סיכום שבועי

../images/Emo178.gifסיכום שבועי../images/Emo178.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בילוי השבוע שלכם? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- מסר לאומה- ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שמגיע לו מהפורום..

MoRaN SeM

New member
'ני:]

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)?שיהיה לי את הכוח? מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)?בדרך לגהנום-יוני בלוך. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אמ, הסרט החמישי של הארי פוטר והדיסק של יוני בלוך. בילוי השבוע שלכם?אמ, נחשונית עם הקייטנה? סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם?הנפילים:] סקופ השבוע שלכם?נדב קדמון עלה קילו! דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-אמ, אין. משהו שהרס לכם את השבוע-אין. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא-סיום הקייטנה+הופעה של אביב גפן. מסר לאומה-אביב
פרח לקורלו.

../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של דיימונדז)? אין מה שיר השבוע שלכם (לא של דיימונדז)? השירים המקוריים של נדבק תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> דמיינו נדב מחייך
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- נדב בתכניות למינהן? בילוי השבוע שלכם? אין סרט\\תוכנית\\סדרת השבוע שלכם? הכל הכל. סקופ השבוע שלכם? נדב עלה קילו P: ועשה פסים בשיער דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- .. משהו שהרס לכם את השבוע- .. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא- .. מסר לאומה- קיבלתי עוד שרוכים מהבמבה אוסם
ואתם מוזמנים לתת
למישהו שאתם חושבים שכפרעליו מהפורום.. מורן מיי לאב, וומיכאל הכפרעיניים :)

MoRaN SeM

New member
קורל,

מאיפה השירים המקוריים של נדב ? גם אני רוצה לשמוע. הם שווים משהו ?

MoRaN SeM

New member
עוד סקופ: ילדים קטנים אוהבים טונה!

לקחו אותם היום להצגה, רותי זהירותי! מסבירה לחברה שלי רותי מהירותי על איך צריך להיות בדרכים, בלה בלה בלה. סבל מטורף, למרות שהיו יציאות מטורפות, הרגו אותי מצחוק.

MoRaN SeM

New member
עוד סקופ: גם לי לא היה, אז הקרצתי!

אבל הם אוהבים גם שוקולד. בעצם, הכי אוהבים שוקולד.

MoRaN SeM

New member
עוד סקופ:זוג תאומים חולה לי על השיער!

הם כל הזמן אומרים "להריח, להריח" או "מורן, תביאי לנו שיער שלך, הבטחת!" אלוהים, זה שלי !!! יש להם מזל שהם חמודים

MoRaN SeM

New member
סקופ:כפרעליו&^

או שגם זה ידוע ? למה את מזכירה אותו אבל..:\ חחחח סתם..

למעלה