phrizer

New member
../images/Emo178.gif

הגיע לי הסימס קופלט קולקשין!!!!!!! אני מתקין אותו עכשיו, זאת עבודת פרך... אל תשאלו איך נלחצתי בהתחלה - הייתי צריך SN ולא מצאתי אותו בשום מקום (אני רגיל שהוא נמצא במדבקה לבנה בתוך הקופסה והוא לא היה שם), התחלתי לחפש ונלחצתי כי זאת הייתה חתיכת דפיקה אם לא היה אחד כזה - בסופו של דבר מצאתי אותו בחוברת.. אם לא הבנתם אני מצטרף לכאן. אני קוראים אותי אורי, עוד מעט 13, יש לי את הסימס השני (מקולקל) ואת כל הראשונים שאני מעדיף על השני. שכחתי משהו? אה - וגם אני אוהב להתעלל בסימים ושונאא שאומרים משהו רע על סטיבן קינג. טוב, תקבלו אותי..

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifמקבלת:)

חעחD: טוב, היי, אני שיר, בת 13, יש לי סימס2 בסיס, אוניברסיטה, חיי לילה ופתוחים לעסקים. ברוך הבא:))

התקבלת =]

אני ג'קי, (כמעט) 14, יש לי : -חיות -עונות -עסקים -אוניברסיטה -נייטלייף וגם סימסיטי 4.... אני אוהבת לבנות טלנובלות בסימס =] ולהגשים להם את שאיפות החיים (למרות שהצלחתי רק פעמיים =]) ואני במיוחד אוהבת את אהובי הנצחי =] ! (למי שלא הבין זה הסמיילי =]) אני אחת מהמשועממים פה.... =] זתומרת אני משאירה מלא הודעות כי חיי אינם חיים כי אני חולה במחלת הנשיקה ו... טוב כבר חפרתי על זה =]. הייתי פה! *החידון השבועי לילד* - סמיילילון וסמיילינה הלכו לפארק סמיילילנד כאשר הפתאום, התגלה לפניהם הפארק המוצף בסמיילים. עזרו לסמיילינה וסמיילילון לחשב כמה סמיילים בפארק. ספרו את מספר ה- =] המופיעים בפסקה הקודמת ותזכו בפרס -

שיוש30

New member
היי

קוראים לי שי אני בת {חח תמיד חושבים שאני בן :S} בת 13
היה לי ליפני יומיים !! יש לי -את הסימס הראשון כולל ההרחבות {אבל לא על המחשב} -סימס 2 בסיס -עונות -חיות -חיי לילה -אונברסיטה -עסקים ואת המשפחה בכיף {זאת החבילת מיני} וזהו תהני...

noi94

New member
היי ../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif

היי... אני נוי, בת 13 ויש לי: -בסיס -אוניברסיטה -נייטלייף -עונות -עסקים אממ...

13daniel13

New member
שאלום ^_^

דניאל, 13, אוהבת לרקוד סטפס עם למות ורודות ושעירות ברגליים.

למעלה