Our SuperNaturl Weekend

to the end1

New member
../images/Emo176.gifOur SuperNaturl Weekend../images/Emo176.gif

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי זכה למכות ממכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן?

../images/Emo224.gifD:

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: אהמ ההופעה של מוניקה
ברמה"ש היה טוב בסוף! D: הצפתי ת'אמא של תומו (הגיטריסט של 30STM) והוא לא ענה לי..T_T מצאתי ג'וק בבית ופחדתי פחד מוות!@# צרחתי בכלל הבייתתת ובסוף לא ההיה לי אומץ להרוג אותו(שלא יקפוץ עליי)אז נעלתי אותו בחדר במסויים בבית..והוא נעדר -_- מי הצחיק אותכם השבוע: השיחות שלי במסנג'ר בלילה כ"כ מצחיקקק הייתי בסטלה של החיייםםםם..התחלתי לדבר על פלוצים מהאוזן,ולשמוע מהתחתXDD אתם ידעתם שאפשר להפליץ מהפ*ט?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מי זכה למכות ממכם השבוע: מישהי שקראה ל 30seconds to mars אימואים..היא מתה מפחדת..XDD ובגללי היא לא הולכת להופעה שלהם,כי אמרתי לה שכולם יהרגו אותה שם...XD שיר שעשה לכם ת'שבוע: מוניקה סקס - גשם חזק וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=lWzj18lcNS0
ספר\סרט\סדרת השבוע: אני הולכת היום לדמדומים..אז דמדומים XD התחדשות השבוע: לא זוכרת..אני עדין בסטלה למרות שישנתי מלא שעות XD תמונת השבוע: מלאא..זה מה שקורה שמביאים מצלמת אינטנט לי ולאחותי
שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן? מזגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

lilith93

New member
סכמ"ש שלי

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: טוב-הרבה שינה.. התחלתי לצפות בסדרה חדשה וממש התמכרתי :) רע- רבתי עם חברה על המשקל שלי, שונאת שאנשים אומרים לי לאכול! מי הצחיק אותכם השבוע: אחותי, יש לה יציאות ממש מצחיקות בשביל ילדה בת 9 מי זכה למכות ממכם השבוע: אח שלי, כרגיל שיר שעשה לכם ת'שבוע: evanescence- bring me to life וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר- אין, סרט- דמדומים 3 (סוף סוף),סדרה- גיבורים ,על טבעי,csi התחדשות השבוע: אין תמונת השבוע: תמונה שלי שעיצבתי בפוטו משעמום שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן? לא עוזבת תמזגן, שונאת תקיץ..

../images/Emo224.gifאה דמדומים 3!@#$@$@$@#%@#$#

איזה שלמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווות *-* וריילי,הווו ריייליייייייייייייייייייי קטן ושמן 333333333333>>>>
גם אדוארד סקס *-*

lilith93

New member
נכון... אני מתה על דמדומים!!

ובמיוחד עד רוברט פטינסון (אגב עיצוב שלי)

Ayelet 363

New member
השבוע

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: טוב: התקדמתי בתיאוריה, התחלתי לראות את גלי. מי הצחיק אותכם השבוע: חברות שלי. מי זכה למכות ממכם השבוע: אף אחד. שיר שעשה לכם ת'שבוע: Dido- Here with Me Taylor Swift- Love Story Keane- Somewhere Only We Know ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר: Dragon Keeper מאת רובין הוב, סרט: שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן? לא זה ולא זה.

Ayelet 363

New member
שכחתי- סרט:

סרט: X-מן המקור: וולברין, סדרה: חברים, אחים ואחיות, גלי וקוגר טאון.

G Baby

New member
שבוע מעולה ../images/Emo9.gif

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע:
ספרד אלופת עולם! (כן, לא נמאס לי לכתוב את זה
), והלכתי לבקר חברים ישנים נושנים מהבסיס..
נגמר המונדיאל..וחם חם חם! איפה הגשם איפה??
מי הצחיק אתכם השבוע: החבר'ה של מועדון לילה. מי זכה למכות מכם השבוע: אולי חברה שלי בקטנה כי היא עושה שטויות.. שיר שעשה לכם ת'שבוע: בועז שרעבי - היה חזק וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=jU14YBbmaQI פשוט בנאדם מיוחד
מה שעוד יותר מצחיק זה שמישהו מגרמניה שלח לי את הסרטון, והבחור בסרטון ישראלי.. ספר\סרט\סדרת השבוע: ההרצאה האחרונה\סיפור גדול\glee התחדשות השבוע: שני תיקים חדשים מתנת אמא
תמונת השבוע: אין הפתעה כל כך.. שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן? משתדלת לא לעזוב את המזגן, אלא אם כן אני ממש חייבת..

סכמ"שון ../images/Emo3.gif

דבר טוב\\רע שעבר עליכם השבוע: סיימתי עם המשמרות בוקר..פיו הגיע הזמן..אח שלי חזר מתאילנד.. מי הצחיק אותכם השבוע: לפני יומיים שהייתי במכון כושר והייתי על ההליכון דפדפתי לי בערוצים ואיזה כיף, היה ביס אקשן את 2X15 של SN!!! הפרק הראשון עם הטריקסטר!! חולה על הפרק הזה!! עם החייזר..יואו אני נשפכת מהקטע הזה
פרק קורע.. וגם מועדון לילה היה מצחיק! מי זכה למכות ממכם השבוע:
הנועה וולמן הזאת שהביאו למועדון לילה ממש מעצבנת!!! מה זה הקול הזה?! דורשת כאפה.. ואתמול ראיתי את הסוף עונה של מרפאה פרטית!!!!! זהו נשבר לי מהסידרה הזאת, לא רואה ת'עונה הבאה!! וזה כזה מפגר שבכוכב נולד העיפו את אדר והשאירו את נועה! מה הצופים האלה חושבים לעצמם? הזוי.. שיר שעשה לכם ת'שבוע: Glee- we got the funk או מה שזה לא יהיה..היה מעולה! וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
אני לא צופה בסרטונים יותר
ספר\\סרט\\סדרת השבוע:
טוטאלי אנטומיה, לפני כמה ימים ראיתי את הפרקי סיום והיה מעולה ומטורף! עדיין לא ממש נרגעתי! התחדשות השבוע:
קניתי גופיה וחולצה בקסטרו..
תמונת השבוע: אוי מי זה החמוד הזה בצד?!
דיי אני מתגעגעת לראות את ג'נס!! שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן?
אני לא סובלת חום זה סיוט ללכת בחוץ אבל לרוב שאני בבית מקפיאים אותי יותר מדיי עם המזגן ובחדר שלי אני לא ממש מדליקה אותו ואמא שלי לא מבינה איך אני חיה ככה

../images/Emo224.gifבאמת מי זה החמוד זה? O:

וכה,נועה וולמן מעצבנת בטירווףף !@# היא כזה בובה עם חוטים -_-

ANGELUSPIKE

New member
שבוע טוב

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: לא היה משהו מיוחד מי הצחיק אותכם השבוע: איזה אתר שראיתי ברשת. מי זכה למכות ממכם השבוע: אף אחד. שיר שעשה לכם ת'שבוע: B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: http://www.youtube.com/watch?v=kn6-c223DUU ספר\סרט\סדרת השבוע: מועדון קרב, איזה סרט נהדר זה. התחדשות השבוע: כלום. תמונת השבוע: גם כלום. שאלת השבוע: נהנים מהחום או לא עוזבים את המזגן? איכס קיץ רק מזגן.

למעלה