יאללה גמאני../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif
איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? המממ...שאלה טובה
...לאדעת..או שכן! שקוראים לי אוראלי!!!!
*האמ*מאי
*אהמ* איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? המ...את שלווווווו
...המממ כה זה קרה היום
...זה קרה גם לפני יומיים...
איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? ממנוווווווו
הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה? המממ.....לא הייתה עדיין...
איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיניים, מבט, גבות ושיער וכל הפנים בכללי! איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אין לי מושג... מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? הממממ לאדעת
נלך על הצוואר...אני רגישה מידי לדגדוגים באוזן
בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? ריאלי האם אתה דיסלקט? המ לא, אני סתם מאושרת
איזה סוג ספרים אתה אוהב? מתח, אימה אפשר לומר...משו עם סיום ממש לא צפוי בסוף! והארי פוטר
מה הביטויים שהכי אופיניים לך? בלע, מיאו, בחיי, כאילו, ^^,

, :],

וכו' וכו'
איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? רק אחד
איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? אעעעע....... מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? שמחה מידי בשביל לתעב אנשים ^^ מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? לא השתכרתי אפעם מה האוסף הכי ביזארי שלך? אוסף של קליפסים שבורים, כהכה אין קליפס אחד שלא נשבר לי!בעצם עכשיו יש אחד...חוץ מהנוכחי אבל הוא לא אצלי גמככה
באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? לא הבנתי את זה עדיין
חחחח למרות שהשנה היו לי כמה דאונים... מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? ספר הג'ונגל (אני מתה על בלו!) וחתולים בצמרת (שהייתי קטנה הלכתי למוכרת וביקשתי חתולים בצנרת
) בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי לדבר איתו לפניייי
מה הדבר הראשון שעליו אתה חושב כשאתה קם בבוקר? עליווווו
האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא האם גם אתה מעריץ חתולים? "איזה כייף להיות חתול"
או "כל אחד כן כל אחד כן! כל אחד רוצה להיות חתוללללללללללללל כי רק יצור כמו חתול מבין כל תעלולללללללללל" חחחחח עזבו
אוהב לשמוע מוזיקה? ברורררררררררררררררררר השיר האחרון ששמעת: man alive- on the air השיר הראשון ששמעת היום: המממ....משו מעצבן ברדיו 100FM השיר שאת שומעת עכשיו: good charlotte- say anything השיר שאת שומעת הכי הרבה השבוע: everybody's fool של אוונסנס, בפרהסיה של פאנקייק, מכורה לטיפה המרה גם של פאנקייק ממממממ.זה כל מה שאני זוכרת
איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? הממ בדיוק כמו שלו
האם איי פעם היית פקצה/ערס? מקווה שלא
האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? חתול רחוב חחח למה? כי לאדעת זה נראה מלא בהרפתקאות כזה...או ציפור כי אפשר לעוווווףףףףף לכל מקום שרק רוצים! האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? ברור! טוב לא בגדים...קליפס ומשקפי שמש נחשב? חברה שלי תמיד שוכחת אצלי דברים יפים אז אני נוטה לשמור אותם לעצמי
(מי אמר רומניה?) מה הדימוי העצמי שלך? ממממממ לאדעת
איזה כשרונות יש לך? הממממממ לאדעת
(ונומי שתקי כן יש לך כישרון שירה כתיבה וציור!
) האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא.. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 101 איזה ריח אתה הכי אוהב? את הריח שלווווווווווווווווו
מה המצב? ואללה הכל דבש והכל מושלללללללללםםםםםםםםםםםםםםם