שיעור פרטי

כדאי לקרוא את הסיפור של אפרים ומרים

לירושלמים אמיתיים או לאלה שהם ירושלמים בגולה אני ממליץ לקרוא את הספר הסיפור של אפרים ומרים שיצא בהוצאת שוקן. שם הסופר יוסי אבישר והוא מדבר על ירושלים של אז. נפלא

snet

New member
תחזית להמשך הקיץ

באתר סיזן נט הובאה היום תחזית מזג אויר להמשך הקיץ,שצפוי להיות לפי האתר רגיל עד קר במעט מהממוצע. על כך בהרחבה ועוד באתר סיזן נט:

../images/Emo178.gif שיעור פרטי ../images/Emo43.gif

השף ג'אקומו נותן שיעור פרטי בפורום מתכונים, ומסביר כל מה שאפשר על בישול והכנת המזון. והבוקר: אוכל איטלקי ואנטי פסטי השף יתארח בפורום מתכונים, היום בשעה 10 בבוקר. החל מהשבוע הבא, השיעור הפרטי יצולם וישודר בפורום באמצעות הבלוג TV.

danibz

New member
היייי מישהו בא ליריד במדרח../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני מצלם שם מחר.

A N I g M A

New member
אני אהיה מחר במדרחוב...

או קרוב שמ. יש לחברה שלי יומולדת :))

yaronbarb

New member
EGGROLL un Jerusalem 3/7/2004!!!!

לכל הירושלמים - ב3.7 לשביעי מגיעה לצוללת אחת הלהקות המובילות והמעניינות ביותר כיום בשוק - להקת אגרול! EGGROLL: להקה שיצאה במופע קאלט מדהים והרימה הפקה שלמה כמחווה לענקי הרוק משנות השיביעים. מופע קוצר שבחים המחייה את גדולי היוצרים בתקופה: ביצועים מצמררים לפינק פלויד, קינג קרימזון, ג'נסיס, ג'טרו - טאל, קאמל וייס בנוסף לחומר מקורי מרתק. הפקה חיצונית המגיעה לירושלים למופע חד פעמי- שלוש שעות של הופעה מרתקת ואנרגטית נא להזמין כרטיסים מוזלים מראש 3.7.2004 -תאריך שעה- 22:00 מקום- הצוללת הצהובה - ירושלים רח' הרכבים 13, א.ת. תלפיות

danibz

New member
אני מעדיף לאכול את הדבר האמיתי

יממממ אגרול טעים

למעלה