ק ר ח

New member
השתפרת

כן,כי אתה מתאמן,אבל אני בטוח שעכשיו לבד אתה מאונן, אחי,כבר לא אחי,מה איתך קורה, אתה תלמיד עלוב,אל תשכח מי המורה יש לי חלומות,על קלצניקוב רוסי, לחסל איזה פרסי,מתרוממם,כוסי, פעם כל הלבנים היו דופקים ת´שחורים, היום הרומנים מקיאים על כובעים, והשער שלך ? מה נסגר איתך? שים כובע, ילד כזה מכוער,תשתמש בחוחובה, זוכר שעישנו? הקאתי בגללך, אח"כ אמרתי שזה היה בדיחה, אבל אני לא יבקש סליחה, באמת לא רציתי לעשות שיר איתך, והרעיון,מאחורי הכשרון,שאם עוד פעם תזכיר את שרון, בשיר נגדי,אני יחתוך לך את הגרון, אח שלך יעזור לי,יש לו נסיון,

Big B

New member
סברסמן ואתה

חושבים אני סתם דבעע? אני נשאר פה ואתם הולכים למסיבה אבל תדאג, יש הרבה פאנן מוציא מהפה עשן אבל זה לא חדש זה ישן בגללכם אני סטלן דוחפים לי על הבוקר.. הפכתי מעושן אז עכשיו אני חוזר לדן האיומים שלך עליי זה קטן.. בוא בשבילך אני תמיד מוכן אתה חולם על הרוסי אני חולם על הברטה שים לי ביד ועוד גופה מתה... לא שמעתה מי הגיע? ב-ר-ק יאלה עוף.. לכתוב מילים אחי אצלי זה כישרון תוך יומיים במקום הראשון גלגלצ הנה עף עוד בץ לא שומעים יותר אורנה ודץ אז סברסמן ואתה יכולים למצוץ ת´ביצה שם עלייך את מה שמהתחת שלי יצא... אני יודע הכל.. אני בא אליכם סחי אבל אל תדאג למנאיק לא הלכתי זוכר איך איתכם ישבתי.. תשכח! איבדת אח...

RotemY

New member
בנאדם...

תראה אותך אני לא מכירה, את עדי קצת יותר, למרות ששניכם כותבים פצצות באמת אתם מפגיזים במילים וזה סבבה והכל.. אני קוראת את כל זה ולא חבל?! אתם משברים פה על זה שכל אחד אומר לשני שהיא איבד אח וכל מני דברים שהיו לכם בערב, לא חבל?? אני בטוחה שכן... אבל תמשיכו לכתוב כלליות! אתם שניכם אחלה!

לא יודע למה אנשים מתלהבים מזה

דווקא שיר מאד חלש עם חרוזים סוג ב´ והשורות עצמם אחי מאד לא מסודרות לפי סדר של שיר ז"א אתה לרגע אחד שר על אגו טריפ ותפאום עובר לשיר עם מסר קיצר לא יודע מה בו נגיד שנראה שאתה יכול יותר(אבל אין לי מושג אני ממש לא מכיר אותך)

RiNaTiT

New member
גדול!!!! עכשיו עדי..... ../images/Emo18.gif

קודם כל זה שיר ענק!!! ושגיא אני כן מכירה את שניהם אז אני לא בוחרת צד וגם אותך אני מכירה... כי ברק שלח אותי אלייך... זוכר עם הקליפ של אמינם?! ששיגעתי אותך שעתיים...?? דבר שני שירים ענקיים פשוט!!! ומי שאמר שאלה לא שירים טובים ומצחיקים אז שישתוק!!! תמשיכו תמשיכו זה מצחיק!!!

היי אני לא אמרתי שאני גאון

אני רק אומר שראיתי דברים יותר טובים והרבה וזה לא משהו

ק ר ח

New member
ואללה לא

אחי אתה יושב מול המחשב ומתבאס תזכור שקרח ממיס ולא נמס אתה הרסת הכל ואתה עדיין הורס אל אל תגיד לי יותר "פאף פאף פאס" כי שאחטה ברור שלא תקבל, אתה ברחת?אל תחזור,לך לעזאזל, ואם שנייה של אמת,באמת אהבתי אותך, אבל במצב הנוכחי לא תעזור סליחה, נשארתי איתך לאורך כל הצרות, כשהיה לך פאנצ´ר מי ישב איתך שעות? גיליתי לך ת´סודות על הבחורות, ואתה ,מעניין אותך רק מטבעות, הכסף,העשב,אתה כבר לא יושב על הקצב, כשנזכר בך מרגיש תחושת עשב, אם רק היית לידי והייתה לי חרב, אז תדע,ת´חרב הייתי משליך לפח, והולך כי לא מרביץ לילד מלוכלך, משאיר אותך לבד,מושתן,ומושפל, פרסי שמוציא שם רע לסאבלימינל אכן,אכן,ברק,תאמין לי שאמנם בשביל כל הפורום זה אולי לא רציני ואולי בדיחה אבל עוד טעות קטנה,ושים לב לגורלך! וכן זה איום.........

ק ר ח

New member
זה היה קרב מוחות

אם היה לו מח,וזה היה קרב תרנגולות אם הייתי תרנגולת

Big B

New member
אחי חבל

החומר שלי כבד אבל שלך דל מתי תצעק חדל? או הו אני רואה יש פה מחדל שזה אני ואתה אני תמיד מעל... תזכיר לקהל איך ביקשתה ממני שורות לשיר אחי זה לא חמשיר זה דבר רציני זה ביזנס אם תצא בחיים זה יהיה ממש נס אם אשפוך פה עלייך את הכל לא אסיים אתה יודע שאני איצ´יבן אני NUMBER ONE אני מזמן נותן להן בדיגי דיגידן וגם דן אמר שאתה מושתן מזכיר לו ת´שטן אחי חבל לך על הזמן כי שאני כאן אתה הופך לישן, שן שן קשת בענן יש הרבה פאנן ואתה לא מוזמן קטעים מסריחים ועוד על סמים לי זה לא מתאים איש, כי אולי אני קצת רגיש אבל אז אני נשאר ערני פן יבוא איזה משהו פתאומי תדע שתמיד אהיה מוכן , בוא כבר ! אני רוצה בלאגן מה אתה סתם פחדן? או אולי אתה כעוס? בוא ואני יראה לך כיצד מחוררים כוס חכה חכה אחי שסברסמן יטוס....

חחחחח קרח באמת ממיס אותך....

אני שם 20 קוביות קרח מהמקפיא על קרח עוד מישהו רוצה להיכנס איתי

Big B

New member
אם מישהו

היה מבין תלירקס שלי לעומק ורואה מה יש מאחורי המילים הוא היה רואה שקרח לא מתקרב ליכולות כתיבה שלי...

למעלה