ואם ...

טאקילה~*

New member
../images/Emo178.gifואם ...

הכרטיסים לבריכה אצלי כי רכשתי מבעוד מועד.. ולא בא לי ללכת,כי לא מתחשק לי, מה עושים??? תכף הילדים מתעוררים ומתיחלה הקונצרטינה, יאלה יאלה!!! טוב ניראה איך יוצאים מיזה אם ביכלל..

אם אני שרדתי את 3 הימים האחרונים

הייתי בסופרלנד (עם עוד 30 קבוצות של קייטנות) הייתי בחוף הים (עם עוד 100,000 ברדקיסטים) הייתי בקניון (עם עוד 200,000 שוחרי מזגן וקניות) הייתי בבנק (עם עוד 20 איש שחשבו שזכו בפיס) אירחתי כ- 20 איש במהלך 3 ימים. ביליתי אין ספור שעות במטבח. ....בריכה עם הילדים, קטן עלי!

אני מוכנה לקטוף בשבילו את הירח

בעלי יראה את זה... וידאג "לקטוף" לו גם כוכבים... (מי זה בכלל שגיב2? דנדש?)

טאקילה~*

New member
אם אם קטן עליך...אזזזז../images/Emo177.gif

יאלה שימי לך ביקני ובואי איתנו מצ´עמם לי לבד.. נו ניראה כמה קטן עליך????

שגיב2

New member
תשלחי ת´זאטוטים אליי

אני מבין בפוקימונים. (ובמיכל ינאי..)

טאקילה~*

New member
את הזאטוטים?????????../images/Emo178.gif

אתה בטוח שזה מה שהית רוצה??? ראה הוזהרת,,אתה עלול לצאת מהמפרשים!

שגיב2

New member
ילדים של טאקילה...

קצת מלח ולימון והם מסודרים... מה, לא?

טאקילה~*

New member
אמה´לההההההההההה../images/Emo5.gif

מה אתה עושה מהילדים שלי סלט????? שכחת שמן זית!

yafit75

New member
אה,,,, ילדים,,, לי יש חופש...

ההורים שלי לקחו אותם לתל אביב,,, ולי יש קצת שקט,,,, יש לי זמן ללכת למכון כושר,,, לשחות,,, לחברות... יש לי זמן גם לעצמי... ואם בן אדם,,, אין לו זמן קצת לעצמו,,,, הוא לא בן אדם! מה יש? תשלחו קצת את הילדים שלכם להורים,,, לחמה לאיזה שבוע! ותראו איך תרגישו,,, הכי כייף לקום בבוקר לעבודה,,,, ולא להלביש אף אחד,,, ולא להסתכל כל הזמן ולבדוק: "נו נעלת את הנעליים,,, צחצחקת,,, בואי להסתרק,,, נו,.. אני מאחרת תשתו את השוקו!".. שיהיו בריאות,,, ושאלוהים רק ישמור לי עליהם,,, כי הם האושר של החיים שלי... אבל קצת שקט....! וואואואואוא

m i c h a l i

New member
יפיתוש.....ולמי שאין חמות....

אפשר לשלוח לשלך??!! חולה על הפרח שלי...אבל ראבק.... אני צריכה חופש.....

שגיב2

New member
ולמי שאין ילדים?

יכול לשלוח את החמות? (לארצות הקרות כמובן...)

yafit75

New member
מיכלוש...

מצטערת,,, שאין לי זמן להגיב לכל ההודעות שאת שולחת לי בפורום,,, אבל,,, אני משתדלת... בקשר לחמה,,, גם לי כפרה,,, אין חמה ולא חם! אבל ההורים שלי, שיהיו בריאים,, והאחיות שלי,,, צריכה חופש,,,, תשלחי להורים,,, תבכי קצת,,,! זה עוזר! תגידי,, מה איתך,,, הכל טוב?

טאקילה~*

New member
ולמי שאין הורים???../images/Emo7.gif

ולמי שיש חמות שלא בדיוק בקטע של נכדים??????????

yafit75

New member
טאקי,,, כמה שאלות!

למי שאין הורים,,, יש אחים ואחיות! ולמי שיש חמה שלא בדיוק בקטע של נכדים,,, אז את לא צריכה את הטובות שלה,, כי אחרי שאת נותנת להם לעשות לך טובה,,,, הם יזכרו לך את זה לכל החיים! אז לא צריך טובות!

טאקילה~*

New member
שגיב2 שכחתי שאני מוקפצת ...../images/Emo175.gif

טקילה עם מלח ולימון,,חחחחחחחחח

למעלה