../images/Emo58.gifלעונה 3 + עונה 4 - חצי בערך
יכול להיות שבאמת לקחתי את זה קשה מדי, ונראה לי שאפילו רשמתי את זה בהודעה, אבל כל פעם שאני חושבת על זה אני מתעצבנת מחדש. בקשר לנאמנות שלי לקרייטון, אז ברור שבעירון אני בעד שניהם. אבל למשך כל אורך הדרך אני הרי יודעת שאחד מהם חייב ללכת. אז אני מנסה לנחש איזה מהם זה יהיה ולא להיקשר לשני יותר מדי. אבל אז אני מכינה את עצמי לנורא מכל ואומרת שבטח יתברר משהו חדש ודווקא הקרייטון שעל טאלין , שהוא זה שעם ארין, הוא זה שבאמת יתברר כה"לא נכון" (או יהיה זה שבסוף יילך מסיבה כלשהי). אני צופה בסדרה וכל הזמן מכינה את עצמי לכאבי לב (אני לוקחת סדרות שאני מאוד אוהבת בצורה די קשה - הם כמו החברים החדשים שלי או משהו כזה. אני יודעת שזה נשמע דבילי ומטומטם אבל ככה זה לצערי) וקשה לי להתרכז בעלילה עצמה. ואז עוד הורגים את הקרייטון שהגשים את ה"חלום" שלי מאז שהתחלתי לראות את הסדרה: שהשניים האלה יהיו יחד. והם שוב מופרדים. הקרייטון שמת (אני אפילו לא יודעת איך לכנות אותם) אולי היה בהתחלה בדיוק (נגיד, כי אני גם לא אוהבת את הקביעה הזו ששיבוטים הם בדיוק אותם אנשים. הרי שמהרגע שהם נפרדים, הם כבר שני אנשים שונים) כמו הקרייטון שחי אבל אחכ הוא וארין היו יחד. ומה? עכשיו שהיא חוזרת היא אמורה להתייחס לקרייטון כאותו אדם? מהרגע שהם נפרדו והיו לשני אנשים שונים הם כבר לא אותו בן אדם. זה כל העניין. זה בלתי אפשרי, זה מבלבל, וזה לא הוגן לעשות את זה לדמויות שלנו. ופה בעצם ההבדל בדרך ההסתכלות שלנו על העניין: אני לא מתייחסת אליהם כאל אותו בן אדם. הם היו אותו אחד בדיוק לשניה ואחכ זהו, הם כבר שני אנשים נפרדים, עם זכרונות שונים (הזכרונות שיבואו מהרגע הזה הם כבר לא אותם זכרונות). בקיצור - כל העלילה הזו לא נראתה לי בכלל וקצת הרסה לי את ההנאה שבצפייה בסדרה. וזו הרגשה אישית שלי