שיעור פרטי

../images/Emo178.gif שיעור פרטי ../images/Emo43.gif

השף ג'אקומו נותן שיעור פרטי בפורום מתכונים, ומסביר כל מה שאפשר על בישול והכנת המזון. והבוקר: אוכל איטלקי ואנטי פסטי השף יתארח בפורום מתכונים, היום בשעה 10 בבוקר. החל מהשבוע הבא, השיעור הפרטי יצולם וישודר בפורום באמצעות הבלוג TV.

r e u t 123

New member
../images/Emo32.gif קטן וחביב..

מי בא להופעה של רוק ישראלי בניצנים?(שכמובן ירמי מופיע שם) אני כן!!

TsLiLuSHSH

New member
נו חסר לך רק עוד 4 פקקים!

מחר מתחילה רכישת הכרטיסים באתר של קוקה קולה... אנלא חושבת שכל הכרטיסים ייגמרו תוך כמה ימים.. אבל בכל זאת, פשוט צאי החוצה- אני בטוחה שליד הבית שלך יש איזה מתקן של מחזור בקבוקים, ביניהם גם קולה... אז תוציאי 4 פקקים ואת מסודרת

אבל אני רוצה לעוד דברים!!!!!!!!!

יו שכחתי בכלל שזה מחרררר שנה שעברה היו לי כל כך הרבהההה הלוואתי לכל העולםםםם שנה שעברה הלכתי פעמיים אבל השנה פשוט הכלללללללללל שוווההה ואני רוצה גם יותר למשינה ולמתי שיש אביב ועברי ושייגעצ!!! אררררררר מישהו רוצה לנדב לי כמה? אפילו כמה זה יספיק לי:( השאלה היא גם מתי אני אהיה בארץ ומתי לא...

TsLiLuSHSH

New member
ברור שאני !!!! ../images/Emo9.gif

ויש לי כבר 91 דציבלים!... הא אה הא!!!

r e u t 123

New member
לי היו בערך 106...

אבל נאלצתי לחלק אותם לחברות שלי שאין להם מספיק דציבלים, ולאחים שלי בתמורה לכך שיסיעו אותי ויחזירו אותי מהופעות, ונשארו לי 45 דציבלים אז יש לי בדיוק 3 כרטיסים.. ומלבד רוק ישראלי אני הולכת גם לאיחוד של שבק ס' וגם למשינה!! חחח כל פעם שהייתי יוצאת למצוא פקקים הייתי מוצאת לפחות 20... :)

אמאלהההההההה

תלווי לי קצת:((((( פליזזזזזז בואי אליי לאייסיקיו 47026844 אני זוכרת אותך מביולוגיה:)

שרשרתי את זה לצליל....

אבל גם לך מאיפה היה כל כך הרבה???? ולמה את צריכה שאחים שלך יסיעו אותך???? שנה שעברה שהייתי אז פעם אחת היה לנו טרמפ במיקרה אבל בפעם השנייה נסענו באוטובוס ויש לשם הסעות לניצנים מהתחנה המרכזית גם בראשון וגם בת"א ושתדעי לך שזה הכי כייף כי כולם שם צעירים שנוסעים לניצנים ורק צחוקים באוטובוס.. זה כלום זה שעה בערך היה באוטובוס וזה עלה איזה 12 שקל.. זה הכי כייף באוטובוס וגם אם את מוכנה לנדב לי אפילו קצת אפילו 1 כל דבר שיביאו לי יעזור לי בבקשה בבקשה בבקשה:))) וגם לי קוראים רעות

r e u t 123

New member
אני יודעת על זה..

אבל השאלה היא אם גם יש אוטובוס חזרה? וכשהתקשרתי לאגד אמרו שכרגע לא יודעים אם יהיו הסעות אבל נראה לי שזאת סתם פקידה מפגרת שלא יודעת בכלל מה אני רוצה ממנה. בכל מקרה אם אני אקבל היום עוד 26 פקקים מחברה שלי כמתוכנן אין לי בעיה להביא לך... והיו לי כל כך הרבה פקקים כי בשבוע האחרון הייתי יוצאת כל יום לחפש פקקים ומצאתי כל יום 20 וגם יש לי חברה ששותים אצלה בבית כל יום 5 קולות... וזהו, טוף נראה אם יש אוטובוס אז סבבה הכי הרבה אני אלך גם להופעה של ברי סחרוף.. בכל מקרה אני כבר אודיע לך בקשר לפקקים.

TsLiLuSHSH

New member
אני לא יכולה...

כי כבר כל הדציבלים על שם המשתמש שלי... וחוצמזה, מן הסתם אני אוספת הרבה פקקים כי אני צריכה ... סורי
בכל מקרה, לדעתי תעשי את מה שהצעתי לך! לכי ותאספי פקקים ממתקנים של בקבוקים ממוחזרים!

אני אולייי

אני פשוט מעדיפה את ה 4/8 קודם !! אז אם ישארו לי דציבלים אני אבוא גם ב 12 לחודש

../images/Emo43.gif תפוז למען הקהילה ../images/Emo101.gif

"עננים" הוא פרוייקט אמנות לילדים לקויי ראייה ועיוורים בשילוב עם ילדים רואים. כדי לקדם את הפרוייקט, אורגן ערב התרמה שכל הכנסותיו קודש לפעילות זאת. הערב (המוסיקלי) יתקיים במועדון ה"בארבי" התל אביבי ויכלול הופעות קצרות של האומנים הבאים: אלג'יר אביתר בנאי יזהר אשדות ברי סחרוף גלעד שגב שילה פרבר רועי בר נתן (בקטע סטאנד אפ) מתי
יום ראשון הקרוב, ה-4/7/04, בשעה 22:00. כרטיסים במחיר 70 שקלים ניתן לקנות בקופות ה"בארבי" בערב האירוע. נשמח לראותכם שם. לפרטים נוספים: www.barby.co.il

למעלה