עכשיו זה רשמי!

../images/Emo178.gifעכשיו זה רשמי!

הסימס החדש ייצא בערףך באוקטובר הקרוב!! והנה כתבה שמצאתי בקישור למטה

SakuKin

New member
יו יו יו... אני רוצה לקנות ת'סימס 2

אני רוצה רוצה רוצה רוצה :(

SakuKin

New member
מאוד.. קראתי ת'כתבה וקיבלתי שוק

למה מאקסיס לא חשבו על זה מקודם... אם הם היו עושים את זה במקום סימס הראשון אז היה לי כבר את זה ביד שלי!..

סימסית

New member
אחות שלי!

הסימס 2 יגיע לארץ אחרי 2004 שזה אומר עוד יותר מחצי שנה,אל תצפו לו...חוץ מזה שגם לו בטח יהיו כל מיני תוספות,אז...ד"א שאלה-את סימס 2 מתקינים על סימס1???אם יעני שיפור להסימס1 אז אין ספק שאני אקנה אבל זה משחק בפני עצמו????

elcool

New member
לא

הסימס 2 הוא לא תוספת לסימס הרגיל. (בשביל זה הוסיפו את ה2

Fozzie

New member
מממ... =\

זה נראה שהם באמת התעלו על עצמם הפעם.. נראה מאוד מושקע ויצירתי.. רק השאלה היא.. עד מתי? הכתבה אכן נראת מושכת עברה במוחי המחשבה שאולי בכל זאת כדאי לקנות את המשחק? אבל אז קלטתי שכל מה שכתוב שם לא יכול להיות.. אין מצב שכל ההפעלה תהיה כזאת קלה ופשוטה.. בטח כמו שאמרו כאן מקודם באחד מהאשכולות.. דרישות מערכת גדולות יותר והרבה הרבה הרבה כסף שהולך לאיבוד... אני משערת שהסימס 2 יעלה אפילו יותר מהסימס הראשון... אני בטוחה שתהיה תחלופה אחרת... אולי אני אוריד ואראה אם בכלל שווה לקנות.. חבל לבזבז סתם כסף...

be a bee

New member
סימס 2 נשמע מגניב אבל..

עם הוא יעלה יותר מ-150 אני לא קונה (אני ישאל מחברה חחח...)

adva g

New member
וואו! הסימס 2 נשמע מדהים!

סוף סוף הסימסים לא יהיו כל כך מוגבלים ומעצבנים, והרבה יותר קרובים למציאות! אני משערת שאני אקנה אותו כשהוא ייצא (תלוי במחיר), ואין לי שום בעיה לוותר על הסימס הישן עם התוספות וההורדות, זה שווה את זה!

לומית

New member
נכון!

סימס 2 באמת נשמע יפה מאוד אבל לא בטוח שאני אקנה אותו משתי סיבות: 1.הוא בטח יעלה 300 ש"ח לפחות! 2. יש לי את כל חבילות ההרחבה ושילמתי על כולם בארך 1000 ש"ח, את סימס 2 מתקינים על סימס הבסיס יחד עם כל חבילות ההרחבה שקניתי! זה כאילו שאני זורקת את כל חבילות ההרחבה שלי (סימס 2 בטח לא כולל איתו את חבילות ההרחבה)

shirush3

New member
לא ...........

סימס 2 זה משחק חדש אין לו קשר לסימס הראשון

למעלה