ברבי28

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

יום ראשון, יומולדת לאיש, לי יש 3 ביקורות בבי"ח ... אמרתי לו "מה אכפת לך ? קח חופש, תהיה איתי בכל הבדיקות ואחרי זה נחגוג לך" 9:00 אקו לב שצלח בהצלחה יחסית (כמובן אם מגדירים "אין עוד מה לעקוב, נבדוק אחרי הלידה" כהצלחה) 10:00 ביקורת שאמורה הייתה לעבור בחמש דקות ונמשכה עד היום ב 14:00 בהערכת משקל, המשקל היה נמוך מדי, או במילים אחרות "עם כאלה נתונים אני מאשפזת אותך", משפ הופניתי למיון נשים, תוך כדי זה גם העליתי לחץ דם ואושפזתי בשל "שתי פתולוגיות" כדברי הפרופסור: חשש ל IUGR + לחץ דם גבוה, ביקורות מוניטורים ומדידית לחצי דם 4 פעמים ביום (כשאני מעלה את לחץ הדם רק מלראות את המכשיר) ביום שני דיברו איתי על ניתוח ביום שלישי (5.5 כאילו), אחרי זה העניינים התחילו להרגע, אז דיברו על יום חמישי (כאילו מחר), ואז אחרי שהבדיקה ההזויה בשם "איסוף שתן" חזרה תקינה, שיחררו אותי עד יום א' הביתה ואז ניתוח ביום שלישי 12.5 ... (שזה שבוע 37) לא פשוט ... וגם מחליץ ... אבל יאללה עוד פחות משבוע למנאייק וזברה, אם את קוראת פה, זה באמת לא טריק מלוכלך לעקוף אותך בסיבוב

אכן, מחליץ.

איך את עושה הכל כדי להחלץ מפגישת המיונז שלנו, שלא לדבר על המעקף (הנוסף) של תאריך הלידה. יש תור, את יודעת. וכבוד למבוגרים ממך. ו-ותק. העונש שאתן לך הוא לפגוש את הפרופסורית גם אחרי הלידה. ואולי עוד איזו הפנייה לאיסוף שתן, לא יודעת מה זה ולא רוצה לנחש. יהיה בסדר, תראי. ומבטיחה לבוא לבדוק בעצמי את התוצאה ולדווח כאן בפורום אם היה שווה לשים 3 אייקונים רצופים בוכים בכותרת.

נייטי

New member
מותק - גם את לא ממש מאופסת

הם לא בוכים! הם מזיעים! זה
בוכים. זה
קרעת אותי
(זה
צוחק, למקרה שתתבלבלי לרגע)

לא מכירה. אף פעם לא קרה לי....

(לא הארוחה ולא ההזעה). אבל תודי שגם את חשבת שהאייקונים הם של בכי ולא הזעה.

ברבי28

New member
אני דווקא התכוונתי

לאייקונים מזיעים, אבל אל תספרי לאף אחד ... ובוכים ? למה שאני אבכה ? הכל הולך בלי שום הפתעות ? שאני אלחץ ?

whimsical me

New member
YYY מלחיץ לאללה../images/Emo178.gif

א-ב-ל, אם את חושבת עלזה- תינוקת ריחנית בזרועותיך ביום ג' הקרוב- איזה כייף! ברבית יקרה, מאחלת לך לידה במועדה הנכון (גם אם בניתוח בשבוע 37), לידה טובה, שסופה טוב!

עדיקים

Active member
וואו באמת מלחיץ ../images/Emo178.gif

אבל קו הסיום ממש ממש קרוב. מאחלת לך לידה טובה עם סוף שמח וצורח. וביננו אף אחד לא רואה
תגידי את האמת שרצית לעקוף את זברה בסיבוב
.

באמת תודה רבה לך!

איזה התנהגות זו? מה הערכת המשקל של הגברת? יש לך מעקבי מוניטור עד תאריך הלידה? מחכה איתך להתגשמות הטוב ולהתארכות הידיים הקפוצות.

ברבי28

New member
זה לא גברת - זה אדון ../images/Emo13.gif

או כדברי המשורר ... ש. חנוך "זה לא גברת זאת אומרת שבטח זה אדון" הבחור מוערך ב 2.200 נכון לשבוע 35+3, היום הייתי במעקב לחץ דם במרפאה + הוראה למעקב תנועות קפדני ומחר צפוי לי יום מעניין של אשפוז יום לצורך מוניטור ו US

../images/Emo163.gif אין לי מושג מאיפה הבאתי את זה../images/Emo70.gif

כלומר, כתבתי את זה כל כך ב"שליפה" שהיה לי ברור שזה היה במענה למשהו שכתבת בהודעה שלך, אז עברתי עליה שוב, ולמרות שהיא מאוד נקבית (ממך עצמך, דרך הפרופסורית, בואך הביקורת ועד ל"פתולוגיות") אבל אין לי שמץ מאיפה, כה בטבעיות, שאלתי על הגברת הנעלמת
אולי זה כי התכוונתי שהכותרת תהיה "תודה רבה לך, גיברת", אבל באמת, אני די בשוק מעצמי (אודה ולא אבוש, לא תמיד אני זוכרת מה יש באמתחתה של כל אחת
/
), אבל אז אני כותבת בלשון שלא מתחייבת על המין, או מציצה אצל חברותי לשרשור
) פשוט "זרם" בטבעיות ה"גברת" הזו. ל
העניין, זה באמת מעט נמוך, שמחה שאת מנוטרת ותעדכני! מאחלת לך להגיע יפה לשבוע 37 ואולי להיות מופתעת לטובה מן המשקל.

נעיתה

New member
טוב נו את יכולה להירגע

כי נועיתה בסביבה! פחחחחחחחחחחחחחחחחחח NOT! מה את עושה מה? יותר נכון מה הבולבולון עושה מה? אני מבקשת בלי הקפצות לב דופק ובטח שלא לקרוא לו אופק
12/05

נייטי

New member
זה בגלל שקוראים אותך ברבי

מה עוד יכול לצאת לברבי אם לא ברביון? אין ספק, את אכן מספקת לנו כאן הרפתקאות מכל הסוגים. כפרה - תלדי כבר! אני יודעת שהכל יהיה בסדר ונפלא אבל ממש ממש רוצה כבר שתהיי אחרי. אוהבת אותך++++++++++ מחכה ל-12 לחודש כדי לצאת בצהלות וחגיגות.

דיא

New member
מכל הסיפור

אני רואה רק את המספרים הללו -12/5.
תחזיקי מעמד עד אז. (ובתור אחת שיש לה זכרון גרוע במיוחד, על מה ולמה ניתוח? זה קצת לצורך לימודיי, נושא הניתוחים מעניין אותי במיוחד)

ברבי28

New member
למה ניתוח?

1. כי המצג עכוז 2. כי זכיתי לתופעה שנקראת velamentus insertion ובשפת הקודש - השהרשה של חבל הטבור בצד השליה ולא באמצע (יכול לגרום לדימומים בלידה רגילה) 3. כי לא יעשו לי זירוז אחרי קיסרי קודם ובגלל ה IUGR לא רוצים לחכות הרבה? 3 סיבות זה מספיק ?

תמי ס

New member
טריק מלוכלך

אפילו טריק זול ומלוכלך.
דיייי, תלדי כבר, אין לי כח. ב ה צ ל ח ה !

למעלה