../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif קשה..קשה..
אוףףףףףף כמה קשה היה לי להיות בלעדיכן כל היום!
וסוף סוף אני פה..אחרי שקראתי כל מילה שנכתבה פה היום!
ואני..סתם נעלמתי..היינו אצל חברה בבוקר היא גרה במושב..יש להם כל מיני חיות..היה נחמד הילדים השתוללו כהוגן.חזרנו ב-2 ונכנסתי לישון עם הגורון עד חמש וחצי..הכנתי לגדולים אוכל..רצתי אחרי הגורון בבית..מקלחות והשכבה, והגורון התעורר , ברחה לו השינה..ורק עכשיו הצלחתי להכנס. תתכוננו זה עומד להיות ארוך
אורית איך את מחזיקה מעמד בלי הבעל הנה-ע-דר?
סיון- איך את מרגישה עכשיו? לדעתי את חייבת לערוך שיחת תאום ציפיות..ואם לצוטט עם בחורה זה בגידה באמון בעיניך, את חייבת להבהיר לו את זה חד משמעית, על מנת שיפעל בהתאם!
לוליט מתוקה- למה את כל כך עצובה ? מה קורה עם הדירה ? מצאתם משהוא?
באדי- סגרת קצוות עם ליאור? אני חושבת שהוא ממש צודק. אנחנו חייבות להוריד הילוך בפורום על מנת שלא ירגישו בחסרוננו,וירגישו זנוחים ונבגדים..אני יכולה לדמיין איך אנחנו היינו מתבכינות עליהם אם זה היה להפך!
מלי ומיס פטל יקרות- יש חדש? או שנמתין לתוצאות בדיקת הדם??
קאסי- נכון זה ממש עצוב מכוער וכואב לראות את תוצאות ביקוריו של הישראלי המכוער בטבע..אבל הלוואי והיינו יכולות לעשות משהוא אחר חוץ מלחנך את הילדים שלנו על ידי דוגמא אישית- ש"זבל מי שמלכלך"!!
ליאת- אומרים שכדאי לבחור את משפחת החתן לפני שמתחתנים..אז למה אף אחת לא עשתה את זה? ...אבל ברצינות חמודה תנסי לשכוח את מה שקרה בינך לבין משפחתו,ותני צאנס לדברים.כי בסופו של יום הם אנשים מבוגרים ולא ניתן לשנות אותם, אלא לנסות לחיות איתם.תושיטי יד לשלום, תעזרי לבעלך לחדש את הקשר..קשה אבל ניתן להבליג .וכמו כל פולניה..תסבלי בשקט ולו למען שלום בית (בביתך) ובעיקר למען שחר.
שירקוש אחותי- תזרמי, ותמשיכי לחשוב חיובי! אם נעים לך איתו כרגע..תני לו צאנס..לא כל מערכת יחסים מתחילה בזיקוקים...תהני מהרגע..ותמיד יש לך את האפשרות לפרוש.
ענתי- איך מרגיש הילד? ואת? עצה קטנטונת..נקניקיות עושות להם רע, גם זיתים. הם לא מעכלים את זה בכלל. זה מתישב בקיבה..ויוצא לא מהמקום הנכון...מקווה בשבילך ללילה שקט. סליחה מראש מכל אחת שאולי שכחתי
אוהבת אתכן. חברות יקרות..שיהיה לכולכן שבוע נהדר..שקט נעים והרבה אהבה.
יעל.
אוףףףףףף כמה קשה היה לי להיות בלעדיכן כל היום!