OSHAYR

New member
השבט!

לכל מי שביקש לדעת השבט חוזר ביום ראשון שעה 6 לערוץ הראשון! שידור חוזר של עונה 5 להזכירכם: מגה עזר לה"מלראטס" להביס את ראם שנשלך למות בהמזבלה, למרות שהוא חשב שניצח בגלל תוכנה ה"VIRTUAL REALITY" של מגה! אבוני ראתה את זות, ZOOT LIVES! "POWER AND CHAOS"

kinspirit

New member
אתר "סטארגייט ישראל"

לכל אוהבי סטארגייט אשר ביניכם... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אוהבים את הסדרה סטארגייט? לא מסוגלים לעבור יום בלי לראות פרק? יודעים בעל פה את כל העולמות שהצוות ביקר בהם, וכל הגזעים שהם פגשו? מתמכרים עכשיו גם לסדרת הבת שלה "אטלנטיס"? נכון שתמיד חשבתם שאתם לבד? לא האמנתם שיבוא היום שתוכלו לדבר עם אדם אחר, בעברית, על אהבתכם הגדולה? וובכן, אתם לא לבדכם. בשקט בשקט, בלי שאף אחד יבחין, מתגבשת קהילת סטארגייט בישראל, קהילה של אוהבים מושבעים אשר לא יכולים לעבור יום בלי לדבר על הסדרה האהובה עליהם כל כך. פורום הקהילה בתפוז חי ותוסס יותר מאי פעם, ועתה חברי הפורום אף גאים הציג את פרי עמלם - אתר "סטארגייט ישראל" - האתר הראשון של סטארגייט בעברית!!! אתם מוזמנים להצטרף למהפכה.

papal

New member
כשאתה אומר מה קורה ואפילו קצת זה

ספוילר!!!! ובהחלט נתת נ"ק לציון לגהבי מה יקרה בעונה הבאה לא נורא!! בקטנה

OSHAYR

New member
יא אדיוט!

מה שכתוב זה מה תהייה בסוף עונה 4 מתחיל ביום א בשעה 6 בערוץ הראשון שידור חוזר של עונה 5! עם אתה מתענין כמו שאני ממליץ לך תראה אותו ותקלות אותו בשבילי אחרת על תגיב על מה שאתה לא מבין! ZOOT LIVESPOWER AND CHAOSאוג 0 כבוד והכי חשוב בהחותמת:

papal

New member
אושר יא מעאפן

נתת ספוילר - לסוף עונה 4!!!!!! ואם מישהוא לא ראה את זה?? גכם אם היית מדבר על פאקינג עונה 1 עדיין אתה מספיילר כי יש סיכוי קלוש שמישהוא לא ראה ברגע שאתה מתאר התרחשות כלשהיא בסידרה - זה כבר ספוילר ולכן מסמנים ככה!! תתעורר !!!!!!!!! אה וכן אכן אוגוסט 00 כבוד!! עוז 77 חטיבה 7 חש"ן מלכות חרמון

ygeva

New member
אוף טופיק עצבני אבל אני חייב...

סופה 53, ברק 188, כבוד.

papal

New member
צודק- אושר גם לא שמת ../images/Emo32.gif

שזה חשוב- כי אנחנו מדברים על השבט שזה לא קשור במיוחד למב"כ אם כגי זה בהחלט עשוי לעניין את באי הפורום אבל בפעם הבאה גם אוך טופיק וגם ספוילר בחייאת אושר תתחיל לשרשר כמו בן אדם אח שלי!!

OSHAYR

New member
../images/Emo1.gif

בן-אדם עם זה לא מענין אותך אל תגיב!!!!!!!

OSHAYR

New member
אני שונה ערוץ הראשון!

השבט רק מתחיל מחר! ואני יפסיד אותו!

ygeva

New member
ממש אין לכם על מה לדבר, הא?

למישהו יש נושא יותר מעניין להציע או שאני פשוט אפתח שירשור נוסף ולא מעניין? :) אתם יכולים לדבר למשל על... טורניר של Bride Commander וארמדה! איזה רעיון נחמד! או שאני יכול להעלות את סוגית סרטי האנימה מד"ב למיניהם, כמו למשל.... אמממ... העדשאי? :)

למעלה