!!NEW SHARSHOOR

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gif!!NEW SHARSHOOR

רק רציתי להגיד שאני וחבר דורון הכנו דיסק שירים של פאוורפאף, שקראנו לו "שלוש במכה",יש בו כמעט את כל השירים של בות הפאוורפאף, והוא ממש יפה,ממש חושבים שהוא קנוי,הכנו עטיפות משהו משהו, הכנו חוברת מילים,פשוט נראה כאילו קנוי. הורדנו את השירים מהאינטרנט והעתקנו אותם לדיסק. (זאת אומרת האח הגאון של דורון,הוא ממש חכם,ראש ענק) אנחנו עומדים להוציא עוד דיסק לאור הקרוי:"משתלטות על המצב", ואז בכלל יהיה פה חפלה. בהזדמנות אני אסרוק את העטיפה של "שלוש במכה" ואעתיק אותה לפה עכשיו אני לי כח.

Silver Fox

New member
אומרים shirsoor,לאsharshoor../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

פשוט נוהגים לכתוב את זה בלי י'. זה שִרשור. סחטיין על הדיסק

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifיש לי רעיון,

אם לא איכפת לכם,שכל אחד יישלח תמונה של עצמו לפה כי אני פשוט נורא מסוקרן לראות איך אתם נראים וכנראה שמפגשפורום לא יהיה לעולם. מי שמעדיף לשמור על הפרטיות שלו אין בעייה,אבל מי שיכול אני אשמח,אם תסכימו אז אני אשלח גם תמונה שלי,כי בינתיים אני יודע רק איך קובי וענבל נראים,וזה מאוד מעניין איך כולם נראים,לא?

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifטוב אין בעייה,

כל אחד ופרטיותו. אם כי אני הייתי מאוד סקרן לראות איך כולכם נראים אבל לא משנה,לא נורא.

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifאז תן כאלה לשאר החברים

בפורום,כי זו בדיוק הבעייה.

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifאוי איזה דפוק אני,

התכוונתי לענות לשאלה של קובי אבל התבלבלתי בשרשור,מיצטער שקראתי לך "אתה". וסער,שאלה לי אלייך,אם עשיתם מיפגשפורום בפורום האחר שלך,אז ראו איך אתה ניראה,ועכשיו,שאני מציע לשלוח תמונות אתה לא רוצה, ומצד שני ראו איך אתה ניראה במיפגשפורום האחר,לא? אז איך שבמיפגשפורום אתה לא מתבייש ובלשלוח תמונות אתה מתבייש? אני דווקא קצת מתבייש לקראת המיפגשפורום (אם יהיה) כי לשלוח תמונה זה לא ביג דיל,אז תדעו איך אני נראה וזהו,אבל במיפגשפורום תדעו גם על האופי שלי,ואם תחשבו שאני חרא?זה יהיה באמת בושות. טוב אבל לא משנה,כל אחד והעדפותיו.

דבר ראשון, עוד לא עשינו מפגש פורום

הוא כנראה יהיה ב-10 לאוגוסט, ויש הבדל בין מפגש, לבין סתם לפרסם, אני לא הולך למפגש כדי שיראו איך אני נראה, אני הולך כדי להכיר פנים אל פנים את האנשים שאני מדבר איתם. ואת האמת, אני אוהב יותר את הפורום ההוא, זה הפורום שאני הכי אוהב, יש לי אפילו לחצן שמוביל ישירות אליו. אז יש קצת הבדל גם בין הפורום וההוא והפורום הזה...

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifמיפגשפורום זה דבר מגבש,

גם אני הייתי שמח לעשות מיפגשפורום,זה הפורום שאני הכי אוהב,טוב זה הפורום היחידי שלי,למרות שחשבתי להצטרף גם לפורום אמינם ופורום מוזיקה שחורה,גם אם אני אצטרף אליהם זה יהיה עדיין הפורום המועדף עליי,אני מצדיע לפורום פאוור פאף גירלז, אני מצדיע ל-POWERPUFF GIRLS עצמן,ואני מצדיע ל-MOJO JOJO!!

Pagra Baleben

New member
היי כולמי..../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif

קודם כל- חזרתי!:~} דבר שני- הנה תמונה שלי----------------------> דבר שלישי- תכף אני אמצא את השירשור של המפגש, ואגיב0_0

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifלא הכי יפה אבל זה מה יש

בתמונה הזו אני מזכיר לי קצת מסומם חולני,אבל זה מה שהיה לי על המחשב.

אתה לא מזכיר מסומם חולני...

תאמין לי, אני יודע איך נראים מסוממים חולנים...

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifאני יודע,אבל אני צנוע,

אז תמיד אני אומר על עצמי משהו רע.

טוב נו.. הנה תמונה שלי...

בתור דמות מסאות'פארק!!!!!!!!!!!!!
ועכשיו, אם תסלחו לי, אני הולך לישון

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo179.gifיש לי רעיון מצויין!!

לכל אלה שיש בעיות עם ההורים והמצב הביטחוני וכל זה,צ'מעו: אנחנו נחליט על מקום מיפגש כלשהו, נגיד קניון,ואז נביא איתנו את ההורים שרק יראו שאנחנו לא סוטים מטורפים או מחבלים מרושעים, ואחר-כך ילכו להסתובב איפה שבא להם בקניון או בעיר בא ניפגש. אמא שלי מסכימה רק בתנאי הזה,כי ככה, הם רק יראו בהתחלה, ויבואו לקחת אותנו בסוף,אולי זה קצת תינוקי,אבל זה פותר בעייה די חמורה. וחוץ מזה, תגידו להורים שניפגש במקום ציבורי ויהיו בו מלא אנשים, כך שאם אנחנו סוטים ,אז לא ניפעל מול מלא אנשים כי סוטים לא עושים את זה. ואני מציע שנתחיל כל אחד בתיאור עצמו כדי שלא נתבלבל אם נראה ילדים אחרים ונגיד להם פתאום:"היי קובי!!" או:"היי ענבל!!" והם לא יהיו אתם,זה יהיה קצת פדיחות לא? אז אני עובר הודעה ומתחיל לתאר את עצמי,אחר-כך תתארו את עצמכם גם או לפחות תגיבו על הרעיון שלי.

למעלה