שיר ליום

ענת1986

New member
../images/Emo177.gif../images/Emo177.gifשיר ליום

עוד חוזר הניגון
מילים: נתן אלתרמן לחן: נפתלי אלטר
מילות השיר
ל"עוד חוזר הניגון" יש ביצועים ועיבודים רבים: יוסי בנאי הקורא את הטקסט על רקע מוזיקה של יונתן בר גיורא, ברי סחרוף שר עיבוד ללחן המוכר של נפתלי אלטר, נחום היימן ונעמי שמר כתבו מוזיקה לשיר הזה, נירה גל וחוה אלברשטיין ביצעו אותו.
על נתן אלתרמן
את "עוד חוזר הניגון" לומדים במסגרת שירי אלתרמן לבגרות בספרות. השנה שירי אלתרמן ירדו במיקוד, ולכן גם עוד חוזר הניגון.

Big bear

New member
5 ../images/Emo176.gif

למרות שברי לא חיבר אותו שיר מעולה
- במיוחד בגרסה של ההופעה. פעם חרשתי עליו הרבה. וכבשה ואיילת תהיינה עדות שליטפת אותן והוספת ללכת.

israel1986

New member
אני מסכים עם איש24 בזה

אין שורה אהובה, פשוט כל השיר ביחד.

Bob girl

New member
5

שיר מצוין! :) " וכבשה ואיילת תהיינה עדות שלטפת אותן והוספת ללכת"

go girl1

New member
5../images/Emo118.gif

שורה אהובה: "וכבשה ואילת תהיינה עדות שליטפת אותן והוספת ללכת"

Minimal Affair

New member
או סתם לומר שטויות?

4 ורק בגלל שאני לא רוצה מעתיקן בעדר כמו שאר האנשים פה, שנתנו 5.
אבל כעקרון נתתי 4 בגלל שלא אהבתי את ההתחלה של השיר (בגרסת סטודיו) לא המילים, אלא העיבוד. הצליל הזה ששומעים בהתחלה, עיצבן אותי. וגם בגלל שהפריחות בשכבה שלי מעצבנות אותי עם השיר הזה. וגם.. כי הוא חרוש לחלוטין. אבל הוא עדיין שיר לא רע בכלל. שורה אהובה: "עוד חוזר הניגון שזנחת לשווא" נדמה לי לפחות.

ShuMacH

New member
3.5

לא מהשירים שבגלל זה אני אוהב את ברי... "עוד חוזר הניגון..."

ShuMacH

New member
וסתם סיפור על הדרך...

בשנים עברו כשהייתי בתזמורת (על הסקסופון)... היינו מנגנים בתזמורת את השיר הזה דווקא נחמד היה חבל שאין לי הקלטה של זה

israel1986

New member
אולי זה עדר...

אבל אני הייתי הראשון בו
ובלי קשר, אני לא חושב שהעובדה ששיר מסויים הוא חרוש מורידה מהאיכות שלו. מישהו אמר פעם שמוזיקה טובה לא נועדה להמונים, וזה נכון, אבל מצד שני - מה איכפת לי מי עוד שומע את השיר? אני שומע אותו, אוהב אותו, וזהו. לא מזמן היה שירשור בפורום רוק ישראלי על התופעה של ערסים ששומעים רוק. דווקא מעניין לראות מה אנשים אומרים על זה.

ענת1986

New member
../images/Emo45.gif כל מילה סלע.

לגבי הערסים- לא הסכמתי עם מי שכתבה את ההודעה, אך מחוסר זמן לא היתה לי אפשרות לנמק מדוע. אני לא חושבת שהתופעה הזו פסולה, ואדרבא שישמעו מה שבא להם. ההודעה שלה הייתה די מתנשאת ולא אהבתי את הטון שבה בכלל.

israel1986

New member
היא באמת נשמעה מתנשאת קצת,

אבל ככה זה - בעולם יש אנשים טובים ויש אנשים... פחות טובים
וקצת יותר ברצינות, כמו שאמרתי קודם - האנשים ששומעים שיר מסוים לא קשורים לאיכות השיר, אבל אני קצת מסכים איתה - זה לא הכי כיף לבוא להופעה ולראות שיש בה מלא ערסים.

Minimal Affair

New member
יש לי חבר שקוראים לו בנימין.

אבל אני קורא לו בנצבי. באמת שכבר לא איכפת לי מערסים, ומכל החרא הזה, כל אחד ישמע מה שמתחשק לו. ובטח הילדה הזאת שם שומעת מוסיקה בסגנון היהודים, אביב גפן.. כי רוב הערסים שרואים בהופעות רוק, הם בהופעות של האמנים הללו. לכן גם לי יש כמה דברים להגיד לה, על המוסיקה שהיא שומעת. כי אני בטוח שהיא התחילה לשמוע את המוסיקה הנ"ל.. בגלל שהיא בעדר מסוים, כבשה חמודה כזאת. אני אישית - לא קראתי את השירשור, כי אני בטוח שהוא מלא שטויות, אז שיהיה.

למעלה