../images/Emo178.gif

איזה יום ארוך היה לי היום! אני יושבת עכשיו ומעשנת סיגריה (ראשונה להיום), גאה בכל מה שעשיתי היום
שטפתי את כל הבית, ניקיתי את המקרר, העברתי את כל הדברים שלי למטבח וסידרתי קצת סלון, ו... וואו, פינה משלי
לאט לאט הפינה שלי תקבל את האופי שלי, את דרך המחשבה שלי, אותי. לחלקכם אולי זה משהו שנראה רחוק נורא- בשבילי זו פעם ראשונה ומאוד סימבולית. לפני שנה פחות שבועיים, עזבתי את האקס. כשעברתי לגור איתו- באתי רק עם בגדים, כשעזבתי אותו- יצאתי עם בגדים ושתי חתולות
, יצאתי כלעומת שבאתי, הכל היה שלו, ואני, שעד שעברתי לגור אצלי גרתי אצל אמא שלי, הגעתי לבית מאובזר לגמרי. ועכשיו, עכשיו הכל שלי, עכשיו מבחינתי זו ההתחלה שלי. כשהגעתי לבית של אמא שלי לפני כשנה, תכננתי להישאר שנה ולעזוב, בדרך חשבתי לעזוב מוקדם יותר, אבל בסופו של דבר באמת נשארתי את כל השנה הזו- שנה אדירה, שנה של לימוד, שנה של חוויות אדירות, שנה שבה למדתי על עצמי, שנה שבה התבגרתי בכל הכוח ובכל המרץ, שנה של תהליכים אדירים ומופלאים שהביאו אותי למי שאני היום. ועכשיו, עכשיו זו הפעם הראשונה שלי, של עצמאות אמיתית, של עוצמה שלא ידעתי אותה קודם. אין לי מילים בכלל לתאר איך החברים שלי עזרו לי ותמכו בי, איך המשפחה שלי חיזקה וחיבקה אותי, איך שאני קיבלתי את עצמי ועליתי רק למעלה. טוב לי, מאושר לי, כיף לי, כשסידרתי את הדברים במטבח, הרגשתי קצת מנצחת והרבה מאושרת, אני מאחלת לעצמי שהשנה הקרובה תהיה מדהימה וטובה, שתהיה מלאה באירועים משמחים וחוויות מרגשות, שרק יהיה לי טוב
יואו, יצא נורא ארוך, אבל אני באמת מתרגשת מהמעמד, אז תודה לכל מי שתמך ועזר והיה ופירגן והעמיד במקום והחזיק ונתן לי את החופש ואת המעצורים.
מיצע

רק שיר

New member
אני כ"כ

יכולה להבין אותך כמה שנוח אצל ההורים לעתים אנחנו מאבדים חלק מעצמנו החפצים שלנו, הדברים האישיים שלנו, המקום שלנו... פינה משלך, זה בעצם את. אני עדיין רחוקה מזה ואין לי מקום משלי, אך בטוח הפוסט שלי יהיה טעון ומרגש ממש כפי ששלך נשמע. מרגישים שאת מאושרת

מיצע'לה, כתבת כ"כ מרגש ../images/Emo24.gif

יש לי דמעות בעיניים, בחיי
אמנם מכירה רק מרחוק את מה שעברת, אבל נשמע שעשית דרך כ"כ ארוכה, ממקום מכאיב ולא פשוט, ועד לאיפה שאת היום. את נשמעת כ"כ חזקה ומאושרת בתקופה האחרונה. זה נהדר (ומעורר השראה
), ועושה רושם שזה בדיוק הזמן ה"נכון" לעשות לך מקום משלך. אני בטוחה שהפינה תתמלא בהמון אנרגיות חיוביות, כי את זו שתעצבי אותה למה שהיא. מצטרפת לאיחולים שלך - לשנה הכי טובה, מלאה באירועים משמחים וחוויות מרגשות. מעכשיו: רק בחור טוב, ורק רגעים טובים. הכי טובים. נשיקות,
אני.

S T A R 1 1

New member
אייזה יופי תהני מהפינה שלך

אני זוכרת שעברתי לגור בדירה משלי אחרי שעזבתי את האקס ואז עברתי לגור אצל הורי עם הילד למשך שנה וחצי. וכשסוף סוף עברתי לדירה משלי איזה כייף היה במשך חודש כמעט ולא רציתי לצאת מהבית!!! כל כך נהנתי מהפרטיות, מהשקט מהלבד.... מהפינה שלי... שלא היה לי חשק לצאת מהבית!!!! אז תהני לך ושיהיה בשעה טובה...

tunalover

New member
Home Sweet Home../images/Emo57.gif

שתהני מהפינה שלךושיהיה רק טוב מכאן והלאה.

מיצושק'ה

שיהיה רק טוב
תתחדשי
שתהני, תאהבי, תצחקי, תשירי ועוד המון דברים שווים בדירה הזו שלך.

תיקון טעות:

ואני, שעד שעברתי לגור אצלי גרתי אצל אמא שלי=ואני, שעד שעברתי לגור אצלו גרתי אצל אמא שלי

שחR

New member
בית הוא בית רק כשמרגישים בבית

מאחל לך עוד המון מרץ וכח להמשיך בתהליך המופלא שעברת. אהבתי לקרוא הכי את המשפט שקיבלת את עצמך, זה אולי משפט המפתח .... אך אמרת בהמשך ? "ועליתי רק למעלה" עצמאות היא התבגרות, ונראה לי שהתבגרת בכל הכח במובן הכי חיובי של המילה. מאחל לך עוד הרבה שנים כאלה של עשיה. זה מגיע לך מקסימה שכמוך. מפרגן ומחבק. שחR

love u11

New member
גם אני מצטרף לחגיגה

מיצה היקרה אני שמח מאוד בשבלך על מעבר "לפינה משלך". אני באותו מצב, היום חתמתי על חוזה שכירות. ביום שישיאני נכנס. שכרתי יחידת דיור קטנה (2 חצאי חדרים) עם חצר ענקית, יפה ועוד שלושה יחידות דומות בחצר בקצה של מושב. מבחינתי זה ממש
קטן בערבה. יותר מכל הילדה שלי (והXית) גרה במושב הסמוך, כך שהיה לי קל ונוח לראות אותה ולארח אותה. בנוסך המחיר סביר מאוד, למעשה זול יותר ממה שתכננתי. כך יוצא שהכל מושלם. בהצלחה בדרך החדשה

אהובתי../images/Emo99.gif

את מצליחה בימים האחרונים לרגש אותי עד דמעות באושר שלך (כזו אני, פולניה קטנה ובכיינית). המעבר הזה יעשה לך רק טוב, פינה משלך, מקום משלך, בית משלך. הטוסטר עלי
אוהבת אותך

felka

New member
טוסטר? איזה חברה טובה את ?!?!?!

אני מבין טלויזיה LCD 80 אינץ או 207 עם ריפודים ורודים של פוקה..... טוסטר? מה היא תעשה איתו ?!?! אני אפילו לא רוצה לחשוב ....
מה היא תעשה איתו......
תגידי אולי את צריכה כלב שישמור לך על הבית ... לא ... אני לא מציע את שירותי....

למעלה