יום שני

Anni Lupu

New member
סיימתי עם מתמטיקה לכל החיים!

עד בגרות חורף, כמובן חח אורזת מזוודה למחנה... אין לי כוח למחנה עם חניכים!!!

בחיים שלי לא הרגשתי כזאת הקלה

ניגשתי שוב ל04, ופתרתי את כל השאלות חוץ משאלה 2, ואז התלבטתי אם לכתוב בטופס את 3 או 4. בסוף הלכתי על 3 ומסתבר שעשיתי בשכל, כי את 4 לא פתרתי נכון בגלל שלא הבנתי מאיפה עד איפה צריך למצוא את השטח (התשובה הסופית הייתה אצלי כאילו חלק מהתרגיל XD). ב3 רק השרטוט היה לי לא נכון, נקווה שלא יורידו יותר מדי ושיהיה 90 בערך. לפני שנכנסתי לכיתה הלכתי למחנכת להביא לה משהו שהכנתי כאילו מכל הכיתה, למרות שאף אחד לא יודע על זה...מן קולאז' כזה של תמונות של רובנו (שמתי של מי שהיה לי XD) ומסגרתי את זה, היא ישר תלתה את זה על הקיר!
שיצאתי היא כבר לא הייתה, אבל המזכירה שלה כן אז הלכתי להיפרד ממנה (רק לחודשיים האלה...בטוח נראה אותה בשנה הבאהXD). מהביתספר הלכנו לסבא וסבתא, משם לסיבוב בעיר ואכלתי פנקייק
עכשיו בבית לנוחחחחח סופסוף.

Torn Up Letters

New member
פשוט טמטום טהור.

ישבתי והתחלתי לכתוב לו מכתב לגיוס, כמובן שהבכי הגיע תוך פחות מחמש דקות, אז צלצלתי אליו שיבוא מהר. כשהוא הגיע כל כך נלחצתי שהוא יראה את זה, שסגרתי את הקובץ ובכלל לא שמרתי. מאיפה אני זוכרת מה כתבתי בכלל. |: יפה. אבל הוא הכי מדהים בעולם, אז למי אכפת. "את הכל בשבילי".

R a n d a l l

New member
מה נשאר להגיד?

למען האמת, כלום. אבל שאני אשתוק? מה פתאום. [כתבתי משהו ומחקתי. וכתבתי שוב. ומחקתי. אז שווין. חופש מעולה ומקסים לכולם
]

R a n d a l l

New member
וואו

אני צמאה לאנשים. אנשים, כמעט מכל סוג, מחזירים אותי לחיים. וואו.

giraffeeeee

New member
יום.

הצלחתי סופסוף לפתור משולשים ישרי זוית וטרפזים רק שנתקעתי עם הבעיות של מטוסים ומגדלים. אמא קנתה לי המבורגר לצהריים כי היא דאגה שלא יהיה לי מה לאכול בצהריים, שפשוט תגיד שהיא רוצה שאני אעלה במשקל חזרה, אז זהו אפשר להיות גאים בי אני כבר 52 קילו בדיוק כמו שהיה בלילה שטסנו לפולין. מחר שיעור נהיגה שני, נסיעת בוקר לחדרה.

dcohn

New member
קוראים לה יולי../images/Emo99.gif

היא הבת-בת-דודה החדשה שלי:)
מחר יום ראשון לעבודה:)

dcohn

New member
וכדי לא לקפח, הנה אחותה המושלמת../images/Emo99.gif

[מימין לשמאל: גל, רומי, אני.]

noyy

New member
ווואייייי איזו קטנההה ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

kelly7i

New member
יש מצב שעקץ אותי יתוש ליד הפה?

יש לי שם סוגשל נקודה אדומה ושמוגעים זה כואב מוזר כזה. איכס איכס לאן היתוש הגיע?

זה יכול להיות

התפתחות של הרפס.. בעיקר אם זה מגרד ומעקצץ.. עצה שלי? רוצי לקנות זובירקס או כל משחה אחרת ותשימי- תחסכי לעצמך הרבה

kelly7i

New member
לא מגרד ומעקצץ

ועברD: חח אבל תודה על העצה, עכשיו נראלי אני מזהה מה זה הרפס, ונוכל לקנות משחהP:

למעלה