Sקוט

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

קורה לי הרבה פעמים, ברגעים של פתיחות או סתם רגעים נעימים כאלה, רגועים או מצחיקים עם אמא שלי שפשוט בא לי להגיד לה "מאמא-אני הומו!". ואני מנסה-ופשוט לא מצליח... שוקע במחשבה...נגיד או לא נגיד? וגם אם בסוף אני מגיע להחלטה שזהו,נגיד את זה-זה פשוט לא יוצא! ושתבינו-היא האישה הכי ליברלית בעולם ואני יודע, אני פשוט יודע (!) שהיא תקבל את זה יפה,ממש יפה,אבל בכל זאת... לפני חצי שנה צחקנו ביחד והיא סיפרה לי על ידידה שלה ועל כך שהיא לסבית ושאלתי אותה בצחוק "ויש סיכוי למשהו ביניכן?" והיא כזה משתפת פעולה ,צוחקת ואומרת "היא לא מסוג הנשים שאני נמשכת אליהן!" ואני שואל אותה אם יש משהו שהיא רוצה לספר לי (שאלתי בצחוק) והיא לא עונה ואומרת לי "לך יש משהו לספר לי?" אז הצשכת לצחוק אבל היא פתאום נהיתה רצינית (לא רצינית-רעה, רצינית-מבינה) ואמרה לי שוב "לא באמת עכשיו- יש לך משהו לספר לי?" ואני, נלחץ כזה,לא היה לי זמן לחשוב,להבין אפילו איזו אופציה היא פותחת לי פה ואיך היא מקלה עליי- מייד התגוננתי ואמרתי "לא, נראה לך?"... יכול להיות שעשיתי טעות שלא סיפרתי לה אז- רק אני והיא במיטה שלה צוחקים, פתוחים אחד בפני השני, והיא עם ההבעה של ה"תדבר,אל תפחד,אני יבין אותך"...

אל תלחץ על עצמך...

אתה צריך לעשות את זה מתי שתהיה מוכן לזה, ויכול להיות שאפילו שהיא הכי מוכנה בעולם, אתה לא! זה לא דחוף לספר, אתה יודע... אני חושבת שכשיגיע הרגע הנכון בשבילך, אתה תגיד את זה.

resputin

New member
סקוט זה אכן שם חמוד.

ואם אמא שלך שאלה אותך, בכזו צורה "ולך, יש משהו לספר לי?" -אני חושב שהיא כבר יודעת..

Sקוט

New member
לא בטוח שהיא יודעת...

היא פשוט דואגת ואכפתית... אה... ואני ישראלי גאה (תרתי משמע!)

resputin

New member
lol, ברור שהיא יודעת!

דואגת ואכפתית, אולי- אבל המשפט הזה היה כזה....Give away!

למעלה