../images/Emo178.gif
איזה יום ארוך היה לי היום! אני יושבת עכשיו ומעשנת סיגריה (ראשונה להיום), גאה בכל מה שעשיתי היום
שטפתי את כל הבית, ניקיתי את המקרר, העברתי את כל הדברים שלי למטבח וסידרתי קצת סלון, ו... וואו, פינה משלי
לאט לאט הפינה שלי תקבל את האופי שלי, את דרך המחשבה שלי, אותי. לחלקכם אולי זה משהו שנראה רחוק נורא- בשבילי זו פעם ראשונה ומאוד סימבולית. לפני שנה פחות שבועיים, עזבתי את האקס. כשעברתי לגור איתו- באתי רק עם בגדים, כשעזבתי אותו- יצאתי עם בגדים ושתי חתולות
, יצאתי כלעומת שבאתי, הכל היה שלו, ואני, שעד שעברתי לגור אצלי גרתי אצל אמא שלי, הגעתי לבית מאובזר לגמרי. ועכשיו, עכשיו הכל שלי, עכשיו מבחינתי זו ההתחלה שלי. כשהגעתי לבית של אמא שלי לפני כשנה, תכננתי להישאר שנה ולעזוב, בדרך חשבתי לעזוב מוקדם יותר, אבל בסופו של דבר באמת נשארתי את כל השנה הזו- שנה אדירה, שנה של לימוד, שנה של חוויות אדירות, שנה שבה למדתי על עצמי, שנה שבה התבגרתי בכל הכוח ובכל המרץ, שנה של תהליכים אדירים ומופלאים שהביאו אותי למי שאני היום. ועכשיו, עכשיו זו הפעם הראשונה שלי, של עצמאות אמיתית, של עוצמה שלא ידעתי אותה קודם. אין לי מילים בכלל לתאר איך החברים שלי עזרו לי ותמכו בי, איך המשפחה שלי חיזקה וחיבקה אותי, איך שאני קיבלתי את עצמי ועליתי רק למעלה. טוב לי, מאושר לי, כיף לי, כשסידרתי את הדברים במטבח, הרגשתי קצת מנצחת והרבה מאושרת, אני מאחלת לעצמי שהשנה הקרובה תהיה מדהימה וטובה, שתהיה מלאה באירועים משמחים וחוויות מרגשות, שרק יהיה לי טוב
יואו, יצא נורא ארוך, אבל אני באמת מתרגשת מהמעמד, אז תודה לכל מי שתמך ועזר והיה ופירגן והעמיד במקום והחזיק ונתן לי את החופש ואת המעצורים.
מיצע
איזה יום ארוך היה לי היום! אני יושבת עכשיו ומעשנת סיגריה (ראשונה להיום), גאה בכל מה שעשיתי היום