Summer Game

DAN1EL

New member
../images/Emo176.gifSummer Game../images/Emo176.gif

הגענו לסיבוב השביעי... ממ..טוב.

DAN1EL

New member
207 - The All-Nighter

תקציר הפרק באנגלית, מתוך האתר הרשמי: 207 - "The All-Nighter" A panic-inducing English Lit mid-term compels Dawson, Joey, Pacey, Andie, Jen and Chris Wolfe to mount a desperate, last-ditch study effort - the rite-of-passage all-nighter. At Chris' house, the group members settle in to study, procrastinate and come to terms with their individual dramas. Dawson puts Joey through the paces, creating a post-break-up hell in which he gives her the silent treatment, insults her and says a lot that he doesn't mean. Andie finds out about Pacey's affair with Tamara during a Cosmo magazine purity test, and Jen gives in to temptation courtesy of lady-killer Chris. ובעברית, בקצרה: לחבורה יש מבחן חשוב, וכריס מארגן קבוצת לימוד בבית שלו. הם מעבירים את סוף השבוע בוילה של כריס, כשהם עושים בעצם הכל חוץ מללמוד. הדרמות, הכעסים, העבר והעתיד - הכל צף על פני השטח כשהחבורה נמצאת כל כך הרבה זמן ביחד. דוסון וג'ואי רבים, אנדי מגלה על העבר של פייסי עם תמרה, כריס מנסה לפתות את ג'ן, והבלאגן נמשך אל תוך הלילה. כדי להצביע לפרק זה, שרשרו לכאן את האייקון

Dawson girl

New member
../images/Emo79.gif, ללא ספק!

וואי, זה אחד הפרקים הכי טובים של הסדרה. איך אפשר שלא לבחור בו? (למרות שגם את 407 אהבתי) ולו רק בגלל הסצינה בסוף שהם קופצים לבריכה ואחרי זה הולכים לישון על המגרש בביצפר. גדול! פשוט גדול!

גל1234

New member
../images/Emo79.gif ברור

פרק ענקקקקקק ממש אהבתי וכמובן כריס שהוא כמובן מקס מרוזול האגדי..... חולה על הסידרה הזאת מישהו ראה תפרק היום?

../images/Emo79.gif../images/Emo9.gif*אושר*

סופסופ אני זוכרת!! את שניהם ! הפרק הזה היה הרבה יותר טוב!
נזכרתי בכריס! אני שונאת אותו

../images/Emo79.gif ../images/Emo66.gif

זה כמעט לא משנה איזה פרק מתחרה בו, הפרק הזה לוקח בקלות. ממש אהבתי אותו. פשוט פרק יפה. מהפרקים שגורמים לי ממש להתגעגע לסדרה.

LillipooT

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo60.gif

גם אני בדעה של כולם.. לצערי, אני זוכרת את הפרק הזה במעורפל.. אבל אין לי זמן לראות אותו כרגע בגלל הנסיעה מחר. בכל מקרה, את הנימוק שלי תקבלו בפעם אחרת - אבל לפחות שההצבעה שלי תיכלל!

unnicked

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo15.gif

אמממ...אז ככה: זה אחד הפרקים היותר טובים,לדעתי, למרות שאני כמובן אוהבת כמעט את כל הפרקים.... בין היתר אני ממש אוהבת את הסצינה שבה כולם קופצים למים,ואת הקטע שפייסי משתלט על העניינים....אמממ...יש בו הרבה קטעים טובים
וזה פשוט פרק ממש ממש טוב
בקיצור אהבתי אותו הרבה יותר מאת 407,פשוט ככה. אהה...זאת הפעם הראשונה שאני מצביעה למשחק של דניאל, פשוט לא יצא לי כ"כ...וחוצמזה שלא ממש זכרתי ת'פרקים, אז אני שמחה שסופסוף הצבעתי, ולשם שינויאני זוכרת....נחמד לי...
יומטוב לכולם

DAN1EL

New member
407 - You Had Me At Goodbye

תקציר הפרק באנגלית, מתוך האתר הרשמי: 407 - "You Had Me At Goodbye" While Andy puts off going back to school after her close call at the Rave, she does find time to reestablish a new kind of friendship with Pacey. Joey doesn't mind because she's too preoccupied with the problem of having to decide who is to write her "the person who knows me best" essay for her college applications. Torn between the two men in her life, there seems to be no right answer. Jen, meanwhile, is feeling that no one knows her anymore. She's become a pariah even to her closest friends, especially Jack, since the episode with Andie has branded her as the responsible party. When Andie gets the opportunity of a lifetime that includes not returning to Capeside High, however, the dynamics of these friendships are challenged and tested in a whole new way. ובעברית בקצרה: ג'ואי מקבלת משימה מהקולג' - לתת לבן אדם שמכיר אותה הכי טוב לכתוב עליה המלצה. ג'ואי נקרעת בהתלבטויות בין פייסי לדוסון. ג'ן מרגישה בודדה ואומללה, כשאפילו לידיד הכי טוב שלה, ג'ק, היא לא יכולה לפנות מאז פרשת האקסטזי במועדון עם אנדי. פייסי ואנדי מוצאים את עצמם מאוד מיודדים מאז הטראומה של אנדי. כדי להצביע לפרק זה שרשרו לכאן את האייקון

../images/Emo41.gifבגלל הקיפוח....

חחח שוב אני שצצה מדי פעם :)) אוקיי, אני מתה על שני הפרקים, 207 ללא ספק אחד הטובים בסדרה.. אבל אפאחד לא מצביע לפרק שבוא אנדי עוזבת?????? אני מתה על הפרק הזה גם, ובגלל שתי סיבות עיקריות- הנאום המרגש בטירוף של אנדי, והתמונה בסוף, שדוסון ופייסי עומדים אחד ליד השני...סניף סניף...אנדי הזאת... אני מתה עליה
וכדי לחזק את טענתי- ציטוט מהנאום של אנדי שתמיד גורם לי לבכות-Pacey... Joey... and Dawson. You guys are so lucky. Do you have any idea how rare it is to have friends who you've known for your whole life? I mean, you have a list of remember when’s that date back to the cradle. Please don’t underestimate that. There are still memories to create and that’s precious. 'Cause in the end you always turn back to who were there at the beginning. And at the beginning there were the three of you
אבל.. למרות הכל..... אין על הסצנה ב207 שהם קופצים לבריכה. פשוט אין.

למעלה