שמות ...

ליהיא ממש מקסים בעיניי

אני אוהבת גם את הצליל של ליאל, אבל זה לא מסתדר לי בראש עם שם ילדה כי הכרתי גבר בשם הזה (אפילו עם זקן).

muga

New member
אני הכי אוהבת

את ליהיא (אבל מעדיפה הילי..), וליאור. מה עם לילך?

לאורה30

New member
אני הכי אוהבת לינוי וליאל

אני הכי אוהבת לינוי וליאל אבל אם את שוקולת גם שמות שמסתיימים ב-לי, אז לביתי קוראים שלי (שבח-לאל-יברך)

לימיצ

New member
הממ..טוב, אפשר להתווכח על "ליבי" נכון?../images/Emo13.gif

אבל ממש לא צריך כי או שאוהבים שם או שלא, שטויות
מה דעתך על לימור? זה קטע שחשבתי עליו ממש לאחרונה..בשנתיים שאני עובדת עם שמות של תינוקות וילדים לא נתקלתי באף אחת שראו לה לימור. זה הרי מהשנתון שלי שהשם היה פופולארי בגלל מלכת היופי דאז לימור..משהו
בכל אופן, לנו קוראים לימור וליבי ושמות הגברים במשפחה מתחילים במ', וזה היה מכוון לגמרי

מרגיש לי ישן מידי בדיוק כמו הבעיה שלי עם לילך

לא יודעת למה.את ליאן אנמחנו כל כך אוהבים- ראשי תיבות של לי אלוהים נתן ועכשיו קשה לנו למצוא עוד שם שאנחנו אוהבים באותה רמה. הפעם הבחירה של השם היא עסק מתיש.

לימיצ

New member
לפני כמה חודשים הזמינו ממני את "לילב" לבת

ובאנגלית lilev בעיני מאד מצא חן, אולי גם בעיניך

כמו שכתבתי ליאב וליאם ממש כמעט זהים לליאן אז

זה יורד מהפרק. באמת אהבת לישי? הוא לא מוזר מידי? המשמעות כמובן מאוד יפה בעייני

UmaGuza

New member
אולי שי-לי?

בעיני לישי נשמע קצת מוזר וליתר דיוק מאולץ מדי (מבלי לפגוע כמובן במי שאוהב את השם הזה), אבל אם את אוהבת את המשמעות אז אולי שי-לי? אותה משמעות בדיוק אבל מתנגן הרבה יותר יפה. שם נוסף עם לי שנתקלתי לאחרונה (לא לטעמי האישי אבל אולי את תאהבי): הללי

שדנה

New member
מהשמות שנתת:ליאור וליהיא (מכירה ילדה מדהימה

שקוראים לה ליהיא).

jojo04

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ליאל

שם מאוד יפה.

יש גם ליפז

אני מכירה משפחה שיש בה ליפז, ליאור ולינוי - אישית אני לא כ"כ מתה על עניין ההתחלה הזהה של השם אבל מבין השמות שציינת, ליאור הכי יפה בעיני לירון גם מאד יפה
לישי וליאל ממש
לטעמי...(האישי בלבד, בלי להעליב אף אחת....)

תודה בנות. תגידו הייתן קוראות לילדה שלכם

באותו שם של אחות של הבעל? קוראים לה לירון ואני מאוד אוהבת את השם והוא גם לא דומה מידי לליאן כך שיכול להתאים. הענין הוא שלאחותו קוראים כך ולא יודעת עד כמה זה לעניין.

למעלה