בצפר..שרשרו לפה הרגשות ותחושות וכו' בקשר לבצפר..
ש שניצלונה New member 1/9/05 #2 מעניין אם יהיו שיעורים../images/Emo6.gif וזהו... מקווה שלא יעיפו אותי השנה... תהנו מחר לכולם (כולל הסנובית )
מעניין אם יהיו שיעורים../images/Emo6.gif וזהו... מקווה שלא יעיפו אותי השנה... תהנו מחר לכולם (כולל הסנובית )
D danielosh2 New member 1/9/05 #7 ברור שיהיו שיעורים אבל לא ביום הראש הראשון חחח נו אז איך היה לך בבצפר היום?
ש שניצלונה New member 1/9/05 #9 היה מוי נחמד.. ../images/Emo9.gif ולא נתנו שיעורים מזלללל איך הלך לך?
F FRIENDSforever New member 1/9/05 #14 היה טוףףףף קיבלתי ת'מחנכת שרציתי...ואחלה מורים! אומנם התחלנו ללמוד ושבוע הבא יש בוחן....אבל היה סבבה!!!
היה טוףףףף קיבלתי ת'מחנכת שרציתי...ואחלה מורים! אומנם התחלנו ללמוד ושבוע הבא יש בוחן....אבל היה סבבה!!!
E er 4ever New member 1/9/05 #3 ../images/Emo178.gifמחר בצפר../images/Emo122.gif שרשור אבל\שמחה... תלוי איך תסתכלו על זה. כל מה שקשור לבצפר פה שיהיה לכם
../images/Emo178.gifמחר בצפר../images/Emo122.gif שרשור אבל\שמחה... תלוי איך תסתכלו על זה. כל מה שקשור לבצפר פה שיהיה לכם
E elii1988 New member 1/9/05 #4 דכאוןןן../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif הנה סיבות: א.לקום מוקדם. ב.לישון מוקדם. ג.יפית. ד.לראות את כל הנחשים הקרציות והשטנים בבית ספר שלי. ה.מבחנים. ו.המורים.
דכאוןןן../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif הנה סיבות: א.לקום מוקדם. ב.לישון מוקדם. ג.יפית. ד.לראות את כל הנחשים הקרציות והשטנים בבית ספר שלי. ה.מבחנים. ו.המורים.
ח חנוש לאב טלי שרון New member 1/9/05 #6 ../images/Emo105.gifאורלי שיהיה לך בהצלחה מחר../images/Emo70.gif מקווה שלא תתחרפני יותר מדי ביום הראשון ללימודים..
../images/Emo105.gifאורלי שיהיה לך בהצלחה מחר../images/Emo70.gif מקווה שלא תתחרפני יותר מדי ביום הראשון ללימודים..
ח חנוש לאב טלי שרון New member 1/9/05 #11 ../images/Emo105.gifאני יודעת../images/Emo6.gif אבל התכוונתי לאורלי
ח חנוש לאב טלי שרון New member 1/9/05 #18 ../images/Emo105.gifאת לא רוצה שיהיה לה כיף בגן? זה קשה ללכת לגן גן חובה