ena te fariki לא הצליח לי

../images/Emo178.gifena te fariki לא הצליח לי

לתרגם ת'שיר הזה לבחור שביקש אותו.. אולי מישהו ירים כפפה ויצליח:) בקשר לשיר השני אני כבר שם אותו

../images/Emo92.gif

MPROS GKEROS MPROS GKEMOS KAI PISW REMA EINAI H AGAPH SOU BASANI.. BASANIZOMAI ME SENA MAXALA... MAXALALI SOU KATHOMAI KONTA SOU GIATI SE AGAPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW MA KAI NA FUGW MAKRIA SOU DEN MPORW TOU PAN TOU PAN PARARAM MPROS GKEROS MPROS GKEMOS KAI PISW REMA EINAI H AGKALIA SOU KAI PAIDEUOMAI GIA SENA MA XALA... MAXALALI SO KATHOMAI KONTA SOU GIATI SE AGAPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW KAI AS YPOFERW KAI AS KARDIOXTUPW MA KAI NA FUGW MAKRIA SOU DEN MPORW בעיברית........ קדימה יש תהום,קדימה יש תהום ואחורה יש.. נהר ככה זאת האהבה שלך את מענה אותי אבל מגיע לך אני יושב על ידך בגלל שאני אוהב אותך יש לי דפיקות לב ואני סובל אני לא יכול ללכת רחוק מימך קדימה יש תהום,קדימה יש תהום ואחורה יש.. נהר הנה החיבוק שלך אני יושב על ידך בגלל שאני אוהב אותך יש לי דפיקות לב וקשה לי

יש לי בקשה לטובת

קוראי האנגלית בלבד... הרבה פעמים שאחד מחברי לוקח את המילים האנגליות ומנסה לקרא את זה זה נשמע נורא...פעם זה כתוב ביוונית ופעם באנגלית... יש לנו נטיה לכתוב אנגלית כמו יוונית: KONTA SOU GIATI SE AGAPW לכן אם אתם כותבים אנגלית תשתמשו באותיות הנכונות...YATI ולא GIATI KODA ולא KONTA , לא להחליף את ה 'P' ב: ''R' , 'W ב 'O ' וכו... כך גם חברי יוכלו 'לשיר' את המילים כפי שהן נשמעות. וחוץ מזה אין לי טענות, לי טוב ואני נהנת מכל רגע והמון המון תודה על התרגומים והמילים.

eve88

New member
../images/Emo4.gifתמונה...בלתי נשכחת

שלום גרב ורודה...... אני חייבת לציין שמאז שצירפת את התמונה של האדם-קוף לתיאור של, זה לא יוצא לי מהראש. כל פעם שאני רואה את שמך בשירשורים אני רואה את הכיעור הזה מול העינים. אולי אם תשלח אלי תמונה אמיתית, זה יעבור לי....

EVE היקרה../images/Emo24.gif

לא אני שמתי את התמונה של הקוף מי ששם אותה זה יאסו כדי להראות בערך שגרב דומה לקוף יש בזה משהו רק שלי יש עיניים ירוקות(סתם מתחנחן) אמממ בקשר לתמונה האמיתית אני מבטיח ברגע שאני יעשה שחי רגלים ושפם אני ישים כי אחרת את תראי אותי כך...

אני ישלח לך אישית

כדי לא לעורר הדים בפורום .. כפי שאת מבינה הנשים פה מתקשות קצת בנוכחותי. אנא פני אליי באופן אישי,או לסוכנת שלי :) שלך גרב

odeliaabut

New member
גרב אל תתבאס

היי מתוק!!! נא לא להתבאס היופי לא הכי חשוב האופי והרגישות יכולים לכער מישהו שהם לא קיימים אצלו או לייפות מישהו שלא בולט ביופיו החיצוני ומההיכרות הקצרה שלי איתך יש לך רגש, וכן לב נהדר אז יופי לא הכי חשוב ובקשר לשיעור יתר יש מקומות מספיק לפתור את הבעיה

shaulmark

New member
גרב.....

אני רוצה להודות לך על השיר ואני מקווה שזה לא האחרון שתשרשר לנו ובקשר לשיר השני אני בטוח שמישהו\י יצליח לכתוב אותו דפדפתי קצת אחורה בהודעות הישנות וראיתי שהרבה מחפשים את ena te fariki

אל דאגה אל דאגה..

אחרון? ... השתגעת? :) ובקשר לשיר , עוד לא קם השיר שלא הצליחו לתרגם .. נשתכלל קצת וגם אותו נתרגם אל תדאג ידידי. תמשיך לצפות בשרשורים שלי..אשתדל בקרוב להעלות גם את זה . :) שלך גרב

../images/Emo124.gifהמפקח אנג'לו...

האם יש מילה כזו ? fariki ואם כן מה פירושה?? תודה מראש גרב.....

GLGGM

New member
../images/Emo66.gif TEFARIKI

יענו מציאה ובסלנג חתיחה, בחורה יפה על תחפש במילוןת לא תמצא מונח גזה

למעלה