שיעור פרטי

../images/Emo178.gif שיעור פרטי ../images/Emo43.gif

השף ג'אקומו נותן שיעור פרטי בפורום מתכונים, ומסביר כל מה שאפשר על בישול והכנת המזון. והבוקר: אוכל איטלקי ואנטי פסטי השף יתארח בפורום מתכונים, היום בשעה 10 בבוקר. החל מהשבוע הבא, השיעור הפרטי יצולם וישודר בפורום באמצעות הבלוג TV.

Im The Sun

New member
*שופך מים על הפורום*../images/Emo42.gif

איזה יבששש אלוהים
טוב יאללה שרשור דסקופים
בלי להתעצל
קדימהההההההההההההההההההההההה
(תיכף אני שם
)

dilan angel

New member
כאילו יו כזההה לא!חחח../images/Emo110.gif

נתפשר על זה שהיא סבבה

¥EleVatioN¥

New member
שלי../images/Emo129.gif

לא השתנה ואכן מלקולם אין דה מידל זה שולטטטטטטטטטטטטטטטטטט
יווווווו זה כלכך קורע
הילד הקטן הזה הכי מצחיק! והאמא עם כל הקריזותשלה

שאלון בסבבה../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

(באדיבות התנור החמים של פורום אוף-טופיק) איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? שקוראים לי נעווווומי. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? ממ החיבוק הראשון שקיבלתי מ"בן" והרגשתי שבאמת הוא מתכוון אליו.. וזה חיבוק מהאקס שלי.. שהייתי מאוהבת בו ממש ממש וזה קרה מתחת לבניין שלי באחת הפעמים הראשונות שנפגשנו (אולי השניה) איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי? ממ נשיקה על כל חלק בפרצוף (אפשר גם כתפיים וכו) ממי שאני אוהבת ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה? ב17 וחצי ככה עם החבר הראשון שלי על ספסל ציבורי איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? ממ החיוך
חח והשיער.. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? טושיק?
חח מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? ממ קשה.. שניהם.. בצוואר אולי? בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? בזמנו חח הייתי הומנית האם אתה דיסלקט? מדי פעם
איזה סוג ספרים אתה אוהב? כל מיני פסיכולוגיות בגרוש מוסוות בתוך עלילות פשוטות ויומיומיות (בלה?) מה הביטויים שהכי אופיניים לך? בלה.. כאילו.. ושאר קולות לא ברורים איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? מישו אחד. איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? שמתו? ממ אולי מרילין מונרו.. מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? אינלי אנשים שאני ממש מתעבת מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? לא יצא לי חח מה האוסף הכי ביזארי שלך? ממ.. ממ.. ביזארי? לא י'דעת.. יש לי אוסף גלויות על הארון.. אבל יש לזה משמעות מיוחדת בשבילי
קטע משפחתי באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? בעיקר בתיכון מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? אליס בארץ הפלאות, היפה והחיה? (בכריחו אותי לראות כמה אלפי פעמים חח) בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך?ממ.. בלי שאני עושה את בסידורים הקבועים טרום שינה שלי חח (מי שיבין יבין) ובלי שאני שותה מים ועושה את הכמה סיבוב שלי מצד לצד במיטה מה הדבר הראשון שעליו אתה חושב כשאתה קם בבוקר? לאכול או לא לאכול? חח האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? רק בחלומות חח האם גם אתה מעריץ חתולים? ממ לעע אוהב לשמוע מוזיקה? בבדעי
השיר האחרון ששמעת:*מסתכלת בווינאפ" בטח מיליגרם אחד.. של להקה שעדיין בשלבי גיבוש
השיר הראשון ששמעת היום: גם מיליגרם השיר שאת שומעת עכשיו: עכשיו יושבת בשקט השיר שאת שומעת הכי הרבה השבוע: לא ידעת.. יש משו איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? שיער כהה.. עיניים בהיר-כהה עור.. גם לא משו קבוע.. בדרך כלל לא כהה מדיי האם איי פעם היית פקצה/ערס? ממש לא
האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? לא בהכרח.. אבל אני מסוגלת להזדהות עם כמה סוגים
האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? רק איזה חולצה של חבר לשעבר.. למה? כי הוא חשוב לי.. וזו חולצה נחמדה
חח מה הדימוי העצמי שלך? בינוני האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? יתכן
מי ההוביט האהוב עליך?לא בטוחה חח פרודוווווווו איזה כשרונות יש לך? כתיבה.. נגידדדד ששירה.. ציור קל.. וכל מיני שטויות אמנותיות בגרוש האם יש לך מצפון?יאס אינדיד ביותר
כמה אנשים יש לך באייסיקיו? |סופרת| 32... וואי טוב שהורדתי
איזה ריח אתה הכי אוהב? הריח שנשאר על הכרית אחרי שמי שאתה אוהב ישן שם (כן קיטשי.. והעתקתי את זה משאלון אחר שלי חח) מה המצב? פסדר.. רק נהיה לי כבר גב קצת תפוס

