שמות ...

../images/Emo178.gifשמות ...

אוף אנחנו לא מצליחים להחליט על שם. אולי אתם תעזרו לי . לליאן היה שם כבר בשבוע 13 בערך ופה קשה לנו להחליט. מבין השמות הבאים מה אתן אוהבות יותר? לינוי ליאור ליאל לישי ליהיא בבית יש את ליאן ואנחנו צריכים עוד שם לבת. חבל שלאחות של בעלי קוראים לירון אם לא כך היה אז יש מצב שזה היה השם. לגברת בבית קוראים ליאן למי שעוד לא יודע או שכח.
תודה על העזרה

מבין השמות שהצעת

אני הכי מתחברת לשם "ליהיא",אם כי אני מסייגת ולדעתי זה שם קצת "כבד". אתם סגורים על שם לבת שמתחיל ב"לי"? אני מניחה שכן, לפי רשימת השמות שהצגת. בכל מקרה, מבין הרשימה אוהבת את ליהיא. אם תרצי רעיונות נוספים, לאו דווקא כאלה שמתחילים ב"לי", אשמח לנסות לעזור

בעלי לא סגור. אני מאז ומתמיד רציתי שהשמות של

כל הילדים יתחילו ב-לי. אני אוהבת שיש קשר בין שמות הילדים. היתה תקופה שניסיתי לפזול לצדדים וחשבתי אולי על ניצן שירן או נעיין שמתחרז עם ליאן אבל האמת ששנינו לא התחברנו לאף אחד מהם אז ירדנו מזה.

מה עם...

ליאם? או לחילופין ליעם? אני זוכרת ששמעתי שלשם "ליעם" יש משמעות (אם אני לא טועה ראשי תיבות), אבל אני לא זוכרת בדיוק...

ליאן וליאם דומה מידי נשמע

כמעט אותו דבר. כל פעם שתיהן הסתובבו כשאנימ אקרא להן נראה לי
. אני אוהבת גם ליעד אבל גם הוא דומה מידי.

ליעד לבת שם מאוד יפה בעיני!

מה עם ליאב? תשמעי, בסופו של דבר הכל דומה
פשוט כי זו אותה תחילית ואני מניחה ששתיהן יסתובבו כשתקראי להן, אבל כל עוד לא תעשי את זה במקביל ולא יפריע לך אם שתיהן יגיעו.... בקיצור - נראה לי שאם את רוצה שם יחסית דומה, אין מנוס מזה

דומה כן אבללא עד כדי כך. ליאן ולינוי או

ליאן וליאור זה סיומות שונות בצליל. ליאם וליעד גם מתחילים אותו דבר וגם מסתיימים בהברה של אה כך שזה כבר נראה לי דומה מידי. זה כאילו רק אות אחת שונה ועוד האחרונה שלא תמיד שומעים אותה טוב ואז זה יוצא כאילו אותו שם.

ayala26

New member
בדיוק גם חשבתי על זה

עדיף סיומות שונות בצליל. ליאן וליאור זה יפה לדעתי.

בגלל שאומרים את זה עם הדגש בהתחלה

ולא בסוף נראה לי קצת משמעות מאולצת וחוץ מזה הבעל לא אוהב איך יה-לי?

למה דווקא "לי" בהתחלה?

לי זה נשמע מוזר שלשתי בנות בבית יהיה של דומה.. ומכל מה שרשמת.. ליהיא,אבל רק עם תכתבי את זה -ליה,אחרת זה נשמע לי כבד מדי..

אולי ליה?

האמת לא אוהבת אף אחד מהשמות,ז"א כולם יפים אבל כולם מזכירים מידי את ליאן,ובעיני זה בעייתי. הורים גם ככה לרוב מתבלבלים בין השמות של הילדים וכשזה ממש דומה זה עוד יותר מבלבל. אה,ומה עם לילך?גם שם יפה,ולאחרונה ממש לא נפוץ

אם ככה,אז אולי

טלי או טליה ואני גם נורא אוהבת את טלילה,בגלל ספר "שירת הסירנה" ויש לו גם פירוש מאוד יפה בעיניי (פתיחות,אופטימיות,עצמאות) ויולי-לא בטוחה שיש משמעות וגם די טחון,אבל מאוד אוהבת

למעלה