גאדדד...

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifגאדדד...

אממ..אני אולי יחסית חדש פה..אבל לפי מה שאני רואה זה שהפורום לא זז!!!..כאילו..יש את "המשחק" הזה של המומינים ושאלתי וכל אלו..ועוד כמה אנשים שנכנסים פעם ב ושואלים על איזה סדרה..וזהו!!!..כאילו..למה כל כך יבש?!..הידיים שלי נחנקות מרוב יובש..למה אין משהו מעניין לדבר עליו?!..ולא לעשות עוד שאלונים או "משחקים" למינייהם..אנלא יודע מה הולך פה בדרך כלל או מה הלך לפני שהגעתי..אבל הרושם שאני מקבל עכשיו זה שאם עד היום הייתי בעד ליישב את הנגב..היום אני בעד ליישב את הפורום הזה...(בנגב לפחות יש בדוואים..תה...)

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifחיחיחי..זאת הבעיה!!!...

שגם אין פה על מה להתלונן..הרי אי אפשר להתלונן על "שקט יתר"..אילו..אני בפורום נוסף..(נירוונה למעוניינים...)ושם לא רק מדברים על נושא הפורום..אלא גם על סתם שירשורי OFF(א.ז.ל.מ.) וכל מיני דברים מחמדים..וכל יום לפחות נפתחות 3 עד 5 הודעות חדשות..לא שזה תמיד טוווף..אבל לפחות זה מראה על חיים!...

238

New member
משעמם לך?הפורום יבש?

בס"ד בבקשה-תפתח הודעות,תציע משחקים,תארגן שאלונים. תלונה לא תפתור את המצב.

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifזהו..שאני עוד חדש...

אני קודם מנסה לראות איך הפורום הזה הולך..מינימום חודש התאקלמות ואחר כך אני מציף
..(הרי אני הוא מנכ"ל א.ז.ל.מ.!!!..ואל תגידו לי שאתם לא מכירים את הארגון הזה...)

238

New member
תתפרע../images/Emo8.gif

בס"ד לנו זה לא מפריע....
מה זה א.ז.ל.מ?

clean grunge

New member
../images/Emo177.gifיאא..את לא מכירה את א.ז.ל.מ?!

"ארגון זכויות למען מציפים"..הוא קם בשביל לתת מענה למציפי פורום שהמנהלים וחברי הפורום מתנכלים להם..(למרות שאין הגיון להיות במקום שאתה לא "רצוי" בו...)אבל בשביל ההרגשה הטופה שלהם אנחנו פה..שירגישו שיש להם "גב"... ובמילים פשוטות יותר..אני ה"אמיר פרץ"(
)של המציפים...

למעלה