Big B

New member
../images/Emo177.gif

אוי זה כואב שעלייך אך אחד לא חושב מאכילים אותך חרא, יצאתה סתם בררה מנצלים סוחטים עלייך לא שמים אבל אתה יודע! מה אתה יודע? נענע משיגים במינימום מאה... ושהאמת יוצאת אל האור, אתה נשאר שוב מאחור קבור עמוק בתוך הבור אחרי נגיחה של שור.. את המילים אני כותב ולא מרגיש, מה נסגר איתך איש? שוב מזל ביש? שוב ברכב מנסה להיות מלך על הכביש פול ווליום היפ הופ כי זה שם המשחק.. צוחק הוא זה שאחרון צחק.. אני הוא ברק זה ה ב-ר-ק , יאלה לי מהעיינים תעוף.. אין לי כוח למשחקים מיותרים, משאיר מאחור ת´מתחרים תפסיקו לבלבל ת´ביצים , לכו תעשנו עציצים אח"כ לי הם מציצים שאני עם המפורסמים לא מזכיר שמות כי הם רק מתחלפים כשאני עולה על הבמה, הם מייד עפים לא כותב יותר לאחרים, כותב רק לעצמי לא אחי, זה לא משהו אישי, זה ה ב-ר-ק נגד ה ק-ר-ח כשאראה אותך עוד אבצע חטא אחי אין לך את זה כמוני בעט אתה כותב שטויות ואחכ מתחרט אתה זה חרטה ברטה....אותי ראיתה ברחת... אחי אתה טעות במין, אתה לא יכול עליי בן זונה.. אתה מבין?!

Big B

New member
תגובות

יתקבלו בשמחה... תגיבו על כל דבר שבא לכם מהקטע הנ"ל

ערפדי

New member
ברק ... במילה אחת :

להתחמסססססססססססססססססס.... פיצוץ אחי !!! בריא עלייך ...

ק ר ח

New member
ברק כובע!

אתה גמור,נו,ידעתי שבסוף זה יגיע,לזכותך ייאמר שאתה באמת פרסי מפתיע,אלא שהפעם הפתעת אותי לרעה,ביף??סבבה....תחכה לשיר ותהיה בטוח שאנחנו הולכים לחסל אותך!

WuDirty NZA

New member
Fucked up

Fuck that....yo big B ...dont try to rap man...i told ya....hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh stam ah sheli...Nice Lyricz.... peace to IsraoLin....(DMW ma bro..I miss that kid)

RiNaTiT

New member
ענק..... פשוט...

שיר גדול פשוט...
קרח תגיב לשיר... יהיה צחוקים... חחחח...
רינת.

Big B

New member
תודה..

וברגע שהמחומצן יגיב הוא יחטוף במילים כשאני פותח את הפה יוצא עשן... ושהיד כותבת הלב כואבת....

ק ר ח

New member
הבוגד

אחי,אתה לא אחי,ממך לא מפחד בנזונה,פרסי,בוגד הוא בוגד, מוציא שם רע לכל הפרסים וחבל, כי אני די אוהב את סאבלימינל, והצל,ברק,עד שלא תתנצל, מצדי אתה יכול ללכת לעזאזל, בעצם תשאר שם,תישרף ב-HELL כי אני מאד מאד מקווה, שעכשיו עם סטלנים אחרים אתה מתחלק שווה בשווה, רב איתי על סמים,בנאדם,אין לך ערכים? חייב לציין שזה לא נעים, אבל פאק לא נעים,לא נעים מת מזמן, וגם אתה בדרך,חתיכת מעושן, כל היום עיניים,עיניים אדומות, יש לך חלומות,שעוד תופיע בבמות, כולך מציאות מדומה,האמת יוצאת לאור, והאמת עירומה-אתה בסוף לא תחזור, מסרים נסתרים,סודות,ריבים,חברים, ואצלך אין אמת,הכל שקרים, אחי,אל תשכח מי שולט בשכונה, ותיזהר,בעצם חפיף,לעשות עוד תאונה..... פעם שלישית אם הבנת אותי פרסי מלוכלך....... אתם יכולים להגיב,תגיבו מה שבא לכם,לא שזה מעניין אותי,כי הטקע הנ"ל מיועד לברק שחשבתי שהוא "חבר",לך חפש את שורטי....

RiNaTiT

New member
עדי שיחקת אותה.... ../images/Emo8.gif

ברק יקירי... אני חייבת לציין שעדי הביא לך אותה בהפוכה!!!! וכמו שציפיתי יש צחוקים!!! ענק פשוט!!! ענק!!!
רינת.

עדי VS ברק!!!

ליריקס טוב אח שלי!!! אבל אני במלחמה הזאת לא בוחר צד!! למרות שהשירים שאתם כותבים פה בפורום אחד על השני הם טובים מאוד!!! אז תמשיכו ככה! אני מתכוון לליריקס לא למלחמה!!!!

ק ר ח

New member
יאללה "חבר"

נו בוא נראה מה תכתוב אני בטוח שזה ייצא טוב כי אל תשכח מי אותך לומד פרסי,בוגד נשאר בוגד!

RiNaTiT

New member
ברור שלא בוחרים צד!!!

נותנים להם לכתוב שירים אחד על השני ואז צוחקים על זה ועליהם... זה כיף!!!

את לא צריכה לבחור צד בגלל...

שאת רק קוראת תשירים שלהם וזהו!! אני מכיר את שניהם אישית! שניהם חברים שלי!!

Big B

New member
המסטול

אחי אתה לא חתול מסטול כן את לא 2BE בנתיים אתה יכול מצוץ לי את הזובי מתאהב בבחורות כמו שסגרייה שלך נשרפת לא תשתוק תחטוף כדור ישר בסרעפת.. בבטן אחי מה לא ידעתה? מה כבר עישנתה? זוכר שאצלי ישנתה? אכלתה? חירבנתה? אז מה עכשיו אתה עושה אוונטה? הכנתי לך לאפה, שנינו חטפנו כאפה אחת ועוד אחת עפה.. הילה, אלה , שרון כן זאת מהוד השרון אחי אצלה אתה כבר GONE אתה גמור, מכור למילים כי זה מה שבני 18 מסטולים עושים רק ששלי מהמשובחים משהו מהסרטים אל תכנס איתי לזה כי העטים שלי חמים והמילים בלב נכנסים כמו מחטים חדים כשאגמור אותך לא ישארו עדים כי אחריך אחד אחד הם נופלים תזהר במילים אנחנו כבר לא אחים יש לי עוד מה להגיד על המגן דוד ואיך אתה שונא את יוסי שריד אבל עזוב אחי יש פה ביף ובוף ואחכ אני יעוף ירחף יכתוב עוד מילים כולם אומרים שהם על הפנים אבל אחי אותי לא מעניין כי אני בסרטים על איך לחבר שבוגד מחזירים...

למעלה