שאלון קיץ!

Blue fairry

New member
../images/Emo178.gif שאלון קיץ! ../images/Emo175.gif

האם אתה שמח שהגיע הקיץ? יש תיכנונים לחופש? יאללה שתפו את כולנו האם אתה הולך לקייטנה? כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? ים או בריכה? גלידה או קרטיב? האם אתה צריך להשתזף? האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? יש בגרויות בחופש? לאיזה כיתה אתה עולה?

WestlifE BaBy

New member
שלייייייי

האם אתה שמח שהגיע הקיץ?דדדדדדדדדדדהההההההה יש תיכנונים לחופש? כתבתי כברררר ...
האם אתה הולך לקייטנה? חחחחחחחחחחחחחחחחח....לאא כבר קנית בגד ים?יאאפפפ איך הוא נראה? אמממ... זה יישמע מגעיל: סגול קצת כהה עם פרחים סגול בהיר, לא שלם. ים או בריכה? בריכה גלידה או קרטיב? קרטיב!! האם אתה צריך להשתזף? כככככככןןןןן האם תיכנס לפורום בחופש? ברורורורורורורר או שתהיה עסוק מידי? אף פעם לא עסוקה מדיי בשביל קרייג
יש בגרויות בחופש? לאלאלאלאאא לאיזה כיתה אתה עולה?
ח'

SofyTofy

New member
תשובות../images/Emo178.gif../images/Emo103.gif

האם אתה שמח שהגיע הקיץ? ברוררררררר יש תיכנונים לחופש? בריכה, ים, קניון, סרט, כל מה שאפשר האם אתה הולך לקייטנה? לא
כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? בגד ים של BILLABONG תכלת חום שעל החלק העליון יש על צד אחד פרח של BILLABONG וכתוב גם BILLABONG ובחלק התחתון מאחורה יש פרח גדול וכתוב BILLABONG. חביב לא? ים או בריכה? שניהם וכמה שיותר
גלידה או קרטיב? גלידה האם אתה צריך להשתזף? דחוף האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? אני אהיה מאוד מאוד עסוקה בחופש ואני צריכה למצוא זמן ל3 פורומים, אבל אני אהיה פה, תהיו בטוחים. יש בגרויות בחופש? לא לאיזה כיתה אתה עולה? ט'

decor8ive

New member
../images/Emo42.gif שלי..

האם אתה שמח שהגיע הקיץ? כן בטח! יש תיכנונים לחופש? לא משהו מיוחד מדי בינתיים..
האם אתה הולך לקייטנה?
קייטנה??? כבר קנית בגד ים? איך הוא נראה? עוד לא קניתי ים או בריכה? ים גלידה או קרטיב? קרטיב האם אתה צריך להשתזף? כן האם תיכנס לפורום בחופש? או שתהיה עסוק מידי? אני אכנס,יהיה יותר זמן ממה שיש עם הבגרויות האלה,לא?..
יש בגרויות בחופש? רק עוד אחת!!
לאיזה כיתה אתה עולה? זהו,סיימתי יב' (!)

TaKe Me DuDi

New member
סורי על האיחוררר../images/Emo178.gif../images/Emo179.gif

האם אתה שמח שהגיע הקיץ?כןןן זה חופשש יש תיכנונים לחופש? לא אולי ביד ביד ועוד קצת ביד יאללה שתפו את כולנו האם אתה הולך לקייטנה?חחח מה קייטנה
הייתי מתה לעבוד בקייטנה כבר קנית בגד ים?לא כי כבר היה לי 2 או 3 בעצם איך הוא נראה?אין לי כח לפרט ים או בריכה?בריכה רק שלא ישתינו בה גלידה או קרטיב?קרטיב וגלידהה נו שניהם האם אתה צריך להשתזף?אני שחומה ככה שלא רואים אם אני משתזפת או לא האם תיכנס לפורום בחופש?אני בחופש וזה מה שאני עושה או שתהיה עסוק מידי?אני חושבת שאולי אני אהיה עסוקה אני מקווה אבל לא בשבוע הזה .... יש בגרויות בחופש?אממ לא נגמרו לי הבגרויות לאיזה כיתה אתה עולה?יא!! עוד שנתיים נגמרר יאללה שיעבור מהר

למעלה