¥EleVatioN¥

New member
יאללה גמאני../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? המממ...שאלה טובה
...לאדעת..או שכן! שקוראים לי אוראלי!!!!
*האמ*מאי
*אהמ* איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? המ...את שלווווווו
...המממ כה זה קרה היום
...זה קרה גם לפני יומיים...
איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? ממנוווווווו
הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה? המממ.....לא הייתה עדיין...
איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? עיניים, מבט, גבות ושיער וכל הפנים בכללי! איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אין לי מושג... מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? הממממ לאדעת
נלך על הצוואר...אני רגישה מידי לדגדוגים באוזן
בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? ריאלי האם אתה דיסלקט? המ לא, אני סתם מאושרת
איזה סוג ספרים אתה אוהב? מתח, אימה אפשר לומר...משו עם סיום ממש לא צפוי בסוף! והארי פוטר
מה הביטויים שהכי אופיניים לך? בלע, מיאו, בחיי, כאילו, ^^, :), :], :D וכו' וכו'
איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? רק אחד
איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? אעעעע....... מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? שמחה מידי בשביל לתעב אנשים ^^ מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? לא השתכרתי אפעם מה האוסף הכי ביזארי שלך? אוסף של קליפסים שבורים, כהכה אין קליפס אחד שלא נשבר לי!בעצם עכשיו יש אחד...חוץ מהנוכחי אבל הוא לא אצלי גמככה
באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? לא הבנתי את זה עדיין
חחחח למרות שהשנה היו לי כמה דאונים... מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? ספר הג'ונגל (אני מתה על בלו!) וחתולים בצמרת (שהייתי קטנה הלכתי למוכרת וביקשתי חתולים בצנרת
) בלי מה אתה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? בלי לדבר איתו לפניייי
מה הדבר הראשון שעליו אתה חושב כשאתה קם בבוקר? עליווווו
האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? לא האם גם אתה מעריץ חתולים? "איזה כייף להיות חתול"
או "כל אחד כן כל אחד כן! כל אחד רוצה להיות חתוללללללללללללל כי רק יצור כמו חתול מבין כל תעלולללללללללל" חחחחח עזבו
אוהב לשמוע מוזיקה? ברורררררררררררררררררר השיר האחרון ששמעת: man alive- on the air השיר הראשון ששמעת היום: המממ....משו מעצבן ברדיו 100FM השיר שאת שומעת עכשיו: good charlotte- say anything השיר שאת שומעת הכי הרבה השבוע: everybody's fool של אוונסנס, בפרהסיה של פאנקייק, מכורה לטיפה המרה גם של פאנקייק ממממממ.זה כל מה שאני זוכרת
איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? הממ בדיוק כמו שלו
האם איי פעם היית פקצה/ערס? מקווה שלא
האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? חתול רחוב חחח למה? כי לאדעת זה נראה מלא בהרפתקאות כזה...או ציפור כי אפשר לעוווווףףףףף לכל מקום שרק רוצים! האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? ברור! טוב לא בגדים...קליפס ומשקפי שמש נחשב? חברה שלי תמיד שוכחת אצלי דברים יפים אז אני נוטה לשמור אותם לעצמי
(מי אמר רומניה?) מה הדימוי העצמי שלך? ממממממ לאדעת
איזה כשרונות יש לך? הממממממ לאדעת
(ונומי שתקי כן יש לך כישרון שירה כתיבה וציור!
) האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? לא.. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? 101 איזה ריח אתה הכי אוהב? את הריח שלווווווווווווווווו
מה המצב? ואללה הכל דבש והכל מושלללללללללםםםםםםםםםםםםםםם

Ma E

New member
את שונאת שאני קוראת לך אוראלי?!!?

