Push the button

ofirshai

New member
../images/Emo207.gif התחדשתי

ביום רביעי הלכתי לטאור רקרודס וקניתי את "אמריקן דול פוז" של טורי, בגרסה המורחבת שלו (גרסה של CD+DVD). הגרסא המורחבת ממש מיותרת, התוספות בDVD עלובות (שיר בונוס מכוער בשם MY POSSE CAN DO, וסרטון קצר של 6 דקות על סשן הצילומים של האלבום, בו טורי לא אומרת אפילו מילה אחת), וגם הדיסק לא נכנס במדפי דיסקים סטנדרטים |קטנוני|, אבל החוברת ממש יפה ומקבלים גם גלויות חמודות של כל דמות. בתכלס אפשר לשמור את ה40 ש"ח (ההפרש בין הגרסא הרגילה והמורחבת) למשהו יותר טוב. האלבום ממש נחמד, עם 23 שירים (!!!), אם היא הייתה חותכת משהו כמו 5-7 שירים היו יוצא לה אלבום מעולה. השירים המומלצים: BIG WHEEL TEENAGE HUSTLING
השיר הכי טוב באלבום YOU CAN BRING YOUR DOG FAT SLUT BODY AND SOUL SMOKEY JOE DRAGON (בגלל שהצבעתי למצעד אז תסלחי לי על הנצל"וש?)

MYHOT3

New member
תתחדש, אני קניתי את המהדורה הרגילה.

ובקרוב קונה את ביונסה המורחב (איך אפשר בלעדייה
), ועוד כמה דיסקים של מייקל ג'קסון. ומחכה לחדש של קלי קלארקסון

otollo

New member
../images/Emo174.gifהחדש של קלי יוצא ב-24 ביולי ../images/Emo3.gif

לפחות בארצות הברית

otollo

New member
../images/Emo174.gifמגניב לך...עכשיו הקדימו ל-26 ביוני ../images/Emo12.gif

MYHOT3

New member
ממ..

"Big Wheel" "Bouncing Off Clouds" "Smokey Joe" "Code Red" "Mr. Bad Man" לאחר שמיעה 1 בלבד.

Mrs Brightside

New member
אסלח,אבל לא אשכח.

סתם סתם. תתחדש. אמרו לי שאני אוהב את טורי איימוס ,על איזה שירים אתה ממליץ?:)

ofirshai

New member
הנה כמה המלצות

Precious thing crucify cornflake girl the waitress god professional widow spark playboy mommy raspberry swirl iieee she's your cocain bliss glory of the 80's וכל שאר השירים שהמלצתי בקשר לאלבום האחרון. אם את רוצה יש מבצע על כל האלבומים שלה במוזיקה נטו, אני ממליץ על From the choirgirl hotel ו Little earthquakes.

ofirshai

New member
גם אני ממש אהבתי אותו

בפורום טורי לעומת זאת הוא לא ממש התקבל...

ערן1987

New member
גם לי מגיע "תתחדש!"

קניתי את Absolution של מיוז בטאוור ב-50 ש"ח בלבד!! ותודה רבה ל"וורנר" שעברו להפיץ בארץ את הדיסקים שלהם בחברת התקליטים של התו ה-8 במקום בהד ארצי.. כ"כ הרבה דיסקים ירדו במחיר!

למעלה