אה משום מה קיבלתי את הרושם../images/Emo96.gif

שזה משפט שיוצא כמו משפט סוטה שקשור לסקס לא לבני זוג מאותו מין סורי הטעו אותי נאי אנקום!!!

Gizmo14

New member
ברור שאורה שונאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

היא שונאת ג'נאק פוד

אורה טרול ../images/Emo77.gif

שם: אורה מקום מגורים: מצפה רמון
מצב יחסים: נשואה לכל הפורום+חניכים רבים ושאר אנשים בעולם מאכל אהוב: מה שבא ליד
משקה אהוב: תה קמומיל, והרבה
דמות אהובה: דראקו הסלאשי, כמדומני ספר אהוב: המסעדה שבקצה היקום/דוגלס אדאמס
סופר/ת אהוב/ה: דוגלס אדאמס ולואיס קרול. וגם טרי פראצ'ט אולי מקצוע: מדריכה בצופים ומבקרת-סלונים מוכשרת הכי אוהבת: חיה למען ההזוי וחסר-העלילה. ואנשים גם. הכי שונאת: כלום
אורה לא שונאת מאכל שנוא: ע' בסעיף הקודם ארץ אהובה: אממ... ניו זילנד? הגיבור שלה: דוגלס אדאמס כמובן

The Mad Hatter

New member
אוקיי...:

שם: ליאת מקום מגורים: רמת גן גיל: 16 עוד מאד מאד מעט תאריך יומולדת: 21/8/87 כ"ו אב מין(סליחה על הסלאש): אמ...נקבה? אייקון: לא אוהבת אייקונים במיוחד. הם צבעוניים מידי. מצב יחסים(לא חובה): האא...? מאכל אהוב: סוכריות קפה (!)-זה נחשב? שתה אהובה: אמ. מים. דמות אהובה: מה ז"א? מאיפה? (אם מה"פ אז קווירל ודמבלדור) ספר אהוב: טרי פראצ'ט-כל כתבי, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ועוד הרבה. סופר/ת אהוב/ה: טרי פראצ'ט מקצוע: בייביסיטר מקצועית מה אתם הכי אוהבים: לקנות דיסקים. ^_^ מה אתם הכי שונאים: אממ. ללמוד בחופש מאכל אהוב: היה כבר, לא? אוכל שנוא: בשר ודגים ארץ אהובה: ישראל!! אבל חוץ מישראל-אנגליה. וגם הולנד, בזמן האחרון. ^_^ מי הגיבור שלכם: אהה, לא יודעת. >_<

Gizmo14

New member
ממה נובע חוסר ההחלטיות../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

אממממ...נקבה?
אני חושבת שהוא באמת התכוון מקצוע של בית ספר
אבל זה פשוט יותר מצחיק לכתוב מקצוע אמיתי

כאילו שמישהו יקרא את זה

שם: קובי או יעקב מקום מגורים:בת-ים גיל:13 שבוע ו5 ימים תאריך יומולדת:3.8.1990 או יב באב התש"ן מין(סליחה על הסלאש):שתבין מה זה סלאש אז תדבר על ז. אה ואני זכר אייקון:
אבי רון מצב יחסים(לא חובה):-_- מאכל אהוב:ג'אנק פוד שתיה אהובה:מיץ דובדבן או שקולה עם מיץ תפוזים דמות אהובה:רמוס והרמיוני ספר אהוב:כל מיני, ספרים על השואה ספרים מציאותיים ספרי פנטזיה. סופר/ת אהוב/ה:ג'קר טרי פראצ'ט ואלפרד היצ'קוק(שלושת הבלשים) מקצוע:תלמיד בחטיבת ביניים ומקצוע ביצפר מתמטיקה ואנגלית מה אתם הכי אוהבים:את הפורום
,את אחי^_^,את המשפחה שלי|משפחה| מה אתם הכי שונאים:את עצמי
מאכל אהוב:-_- אוכל שנוא:שעועית וכל הדברים האלו ארץ אהובה:ישראל
מי הגיבור שלכם: כל מי שיכול לעודד אותי כל מי שעוזר לאנשים מבלי לחשוב על האינטרס האישי שלו

Gizmo14

New member
מיץ דובדבן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

מקורי
אין אנשים שעוזרים לאנשים מבלי לחשוב על האינטרס האישי שלהם
הדבר הכי פחות אגואיסטי- זה לעזור למישהו כדי שתרגיש טוב עם עצמך ותרגיש שאתה בנאדם טוב. אין דבר כזה לעזור סתם בשביל העזרה.
טוב נו, ככה זה אנשים

Gizmo14

New member
מוזיקה../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

דמבי
היי, גם שלי
^-^ דאם, את עושה אותי לא מקורית

Minerva

New member
קסם!../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif סיפרתי לך?

