../images/Emo176.gif../images/Emo7.gif
סורי שלא שירשרתי לחוויות אבל זה חשוב לי
סיפרתי לכם שבשיעור ספורט אתמול עיקמתי את הרגל? בקיצור, הלכתי לשיעור של סובר בכל זאת, זה יצא בסוף שהיינו איתו שעתיים ורבע! והוא מזה הפחיד אותי
הוא התחיל להצליף בי עם הסווצ'רט שלו
זה התחיל כשהוא התקרב אליי ואני כזה הולכת אחורה וממלמלת כזה בצחוק "אמאלה" ואז הסווצ'רט כאילו היה קשור לו לגוף אז הוא נתן לי עם השרוולים שלו סטירות
ואז אמרתי לו "הלו הלו תזהר ממני אני עוד אחזיר לך|מוציאלשון|" או שנגיד היה כזה קטע- "הבנתם? -כן... -הבנתם?! -כן!!! -סתמו תפה חולרות"
בקיצור, הוא עשה לנו קומבינציה בינונית... לא קלה [בכלל לא...] אבל גם לא מאוד מאוד קשה
ואז בסוף הוא עשה לנו סיבולת לב ריאה... מריצים את הריקוד שוב ושוב ולא משנה כמה אתה עייף, והוא מעיף למקום את כל מי שמתבלבל\מסמן\מסתכל לרצפה, או שיהיו כאלה שנגמר להם הכח, ואסור להתווכח איתו [וגם לא כדאי
אגב, רק אתמול ראיתי שהוא צבע לבלונד
] ובסוף נותרו רק חמש בנות ואני ביניהן!
ואז הוא כזה עושה "תמחאו להן כפיים" ואני כזה עושה את עצמי מתעלפת ואז קמה ומסתכלת עליו ושואלת "הגעתי לגן עדן?
" אז הוא אמר "כמעט"
קיצור חזרתי מאוחר הבייתה, והסתכלתי על הרגל. היא לא ממש כאבה בשיעור, רק בתנועה הראשונה של הקומבינציה- עושים סיבוב וגוררים את רגל ימין [זו שנפגעה] מאחורה בסיבוב... אם הבנתם
בקיצור הרגל כאבה לי קצת יותר, הסתכלתי עליה והסתכלתי על העצם העגולה שיש בצד החיצוני של הרגל, וחשבתי לעצמי, "העצם הזאת לא קצת גדולה מהרגיל?". הסתכלתי ברגל השניה ופתאום קלטתי שהאיזור של העצם התנפח לי פי 2 ברגל הפגועה! כשהסתכלתי על רגל שמאל [הבריאה] קלטתי את הפערים! התברר שיש לי נקע, ואני לא אוכל כנראה לבוא לשיעור של אריק אלפסי ואולי גם לג'אז
ולא רק זה, אלא שאתמול בערב אמא שלי אמרה לי שהיא חושבת שארבע פעמים בשבוע זה יותר מדי ושהיא לא רוצה שאני אעשה את המודרן ג'אז! וזה כאילו מה שיעזור לי להתקבל לתיכון! אז בכיתי המון והיא אמרה שנדבר שוב היום...
כשחזרתי מהבצפר ראיתי שהאיזור הפגוע נפוח פי 3 מהרגיל, וזה כבר ממש לא נורמלי! אז היום אני הולכת לאורטופד ואני מקווה שהוא ימצא פיתרון מהיר
הנה תמונה להמחשה, יש לי עוד תמונות... רגל ימין היא הפגועה. אגב, עבדתי המון כדי לעשות לכם את הטרן אין הזה כי בעצם מה שנפגע זה חלק מעצמות הציר של כף הרגל שנותנות לכף הרגל לזוז מבלי להזיז את כל הברך והירך, יענו מה שמפריד. עוד תמונות בהמשך.
לא עולה התמונה
אני מקווה שאני אצליח עוד מעט
עמיתוש
נ.ב= לעולם אל תזלזלו ביכולותיו של חתול שחור. גם אם אמרתם "טפו טפו טפו".
*טפו טפו טפו*
סורי שלא שירשרתי לחוויות אבל זה חשוב לי