Gals in the All Wide World Fighting togther in the Most Ultimate Vilian with the Uncanny Powers of Doom and Distraction vol. 1-4 in a Ultimate Hardcover spicel

the runaway

New member
זה הרעיון שיש לי עכשיו

The Story of A Man who have done so littel in his incredible bizzare life down the hellmoth, and still caused the destruction of the most enormous astonishing super-cool scary so-much-more-than-super villians, and met the coolest and most famous celebrities.

ailag

New member
אהמ *הבהרה*

המשחק הוא עדיין לקחת קומיקס ולשנות לו את הסוף או לשנות חלק מסוים בעלילה (what if). מה שכתבתי לעופר זה דוגמה לקומיקס שאם היה קיים, היה לגיטימי לכתוב עליו למשחק, מתנצלת אם הטעיתי. להמציא שמות זה גם נחמד אבל לפעם אחרת

אופטיפ

New member
../images/Emo4.gif

אבל מקובל הנה שלי: What if General ross had become the hulk and eat everything in jis way

ailag

New member
טוב, אם זה מה שרוצים

אז לשרשור הזה אפשר גם שמות מצחיקים :) אם זה יצור בעיות מקסימום נחלק כרטיסים לשני סוגי התחרויות בנפרד, יש כמה ספייר.

למעלה