סתם תהיה...

Chelnak

New member
../images/Emo177.gifסתם תהיה...

חשבתי לעצמי, מה יקרה אחרי שהסדרה תגמר. אפילו אחרי שאטלנטיס תגמר. כשלא יצא יותר שום דבר חדש של סטארגייט. האם עדין נאהב אותה כמו עכשו? האם, למשל, הפורום הזה ילך וידעך? מתי זה יקרה? אני יודעת שאפשר להשוות לעולם מסע בין-כוכבים וסדרות אחרות, אבל אני לא מספיק בקיאה בעולמות האלה כדי להשוות. מה דעתכם?

Hell Rider

New member
כן, זה יגמר (בעיקר אחרי

שיגיע שיגעון חדש)! מתי זה יקרה? אני מאמין שכחודש אחרי שלא יצא שום דבר חדש של סטארגייט אז נתחיל לראות הדלדלות בעיסוק בזה

סלמאק

New member
האמת היא שאני לא מסכים.

לדעתי מה שמחיה את הפורום הזה ומזין אותו הוא אנחנו ואנחנו בלבד. עצם האהבה שלנו לסדרה והעובדה שאנחנו ממשיכים ליצור בעצמנו יצירות חובבים, דיונים שונים וכד', הם אלה שימנעו את הדעיכה הזו לאורך זמן. זה דבר שמזין את עצמו. שימו לב ש- 90% מכלל הדיונים שלנו לא עוסקים כלל בחומר חדש ופרקים שמשודרים, אלא בעניינים שיכולנו מהר מאוד לשכוח. אני לא אומר שהשיגעון הזה יימשך לנצח, אני גם לא אומר שהוא יימשך הרבה לאחר סיום הסדרה, מה שאני אומר זה שהכל תלוי רק בנו. ולדעתי, כמו שהמצב נראה עכשיו, זה לא הולך להיגמר כ"כ מהר. וגם אם כן, כנראה שזה לא ישנה ממש כי עצם הדעיכה בעצם מוכיחה כי העניין שלנו פחת, ואנחנו נתנו לשיגעון הזה לדעוך.

סלמאק

New member
אתה אומר את זה כאילו הסוף הגיע...

לדעתי עוד מוקדם לדון בזה, אל תשכחו שאחרי הסדרה יהיה גם את הסרט, וייקח גם זמן עד שהסדרה תגיע לשידור בארץ... בכל אופן, יש לנו עוד זמן להינות.

מ א ג ר ט

New member
זה יקרה...

אבל יקחו כמה שנים עד שנאשים יפסיקו להתעניין. יש את העיינין הזה שעוד רוצים שיהיה סרט, ויהיה למריצים עוד הרבה על מה לדבר. חוץ מזה, תמיד אפשר להשוות לסדרות אחרות. אם אני לא טועה גם באפי נגמרה מתישהו, ותראו מה הלך בעולמות: חצי מהסלוטים היו בנושאי באפי.

Tollan

New member
אני חושב שתהיה ירידה בעניין...

זה בלתי נמנע כשסידרה לא משודרת. אבל לדעתי סטארגייט, והיקום של סטארגייט באופן כללי הגיעו לרמת צפייה והערצה של מס"ב ובבילון 5, כך שעדיין ימשיכו לאהוב אותה ולדבר עליה, גם כשהיא וסדרת הבת שלה לא משודרות.

kinspirit

New member
../images/Emo45.gif מסכימה בהחלט!

כדוגמה נוספת אתן את הסדרה "זינוק לאתמול" - בעוד שבארץ הסדרה לא זכתה למעמד קאלט, בעולם הרחב (טוב, ארה"ב בעיקר) היא נחשבת לסדרה אהובה ביותר אשר קהילת המעריצים שלה עדיין חיה ובועטת גם 13 (!) שנים אחרי היא הסתיימה. אז נכון, היא לא מגיעה לרמה של מסע בין כוכבים (בעיקר כי למסע בין כוכבים היו סדרות המשך אשר השאירו את היקום שלהם בחיים למעריצים), אולם הקהילה בהחלט שורדת. אני חושבת שמה שטולאן אמר זה בדיוק מה שיקרה.

subatoi

New member
שירשם בפרוטוקול

שלבבילון 5 אין ממש "קהילה". יש הרבה אנשים שזוכרים אותה לטובה, אבל כבר כמעט לא מדברים עליה, לצערי. מצד שני, גם מב"כ מגיעה לקטע הזה, לאט לאט. הדיעה שלי היא שאם סדרה לא משודרת, היא שוקעת, ואין מה לעשות. בארה"ב הסדרות ממשיכות לחיות כי יש שידורים חוזרים. בארץ שידורים חוזרים לא מעניינים אפאחד (לא את גופי השידור ולא את המעריצים, שלא דורשים את זה)

למעלה