א ל ז מ

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo32.gif

שלווום לכולם... הודעה זאת מופנת למציפים/פות שבכם שסובלים מהטרדות ואיומים מחברי הפורום בו אתם נמצאים עקב ההצפות שלכם..בגלל זה קם ארגון א.ז.ל.מ. שנותן זכויות למציפים בפורומים השונים..אם סבלתם ואתם סובלים מהטרדה/איום/פגיעה/ או כל דבר אחר עקב הצפה נא ליצור קשר עם הארגון או כל חבר בו(שימו לב לחתימה!) ואנחנו השתדל לטפל בבעיה... (מצטער על ההטרדה בפורום זה..בתקווה להבנה ותודה..מנכ"ל א.ז.ל.מ.)

s h e e p i t

New member
שלום לך,

יש בפורום משתמשת בשם NiKi†a שאני סובלת ממנה מהטרדות והצפות נוראיות. המצב כבר לא נעים. ההצפות כבר לא רק בפורום והן גם באייסיקיו, מסנג'ר אשמח אם תטפלו במקרה
ב-
אני

NiKi†a

New member
../images/Emo6.gif

וגם כשאת כותבת משהו פעם בחצי שנה אז זה משהו רע?! :( לקחתי קשה.

Pipe Dreamer

New member
אוף דרים עיצבנו אותי

למה הדרך היחידה לראות את מטרופוליס 1 לייב זה להסתכל בbehind the scenes?! למה להתקמצן ולא להכניס לדויד את כל הסט המלא?
ואממ, אין בתפוז פורום דרים נכון? למה לא פותחים אחד? =\

NiKi†a

New member
היה אחד בעבר.

הוא נסגר כי הוא בקושי היה פעיל [מה שיקרה לפורום הזה אם לא תזיזו אותו!
] אח"כ פתחו קומונות, אבל הן מתייבשות אחרי 3 ימים \: אין טעם לפתוח לדרים פורום כי כנראה אין מספיק מעריצים, למרות שלדעתי אם הוא יפתח שוב הוא יהיה אחלה. אולי תגיש בקשה לפתחית פורום דרים?

Pipe Dreamer

New member
שמי ינהל אותו?

אני לא רוצה לנהל פורום, יש לי כבר ניסיון רע עם זה בעבר... ובאמת, יש מספיק אנשים בשביל זה?

Pipe Dreamer

New member
חחח

אני מתלונן על כל דבר, זה כיף בכל מקרה, עשיתי הזמנה מהאינטרנט לסיקס דגריז, לדיסק השני של LTE (נו זה כמו קטעים אינסטרומנטלים של דרים, גם ככה אף אחד לא שם לב למיאנג P:), ולדיסק של ההופעה החצי אקוסטית של רודס ופטרוצ'י. מסקנה - התמכרתי.

למעלה