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חשבתי שאת אוהבת
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

¥EleVatioN¥

New member
שונאת..../images/Emo129.gif

הכי פחות אוהבת? חחחחחחחחחחחח כי אני תמיד מסמיקה בגלל זה

painapple

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo13.gif

איזה מהכינויים שיש לך אתה הכי שונא? עינבר. זה מחרפן אותי. איזה חיבוק [והסיטואציה שלו] אתה תזכור לא משנה כמה זמן עבר? מממ.. כשלא ראיתי חברה שלי מלא מלא זמן, ונסעתי עד לנצרתילית אליה, והיא איחרה קצת, ואחרי 10 דקות היא רצה אליי והתחבקנו במשך 5 דקות שלמות .) איזו נשיקה אתה הכי אוהב? כלומר, של מי?
לא אוהבת ספר על הנשיקה הראשונה האמיתית שלך ובאיזה גיל זה היה? *ממשיכה הלאה* איזה חלק בגוף של בן המין שמושך אותך אתה הכי אוהב? הפנים. והכתפיים. איזה חלקים בגוף שלך אנשים אוהבים בדרך כלל? אף? ./ מה אתה מעדיף, נעים בצוואר או נעים באוזן? none. *צמרמורת* *יוצאת מדעתי* בלימודים, אתה טיפוס הומני או ריאלי? אומנות ופסיכו-סוציו, הומני. סיימתי תיכון אתמול!! *מקפצת* האם אתה דיסלקט? כמעט ולא איזה סוג ספרים אתה אוהב? ממ.. משהו מעניין, אבל לא מסובך מדי מבחינת השמות של האנשים.. מתח לרוב. מה הביטויים שהכי אופיניים לך? "בכל מקרה". איזה שלושה אנשים אתה רוצה לעשות ברגע זה ממש? לעשות? אני במחזור
איזה שלושה אנשים מפורסמים שמתו היית רוצה לפגוש? מייק בראנט, רק כדי לשאול למה הוא קפץ. ו.. פרדי מרקורי, ו.. אלביס? ./ מי הבן אדם שאתה כרגע הכי מתעב בעולם? כרגע? רק אחותי ואמא שלי עולות לי על העצבים. מה השיא של הימים ברציפות שהשתכרת? ברצף....? אין. מה האוסף הכי ביזארי שלך? היה לי פעם חרקים מגומי. באיזה כיתה הבנת שבית ספר לא בשבילך? ז. מה סרט הדיסני האהוב עליך ביותר? הרקולס.. נראה לי. בת הים הקטנה אולי. מלך האריות. i love them all! בלי מה אתה לא יכול להרדם כמו שצריך? צחצוח שיניים וניעור מיטה. מה הדבר הראשון שעליו אתה חושב כשאתה קם בבוקר? "מה השעה? איזה יום היום?? אני חייבת לצחצח שיניים" האם איי פעם היית ערום לחלוטין במקום ציבורי [לא כשהיית פיצי]? חס ושלום. האם גם אתה מעריץ חתולים? נופ ./ אוהב לשמוע מוזיקה? יאפ .)
השיר האחרון ששמעת: חצי ממנו בערך, nothing compares to you של שינייד אוקונור השיר הראשון ששמעת היום: ההוא שהתעוררתי איתו.. הוא לא היה מוכר. השיר שאת שומעת עכשיו: love fool של הקארדיגנס. השיר שאת שומעת הכי הרבה השבוע: מלא של קייס צ'ויס. איזה צבעים אתה אוהב באנשים [עיניים, עור ושיער]? זה תלוי איך השילוב בגוונים על הבנאדם.. עיניים בהירות ושיער כהה זה תמיד יפה. אבל גם רק כהה או רק בהיר זה יפה. הכל יפה, אני מניחה. האם איי פעם היית פקצה/ערס? לא תודה.
האם איי פעם רצית להיות בעל חיים, איזה ולמה? דולפין. כדי לשחות לנצח. האם אתה שומר בגדים של אנשים אחרים? ממ.. לא. מה הדימוי העצמי שלך? מתחת ל0. האם אתה סובל או איי פעם סבלת מהפרעות אכילה? פעם. מי ההוביט האהוב עליך? מרי! .)) איזה כשרונות יש לך? גיטרה, שירה, אוריגמי. האם יש לך מצפון? אובר-מצפון. אפשר לגרום לי להרגיש אשמה בדברים שלא עשיתי אפילו. כמה אנשים יש לך באייסיקיו? יותר מדי. 145 נראה לי .// איזה ריח אתה הכי אוהב? לבנדר. או קמומיל. מה המצב? כואב לי בראש ./

S m e l l y Cat

New member
יא קייס צ'ויסס../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

וקרדיגנססס
נייעאאא ישלך טעם טוב[:

למעלה