שמונה תווים
C clean grunge New member 15/10/06 #27 |יבחוש|תודה על ההזדהות עם מותו... יבחוש היה חלק גדול ממני ומהפורום הזה במשך כל הקיץ..עד שכרגיל..כמו בכל חורף תפוזונה הורגים/רוצחים/שוחטים לי אותו ללא רחמים כל פעם מחדש..בלי שום טיפת גילוי רחמים או אנושיות כלפי וכלפיו..דקה דומיה לזיכרו.. יהי זיכרו ברוך...
|יבחוש|תודה על ההזדהות עם מותו... יבחוש היה חלק גדול ממני ומהפורום הזה במשך כל הקיץ..עד שכרגיל..כמו בכל חורף תפוזונה הורגים/רוצחים/שוחטים לי אותו ללא רחמים כל פעם מחדש..בלי שום טיפת גילוי רחמים או אנושיות כלפי וכלפיו..דקה דומיה לזיכרו.. יהי זיכרו ברוך...
B B o N u s New member 16/10/06 #29 ../images/Emo215.gif בהמשך לשרשור היתושים, שרשרו לפה רק את האייקון | ק ר מ ב ו | בסוף השרשורים התאחדו..
../images/Emo215.gif בהמשך לשרשור היתושים, שרשרו לפה רק את האייקון | ק ר מ ב ו | בסוף השרשורים התאחדו..
P Psychedelic Hazir New member 16/10/06 #34 ../images/Emo215.gif כשיש קרמבו בבית, אני יודע שהחורף הגיע. רשמית. לא מעניין אותי,גם אם 35 מעלות בחוץ, אם היה גשם ויש קרמבו זה חורף.
../images/Emo215.gif כשיש קרמבו בבית, אני יודע שהחורף הגיע. רשמית. לא מעניין אותי,גם אם 35 מעלות בחוץ, אם היה גשם ויש קרמבו זה חורף.