מה לבחור
...

../images/Emo179.gif מה לבחור ../images/Emo35.gif...

אז התקדמתי מאז השאלה הקודמת וכעת אני מתלבט בין שני דגמים ספציפיים של HP: pv6282 שמכל מה שקראתי ושמעתי מומלץ בחום pv6520 שזול ממנו באלף ומאה שקלים ההבדלים בינהם בדגם של המעבד ואין לי מושג מה מהיר או טוב יותר, ובכרטיס הוידיאו אולי פיספסתי משהו אז צירפתי את הנתונים כדי שתוכלו לראות בעצמכם אשמח לקבל כאן עצה עד כמה משמעותיים ההבדלים והאם מצדיקים 1100 שקל הבדל במחיר הצורך שלי ביתי אינטרנט ותוכנות אופיס בעיקר לא משחקים תודה ויומטוב

eliel11

New member
שמע אחי,

אני צריך להכין איזה הודעה מוכנה עם השורות "לאינטרנט ואופיס כל מחשב יספיק" אין לך שום צורך בכרטיס גרפי עצמאי. אין לך צורך במעבד כפול ליבה. הpv6520 מחשב מעולה מבחינת חומרה, הוא חדש דנדש, הפלטפורמה החדשה של אינטל שכוללת מעבד גרפי משופר כדי להתמודד עם הויסטה כמו שצריך, כרטיס רשת תומך בתקן n שאוטוטו יהיה הדבר. קיצר מחשב חבל על הזמן. המעבד שלו אגב יותר חזק משל הdv6282. בשביל אינטרנט ואופיס, סתם חבל על הכסף (מצד שני לא רשום מה המחיר) אתה תשתמש אולי ב30% מהיכולת של המחשב וזה בהנחה שאתה מוריד אובססיבי ומריץ איזה איזה 10 תוכנות בו זמנית. מחשב חזק זה טוב אם אתה מריץ יישומים כבדים. ליישומים שתיארת לא צריץ מחשב חזק (מצד שני ויסטה אומר שצריך מחשב חזק). מה אני מנסה להגיד? פשוט מאד, זה מחשב מעולה אבל רק לאינטרנט ואופיס הוא יותר מדי חזק וחזק אומר כסף (שוב הכל תלוי במחיר).

למעלה