בואו נהפוך את זה לשרשור היום שלי!!!

כל אחת תרשום איך עבר עליה היום...מה אתן אומרות?!זה נורא נחמד לשמוע סיפורים של אחרים... מי שחושבת כמוני שתסמן V

your star

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif כולן לקרוא../images/Emo70.gif

1. שכל אחת תרשום את הדבר הכי מפחיד שקרה לה בחיים
2. את הדבר הכי מצחיק שקרה לה... יאללה אני מצפה בקוצר רוח לראות מה תכתבו

your star

New member
אני אתחיל...../images/Emo13.gif

1. לא חושבת על משהו מיוחד אבל כבר כתבתי אחד מהם...חחח 2. אני מלפניי שנה בערך, ב-1 בלילה אחרי כל הטלנובלות שראיתי בויוה(רבלדה ובובה פראית), הלכתי לשירותים לצחצח שיניים ולא הדלקתי אור כי אז אמא או אבא היו תופסים אותי שהלכתי לישון מאוחר(בשבילי 1:00 בלילה אז זה היה די מאוחר...חחח)וגרד לי בגב, אז כמובן שגירדתי וכשהסתכלתי במראה כשהיד שלי מאחורי הגב הרמתי אותה ופתאום אני רואה במראה יד שבאה לגעת בי בחושך וצרחתיייייייייייייייייי.....חחח...יואו בבוקר איך צחקתי על עצמי
...וכמובן שאמא ואבא קמו וכעסו שלא רק שהלכתי לישון מאוחר, אלא שהערתי את כל הבית...ועל הקטע הזה כבר לא רציתי לצחוק
...
מקווה שנהנתן מה"סיפור" שלי...חיחיחי...

תשובה..=]

1. הדבר הכי מפחיד שקרה לי היה כשנסעתי פעם באופניים ברחוב ליד הבית ופתאום הא אלי מישו עם אופניים..הוא אמר לי שיש לו פמצ'ר ואם אני יחולה להחליף איתו גלגל...ואני עמדתי שם עם האופניים מ-ת-ה מפחד....לא ידעתי מה לעשותת...אז הוא אמר לי לבוא מאחורי המכוניות ונבדוק אם הגלגל מתאים...ואז אני ברחתי משם עם האופניים...והוא בא אחרי ואז ראיתי אשה מדברת בפלאפון ועצרתי לידה...והוא ברח....!!ולמזלי לאקרה לי כ-ל-ו-ם!! עכשיו נעבור למשו מצחיק יותר...חחחחחחחחח 2.יש אתר כזה:http://www.weed.ru/temp/catglobus.swf אני וחברה שלי מצאנו אותו...כנסו זה שיא המצחיק!!!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עדידושש

וואיי מסכנההה.....

גם לי לא היהה ת'יוםם הכיי טובב בעולםם.. כאביי בטןן רצחניים.. והתעלפתי בבצפרר אז את לא לבדד מאמיי

your star

New member
אוי שכחתי לציין שכמעט הקאתי../images/Emo70.gif

היו לי בחילות וזה...
...נראה לי שאני בדרך להיות חולה...

oxoנועה0x0

New member
היום שלי עבר בערך ככה....

המורה שלי לאנגלית אושרת שאלה אותי ואת שתיי חברות שלי שאלות מביכות ביותר אלרי שנגמר השיעור כי נשארנו אחרונות בכיתה לדוגמא מן השאלות שלה שהיינו צריכות לענות עליהם: 1)יש לכם בכיתה מלך ומלכה? 2)מי הכי מקובל בשכבה? 3)מי הכי מקובלת בשכבה? 3)יש לכם זוגות בכיתה? על השאלה השלישית עלינו ובשמחהההה כייי הזוג הואא:נוי דנוך וגיל לויי הכיי מושלמיםם בארץץ חחחח כמו יוניםם וגיל קנה להה דוביייייי ליום האהבה חחחחח איזה מזל שהיא לא נכנסת לפורום הזה אחרת היא הייתה הורגת אותייי חחחח(זאת לא נוי שאתן מכירות מהפורום) ואחר כך גם היה איזשהו ריב קטן..... ועף לי קלמר לפרצוףףףף בגלל עומרי ואביחייייי שניייי המפגריםם חח ואני כהרגלי כל שנייה הבאתי יציאה לא קשורה לחיים... חחחח לה הייתה לי מיטריה והלכתיי בגשםםםם חחחחח
כמעט חטפתי מכתב מבתיי המורה הכלבהה הזאתתתת
גם אני וגם עומריי שזה בעיקר בגלללו חחחח בקיצור יום די רגיל ושגרתי בחיי כמובן שאת כל הילדים שהזכרתי אתם לא מכירות חחח זהו....!

חח אתן לא יודעות מה קרה לי היום...

חברה שלי מנויה לראש 1 אז היא הביאה אותו היום לבצפר ואני ונוי ראינו תמונות של הבויז אז הזלנו כמעט ריר על התמונות וילד אחד דורון מהכיתה שלי ראה אותנו מסתכלות עליהם ואומרות יוו איזה כוסונים אמאאא אז הוא אומר עוד שניה אני קורע את התמונה הזאת והוא קימט את התמונה ואז קראנו לו קנאי ואמרנו לו שהוא היה מת להיראות כמוהם... ואיך הוא קינאאא אמאא חחחח

../images/Emo207.gif כנסו!!

מי באה להופעה ברמת השרון ?אם יש משיהי בחולון שהולכת שתגיד לי כי אני גרה בחולון ואני מתה ללכת ואין לי איך!!

אורו'ששש

העיקר שעכשיו הכל בסדר!!!! גם לי זה קרה שנה שעברה ונתקעתי לבד........ זה הכי מלחיץ בעולםםם

למעלה