שיעור פרטי

../images/Emo178.gif שיעור פרטי ../images/Emo43.gif

השף ג'אקומו נותן שיעור פרטי בפורום מתכונים, ומסביר כל מה שאפשר על בישול והכנת המזון. והבוקר: אוכל איטלקי ואנטי פסטי השף יתארח בפורום מתכונים, היום בשעה 10 בבוקר. החל מהשבוע הבא, השיעור הפרטי יצולם וישודר בפורום באמצעות הבלוג TV.

פשוט מרגש../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

השף ג'אקומו...
WTF
אהם. כן. אני מציעה שננצל את השרשור הזה למשהו חשוב באמת. בדיוק
נצל"שו כאוות נפשכם....

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gifעדכוני עיתונים../images/Emo41.gif

כמו שאמרה זהר, ננצל למשהו יותר טוב
אז ככה, קיבלתי היום את מעריב לנוער ופתחתי אותו לא בציפיות למשהו. אבל פתאום, במדור שםפה...הם כתבו כתבה על אורלנדו
הנהנ היא: אורלנדו בלום|Xדגש|ממשיך לכבוש את הרשימות. אחרי שכבש את הפסגה ברשימת השחקנים הבריטיים הסקסיים ביותר\ העפיל אורלנדו לראש רשימת הרווקים המבוקשים ביותר על פי מגזין 'פיפל' הנחשב. אחריו ברשימה נמצאים טום קרוז, ג'ייק ג'ילנהול, וקולין פארל. והם גם שמו תמונה שלו ממתי שהוא היה בפסטיבל 'קאן'. אחרי זה המשכתי לדפדף, אבל זה לא הכל! הם גם רשמו על הסרט 'נד קלי'
אני לא ארשום את כל הכתבה כי זה *קצת* ארוך. אבל מה שחשוב בכתבה: הסרט 'נד קלי' יוצר לדי וי די בארץ!|

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאוף! לא יצא לי טוב../images/Emo122.gif

כמו שאמרה זהר, ננצל למשהו יותר טוב
אז ככה, קיבלתי היום את מעריב לנוער ופתחתי אותו לא בציפיות למשהו. אבל פתאום, במדור שםפה...הם כתבו כתבה על אורלנדו הנה היא: אורלנדו בלוםממשיך לכבוש את הרשימות. אחרי שכבש את הפסגה ברשימת השחקנים הבריטיים הסקסיים ביותר, העפיל אורלנדו לראש רשימת הרווקים המבוקשים ביותר על פי מגזין 'פיפל' הנחשב. אחריו ברשימה נמצאים טום קרוז, ג'ייק ג'ילנהול, וקולין פארל. והם גם שמו תמונה שלו ממתי שהוא היה בפסטיבל 'קאן'.
אחרי זה המשכתי לדפדף, אבל זה לא הכל! הם גם רשמו על הסרט 'נד קלי' אני לא ארשום את כל הכתבה כי זה *קצת* ארוך. אבל מה שחשוב בכתבה: הסרט 'נד קלי' יוצר לדי וי די בארץ

Number One1

New member
אחלה עדכון!../images/Emo45.gif../images/Emo26.gifנצל"ש

בואו נקבע שעה שכולם יכנסו עוד פעם לצ'אט! זה יצא ממש כיף אתמול בלילה!

karin byrne

New member
כן...יאללהההה...

מה אתן אומרות על היום ב11 וחצי עוד פעם?הכי כיף בלילה....ובנות,אני רוצה לראות את כולכן שם כי זה כיף שחבל על הזמן....אתמול היה מזה כיףףףףףףףףף........

Number One1

New member
../images/Emo124.gifיאללה אז כולם../images/Emo124.gif

להכנס לצ'אט ב- 11 וחצי בלילה....... בואו בהמוניכם!!!!!!!!!!

Number One1

New member
אז תכנסי מאוחר יותר

גם אצלי בהתחלה זה לא עבד אבל אחרי זה זה כבר נכנס לי.........

../images/Emo39.gif תודה על העידכון../images/Emo8.gif ו....

יש לי את המגזין פיפל שהם מדברים עליו
איזה כיף
לאורלנדו יש שם תמונת שער
ואיזה 3 עמ' שלמים
כתובים עליו

../images/Emo39.gif ....

חברה של אמא שלי באה לביקור מארה"ב אז ביקשתי ממנה לקנות לי עיתונים כאלה כמו ראש 1..כדי שאולי יהיה שם משהו על אורלנדו (ולביאוסי הייתה רק תמונה קטנה בכול העיתונים חוץ מפיפל כמובן..
) ובין העיתונים היה שם את המגזין של פיפל
זה שדיברו עליו שם

Galadriel 3000

New member
אה.

על נד קלי ידעתי. הוא כבר יצא, בספריות הוידאו המובחרות. ובטח אף אחד לא יגיד לי ברוכה השבה כי לא שמו לב שנעדרתי, אני צודקת?

kittycatbone

New member
מיככככככככככככככל!!!!!!!!!!!!!

בדיוק עמדתי לכתובבבבבבבבב לך
כל כך הייתי צריכה אותך!!! (כנסי לאייסי!!
) אני צריכה אותך פשוט דחווווווף בשביל האתר שלי!! (*אהמ*באפי*אהמ*נמחק לי ההיסטורי*אהמ*צריכה פרטים שוב*אהמ*) בכלללללל, לאן נעלמת?!!?
למה לא היית פה?!
למההההה??? התגעגעתייייי!!!!!!!!!!!

Anwanis

New member
מנצל"שת!!!!!!!!!!!!!!

אההההההה! זהו, זהו זהו! היום אני סיימתי, הייתה לי הבגרות האחרונה! יו! שלושה חודשים של חופש מוחלט!!!!!!!!!!! ווהו! (סורי על ההתרגשות, אבל לא כל יום מסיימים י"ב....)

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifכיייף לך../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif....

גמאני רוצה!!!!!!!!!!!!!!....:( ואני רק מסיימת חטיבה
....גאאאד

למעלה