קלאבי? חחחחחחחחחח

הדברים המוקדמים שלו 93-97 זה גואה טראנס טהור........

GallaxY

New member
אבל לפי המידה של היום

זה נשמע קלאבי אש... (לפי ההגדרה שלך: מלודי מקפיץ... "מסחרי".. אתה אומר לא אני
)

לא שופטים טראק מ-95

לפי ההגדרות של היום,שופטים אותו לפי אז......... יש מבין?

לא אני אומר .... זה עובדה

שאין להתווכח איתה................ אינך יכולה להשוות טכניקה וכתיבה של 95 לטכניקה וכתיבה של היום......

GallaxY

New member
חחחח אני יכולה לעשות מה שבא לי

מה קרה לך שאתה במצב רוח עוקצני הא? מנסה לתפוס אותי לעקוץ אותי? מה אתה נהיה לי דנה מספר 2... חחח תיזהר אני עוד מעט אתחיל כבר להתבלבל...

אני?

לא מנסה לעקוץ אני מסביר לך דברים אבל את מחליטה לשים זין על מה שקיים ולהתווכח עם עובדות ידועות ומוצקות ומה דנה קשורה לעזאזל? היא בתת מודע שלך חזק?....... קיצר תשתחררי

GallaxY

New member
אממ תת מודע?

לא היא פה מתקרצצת לי מול הפרצוף ואתה פשוט מתחיל להיות כמוה... ושוב לא היצגת לי עובדות אבי הייתי שמחה אם היית מציג לי אבל... חחח הדבר היחיד ששמעתי ממך זה שאני מזיינת בשכל.. עובדה מוצקה הא... עלאק.

GallaxY

New member
חח אבי אתה לא נורמלי

ציטוט מדבריך: "אבל את מחליטה לשים זין על מה שקיים ולהתווכח עם עובדות ידועות ומוצקות " על איזה "עובדות ידועות ומוצקות" אתה מדבר? תכוון אותי אתה...

כמו שאמרתי

את לא יכולה לשפוט טכניקה של 95 להיום.............. אז צריכה לשפוט אותו לפי הטכניקה של אז... כל המפיקים המוזיקלים עושים זאת.........

GallaxY

New member
אתה יודע שאתה נשמע מטורף?

"כל המפיקים המוזיקלים עושים זאת......... " כל המפיקים המוזיקליים***** יקפצו מחר מהגג. אז מה, גם אני צריכה? אתה לא תגיד לי איך להגדיר אם אני מקשיבה ושומעת שזה קלאב זה קלאב ובכלל כל ההגדרות המעפנות האלה "זה לא פסיי זה קלאב" "זה לא קלאב זה גואה-פולאון" על הזין שלי שיהיה מצידי פופ.... מה איכפת לך ?! תגדיר את זה איך שבא לך , רק אתה לא חייב לכפות את כולם לחשוב ככה. יש מלא אנשים שחושבים שפול און למשל זה פסיי לכל דבר. לך תתווכח איתם ותוכיח שאתה צודק. סעמק הכל סובב סביבך תפסיק כבר.

GallaxY

New member
חחח... כן... ../images/Emo13.gif

אני לא רבה, אני מוכיחה אנשים על טיפשותם.. יש הבדל

GallaxY

New member
חחח ואללה

אתה באמת דומה לדנה... וכל מילה מיותרת

למעלה