אוףף

../images/Emo178.gif אוףף

עד שהגעתי לכאן עם הסיסמה המעפנה... אין סיכוי שאזכור אותה. אין. נראה לי הולכת לרדת תדירות ההגעה שלי לאדמין עד שאתאפס על עצמי. מתנצלת מראש.

מה שאת צריכה לעשות

הוא להגיע למשא ומתן עם עם הנהלת הפורומים. זה יהיה קשה בתחילה, אך עליך לזכור שהשינוי מתחיל בתוכך. התמדה, זה שם המשחק. נסי להבין שאין פעולות קשות יותר מאשר שאת עושה אותן, וככל שתצליחי להעביר את מוקד הכוח שלך לכיוון הרצוי, הדברים יראו לך הרבה יותר מועילים, הישארי כמו שאת, כמו שאת יודעת להיות. זיכרי, יש תקופות בחיים בהן כל שינוי נראה יותר הרה-גורל מחברו. ואל תשכחי, אנחנו כאן אם תצטרכי משהו

חשבתי

שרק בעזרת שטיפת מוח אצליח - שאגיד לעצמי שאני כן יכולה לזכור, בסוף אני אזכור. חבל, דווקא התחלתי לשטוף את המוח שלי... את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה עפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה,את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה, את כן יכולה לזכור סיסמה מעפנה...

noosh

New member
לא יודעת,

לי העובדה שהאדמין לא קיבל אותה במשך אלף נסיונות די עזרה לזכור אותה בעל-פה. למידה הביאנית רולז

משא ומתן?

כנראה שאותי ממש אוהבים שם בהנהלתה, כי אחרי הבעיה עם הסיסמה (שלא נבעה מבעיות זיכרון שלי, היא פשוט לא עבדה!) החליפו לי את הסיסמה למשהו שאני הצעתי, לא פשוט לפיצוח אבל הרבה יותר סימפטי ממה שנתנו לי בהתחלה...

ToryMaster

New member
בהחלט

גם לי החליפו את כל שלוש הסיסמאות, בלי שאפילו יזמתי את זה, למשהו שאני מסוגלת לזכור, אבל אין בו שום הגיון.

אצלי היה עוד יותר כיף

קיבלתי שלוש ססמאות לאותו פורום באותו אימייל
כמובן שרק אחד עובד

ToryMaster

New member
קיבלתי שלשו סיסמאות

עד שאלעד לא דיבר איתי אישית\ אף אחת מהן לא עבדה.

וואלה

טוב, זה כמובן מגביל את עניין למחשב אחד מסויים - אבל גם זה טוב יותר מלא כלום. תודה.

ToryMaster

New member
כתב סתרים ../images/Emo11.gif

בחיי, כמו בגן או משהו. לכתוב את זה על פתק בכתב עם צופן פשוט שאת מבינה [או שלא בעיה לפענח] ולשים בארנק.

למעלה