- 5 -

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוקי כן.. זה DVD חחחח יצאתי טיפשה ../images/Emo122.gif

פשוט הם כתבו על משהו חדש וסתם חשבתי שעברו שנתיים מאז הדיסק האחרון אז שיוצא להם עוד דיסק XDD חחחח לא נורא.

HagarStar

New member
ארמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

סנטר יום רביעי בתקווה שאלבז הזונה לא תבריז :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif לא ממליצה לך להגיע לסנטר ברביעי XDD

יש שם מפגש פורום מכר חחחחחחחחחחח בואי בחמישי

HagarStar

New member
אבל אני פאקינג לא יכולה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שפורום מכר יקפוץ לי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif שיקפצו מהגג של עזריאלי!

צריך שמחר יודיעו פתאום על כרטיסים ואז מרוב התלהבות הם יקפצו מהגג אומשהו חחחחחחח לא מצחיק ><"

HagarStar

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אל דאגה, אני וחברה שלי נרביץ להם :) סתם, לא, הם עוד יחתכו ורידים בגללנו

t a o t a o

New member
נכון שפתאום זה לא כל כך מצחיק,

כשבנאדם באמת התאבד בקפיצה מעזריאלי היום? טוב, אולי רק קצת... *שורקת בתמימות*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif אמאל'ה..

עכשיו אני מרגישה רע על זה שצחקתי עליהם.. *צמרמורת* אסור לי יותר להגיד דברים.. זה קורה לי איזה 4 פעמים ביום שאני אומרת משהו על מישהו או על איזה שיר/להקה/אומן ואז זה פשוט קורה
למרות שזה סתם היה בשיא הציניות והצחוק כי אמרו לי פעם [ורק אמרו לי ולא בטוח שזה נכון] שפעם באיזה מפגש ישרא סגרו את הגג בגלל "שאימו אחד ניסה לקפוץ מהגג".. זה נשמע לי כמו שטויות אז לקחתי את זה כבדיחה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל הבנאדם מת ../images/Emo12.gif

וזה כזה.. לא יודעת.. יש מלא שסתם עושים כבדיחה או אומרים כבדיחה בבלוג שלהם כי הם כלכך ממורמרים ובדיאכאון [פחח איזה דיכאון ><"] ואז באים למפגשי ישרא ועושים כאילו הם מתאבדים וכל השיט הזה.. ויש אנשים שבאמת רע להם בחיים ובאמת קפצו משם

t a o t a o

New member
אבל בסופו של דבר, זו היתה הבחירה שלו לקפוץ

דווקא ביום של המפגש של פורום מיי כמיקל רומנס. ואת יודעת, הרבה אנשים שכותבים בבלוג שלהם כמה שהם ממורמרים ובדיכאון ואז הולכים למפגשי ישרא ועושים כאילו הם מתאבדים וכל השיט הזה? יכול בהחלט להיות שבאמת רע להם בחיים, גם אם הם לא קפצו מעזריאלי (עדיין).

sha na na revol

New member
חבל,

אז הם צריכים קורס בניצול הזדמנויות שיראה להם איך עושים את זה... כל ספרי העזרה עצמית לא קיימים לשווא... זה פוטנציאל לא ממומש של מתאבדים. [נראה לי שהאיש עצמו שתכנן את עזריאלי התאבד, בלי קשר.]

GD ROCKS

New member
../images/Emo199.gif

1. איזה פעמיים ת"א D: 2. מסיבה מחר 3. יומהולדת לחברה נורא טובה. יואווו. 4. סביר להניח שכמו כולכם אז גם הארי פוטר. 5. שאלה טובה D: מממ... סתם לפגוש איזה אחד שאני מדברת איתו כבר שנה במסן D: אגב, מישהו יודע מתי יוצא הסימפסונס בארץ? אני כבר מחכה חודשיים לסרט -_-

למעלה