תודה!! יצאת מלכה :)
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 10/7/04 #18 מ-ל-כ-ה! ../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif חחח ../images/Emo13.gif
N nawa New member 10/7/04 #19 לא נעים להגיד אבל מישהי פה פישלה... זאת לא ליהי, מאחור, זאת מאיה la vicomtess ראו תמונה מתוקנת
L La Vicomtesse New member 10/7/04 #6 אחלה סיכום!!!!../images/Emo54.gif ולא נעלמתי.....כולה לא כתבתי פה יומיים(שלושה....ארבעה....) וכבר לא מסתדרים בלעדיי?!?!אני בנאדם עסוק, מה לעשות, היה לי שבוע מטורף... וגם אם אני לא כאן פיסית, אתם תמיד אצלי ב
אחלה סיכום!!!!../images/Emo54.gif ולא נעלמתי.....כולה לא כתבתי פה יומיים(שלושה....ארבעה....) וכבר לא מסתדרים בלעדיי?!?!אני בנאדם עסוק, מה לעשות, היה לי שבוע מטורף... וגם אם אני לא כאן פיסית, אתם תמיד אצלי ב
מ מואשמת באחזקת סמים New member 10/7/04 #8 נאור סחטיקה אהבתי...אבל מה התמונה המכוערת הזאת ששמת?! =/ נו אני הכי פאקצה.../= היית שם תתמונות האחרות... =/ שיהיה...קיצר אהבתי תסיכום לגמרייי!!
נאור סחטיקה אהבתי...אבל מה התמונה המכוערת הזאת ששמת?! =/ נו אני הכי פאקצה.../= היית שם תתמונות האחרות... =/ שיהיה...קיצר אהבתי תסיכום לגמרייי!!
ש שוטת נבואה בנשמה New member 11/7/04 #25 היי איפה את גרה??? מקום מדויק בבקשה!!! כי בתמונה שהוספת זה היה בקניון אם הדרך ליד כפר ויתקין...נכון? אם כן...אז תגידי לי בבקשה איפה את גרה!
היי איפה את גרה??? מקום מדויק בבקשה!!! כי בתמונה שהוספת זה היה בקניון אם הדרך ליד כפר ויתקין...נכון? אם כן...אז תגידי לי בבקשה איפה את גרה!
מ משתוללת בכפר New member 11/7/04 #26 1. דיברת אליי? 2. לא, זה קניון עזריאלי, בת"א את יודעת... 3. יום טוב לך
N nawa New member 12/7/04 #30 אהה אוקיי... אז אני נאור, ואני מהקריות, קרית אתא, אם לדייק. ולגבי התמונה כמו שאמרו פה זה צולם בעזריאלי
אהה אוקיי... אז אני נאור, ואני מהקריות, קרית אתא, אם לדייק. ולגבי התמונה כמו שאמרו פה זה צולם בעזריאלי