היייי!..שמתי לב ש.....

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifהיייי!..שמתי לב ש.....

שאין לכם סיסמא לפורום!(או שיש ואנלא מודע אליה...)..אולי תציעו משהו..אני חדש אז אנלא רוצה להציע עדיין כי אנלא מכיר את ה"קטעים" של הפורום הזה..שרשרו לפה הצעות לחתימה של הפורום...(משהו עם 826 בסוף...)

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifאני אסביר...

"קורט קוביין לא מת הוא רק יצא לעשן סיגרה 478"..זאת החתימה של פורום נירוונה שאני נמצא בו..אני אסביר שוב..לכל פורום שמכבד את עצמו חברי הפורום עושים חתימה מיוחדת שקשורה לנושא הפורום שלה..(כמו שפורום נירונה עשו...)תוכלו לראות את זה בחתימה שלי..זה מחמד כאילו שיש לכל אחד מחברי הפורום חתימה משותפת שקשורה לפורום שהוא נמצא בה...

DanaDuck

New member
מה דעתכם על....

יש כבר 826 סיסמאות מעצבנות לכל פורום שקיים בתפוז. בוא לא נגיע ל-827?

וואי, זה ממש מקורי! ../images/Emo45.gif

אבל הבעיה שיש סתירה עם "לכל פורום" ומספר הפורום, הרי ידוע שיש יותר מ-1000 פורומים בתפוז. :ּX

משי22

New member
הנה כמה הצעות../images/Emo20.gif

826- כי העולם שייך למצויירים גם לי לא נמאס לראות את כל 826 הפרקים של שלתי! "לא רוצה להיות שחקן קולנוע, לא רוצה כל חיי להסתתר, גם לא נשיא שבקולו חובה לשמוע רק חבר שלכם ולא יותר" 826, בשביל הנוסטלגיה
826- כי גם אני בכיתי שחמוריקו מת גם אני חתמתי כבר על 826 עצומות למען חזרתם של האופנוברים 826- למען עתיד המצויירים בישראל 826, כי למצויירים אין גיל

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifיש לי יש לי יש לי!!!...

"גמני חי בסרט(מצוייר) 826 ימים בשנה..."

משי22

New member
זה ממש חמוד!!!../images/Emo20.gif

אבל זה יכול לבלבל עם פורום סרטים מצוירים ודיסני

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifבגלל זה יש את מספר הפורום...

אבל את צודקת..הנה עוד כמה...בסוגריים כתבתי את ההשראה לחתימה.. : "עוד 826 ק"מ ללפלאנד"..(נילס..) "כי 826 לא משקר..הוא עוד יהפוך לאנושי!"..(פינוקיו..) "אני ברווז עם כוחות על טבעיים שחיי בעמק מוזר ורוצה לעוף ללפלאנד אבל עדיין תקוע בטרמפים על כביש 826 במאדים"(תנחשו לבד..קצת ארוך...) טווף..אזלו לי הרעיונות להפעם...

משי22

New member
הנה עוד כמה../images/Emo20.gif

גם אני רוצה לעוף על גב של אווז ללפלאנד, פורום 826 גם אני רוצה חבר מהקשת בענן!!! פורום 826 (בבאי...) 826- וזאת האמת לאמיתה חברים! גם אני רוצה לעוף עם פיטר פן לשומקום לפחות 826 פעם

משי22

New member
נצל"ש

קבלו תמונה שולטת של שלתי! שימו לב למבט שלו, ולמבט של ויני

למעלה