שעשיתי מבדקים של הצבא (זה היה בתחילת כיתה י"ב בערך
) ל"מאבחנת פסיכוטכנית"
, היו שם מלא שאלות... ואחת מהן היתה לתא מישהו שאתם מערצים, וכן להסביר מה גורם להערצה הזאת... אז פשוט כתבתי על דמבי איזה חמי עמוד, הייתי בטחה שהם יעיפו אותי מהתפקיד על טירוף. זה לא קרה.

Minerva

New member
נו, טוב!../images/Emo140.gif

שם: אבי מקום מגורים: קיבוץ שומם גיל: כבר קרוב יותר ל19.
תאריך יומולדת: 25.10.84 מין: בת. (למדו אותי לא לאהוב את המילה "נקבה"
) אייקון:
מצב יחסים: נשואה מאכל אהוב: גלידה שתיה אהובה: תה ארל גריי. דמות אהובה: סנייפ, לופין, מקגונגל, דמבלדור, וויזלים, טונקס, הארי, הרמיוני.
ספר אהוב: POA\OOTP סופר/ת אהוב/ה: שאלה מיותרת.
מקצוע: מדענית לעתיד, ובנתיים מורה לטרנספיגיורציה מה אתם הכי אוהבים: מוזיקה? מה אתם הכי שונאים: להקיא ארץ אהובה: המפ, אירלנד, איטליה, ניו-זילנד.
מי הגיבור שלכם: דמבי.

צו צאנג

New member
../images/Emo41.gifגל../images/Emo70.gif|כסל../images/Emo41.gif

שם: גלבץ!
מקום מגורים: מזכרת בתיה! המקום הכי חםםם! (תרתי משמע
)
תאריך לידה: 4.2.1990
סתאם.. גל חמודה ותמימה מידי! מין-נקבה! אבל אחת מתוקה^^
מצב יחסים: חסוי!
(חסוי, לא ידוע, אותו הדבר
)
מאכל אהוב: אוו שאלה קשה.... המבורגר וציפס! אפשר גם קוקה קולה!
שתייה אהובה: אני חושבת שקולה..!
דמות אהובה:רון! אני חושבת..
ספר: כל ספרי ה"פ!והנסיך הקטן! אני חושבת
סופרת: קי י רוליניג!
הכי אוהבים: את הפורום
את החיות שלה! ומה שאנשים לא שפווים אוהבים!
הכי שונאים: כל קבוצה שהיא לא מכבי תל אביב
אכול שנוא: אין לי מושגגגגג אבל אני מניחה שאוכל רקוב ומקולקל
ארץ: ישראל
וליודעת מה עוד
גיבור:מכבי תל אביב האלפופפה!!!
(יענו כחול צהוב! תיפשים
)

כמעט, כמעט.../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif|גוני|

מאכל: שוקולד, גלידה... טוויסטטט...
דברים קטנים וטעימים.
שתיה: מיצים למיניהם, ספרייט... ספר: ה"פ השני. את הנסיך הקטן קראתי מזמן, אני כמעט לא זוכרת ממנו שום דבר...
אוכל שנוא: בשר...

Gizmo14

New member
../images/Emo34.gif*גאה בעצמי*../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

ככה צריך

../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifיעל!../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo87.gif|גוני|

שם: יעל עומר.
מקום מגורים: הוד השרון.
תאריך יומולדת: 12.7.1990.
אייקון:
- דגדג, שנקרא גם פלאונדר לתקופה מסויימת...
מצב יחסים(לא חובה): המ...?
מאכל אהוב: קרח...?
שתה אהובה: מים!^_^ דמות אהובה: הארי, לא?
ספר אהוב: המ... לא יודעת... ניחוש - ה"פ השני?
סופר/ת אהוב/ה: לא יודעת...
מקצוע: בבית-ספר? המ... ממש טובה במתמטיקה, אבל אני לא יודעת כמה היא אוהבת את זה...
מה אתם הכי אוהבים: הרבה דברים!
את הכל, בערך...
מה אתם הכי שונאים: יעל? לשנוא?
אוכל שנוא: כנ"ל...
ארץ אהובה: המ... ישראל, אולי...
מי הגיבור שלכם: באפי!

Mooa-Numi

New member
כאילו אנחנו לא מכירים את עצמנו.

שם: מיכל ז. קסטנבאום מקום מגורים: פרדסיה גיל: 15וחצי תאריך יומולדת: 27.12.87 מין(סליחה על הסלאש): זכרה אייקון:
ושאר סמיילים. מצב יחסים(לא חובה):לא אוהבת. מאכל אהוב: אוכל, על כל סוגיו. שתה אהובה: בירה שחורה. דמות אהובה: אני? ספר אהוב: מה שבא. סופר/ת אהוב/ה: מממ... היה אחד. מקצוע: היסטוריה. מה אתם הכי אוהבים: ענ-נ-נ-נים מה אתם הכי שונאים: אותך. מאכל אהוב: דז'ה וו? (דז'ה וו?) אוכל שנוא: סלט, אולי? מלפפון ועגבניה. ארץ אהובה:ישראל. מי הגיבור שלכם: אני. אולי המדריך היוצא שלי, לא יודעת.

למעלה