סיכום שבועי

just4fun

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם-של מירי : באה אליכם מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי : היי שקטה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] : לא ראיתי.... ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו-שיעורי פיתוח קול. משהו שהרס לכם את השבוע" שהוא נגמר. יש צבא. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שיעבור השבוע מהר,בשבוע שאחריו אני בהופעה של מירי היקרה :) פגשת את מירי השבוע, איך היה: לא פגשתי. בחלומות :). אני מקווה לפגוש ב-29.11!!
 
השבוע..

מה שיר השבוע שלכם-של מירי כל השירים מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי שורטי לאלף את הסוררת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אני לא זוכרת שראיתי אחת כזאת ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- היו הרבה דברים שעשו לי את השבוע. אחד מהם זה לשמוע את האלבום של מירי שוב ושוב ושוב ושוב עד שנגמרו לי הסוללות משהו שהרס לכם את השבוע- אתמול התחלתי ללמוד ב- 09:20 ועד שזה קורה סיימתי ב- 16:00 משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- אין שום דבר מיוחד פגשת את מירי השבוע, איך היה- לא היה. לא פגשתי אותה למרבה הצער
יש לי ולחברה שלי קומונה על מירי
היא ממש אבל ממש לא מתפקדת. בקושי יש הודעות ... רק 3 אז תיכנסו סבבה ? http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=14069&smsMsg= שבת שלום
 
עונה...

מה שיר השבוע שלכם-של מירי-שיר לשירה מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי-HANG UP-של מדונה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]--- ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו-קנו לי מתנה את החדש של מדונה המלכה!מומלץ! משהו שהרס לכם את השבוע-לחזור לצבא אחרי שבועיים גימלים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-בע"ה:ההופעה בצוותא ולמחרת יומולדת 20 פגשת את מירי השבוע, איך היה-כן!מדהים-לא יכול להיות אחרת!
 
הו...

מה שיר השבוע שלכם-של מירי - נובמבר מה שיר השבוע שלכם-לא של מירי - אף שיר במיוחד. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] ועוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- ואתם רוצים להמליץ עליו- לראות את לירון לב
יש לו אנרגיות טובות
משהו שהרס לכם את השבוע- שפעת
(הפריזר באולפנים של יאיר לפיד
, אני ממש סובל בגלל מירי
) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- שיגיע הסופ"ש הבא
פגשת את מירי השבוע, איך היה? כמו שאמרתי בשבוע שעבר, השבוע מצאתי לה זמן ובאתי לראותה, אבל היא הפעם זו שהייתה עסוקה. נו מירי, מה יהיה, מה עם קצת זמן איכות ביחד?
 
למעלה