ח.. למה זה דומה?
א אייל הצלם New member 20/8/03 #5 טוב מאוד!!! יש לי רעיון!!!../images/Emo62.gif בואו נעשה שרשור של סדרות מוכרות ויצטרכו לנחש!!! אני אתחיל...
טוב מאוד!!! יש לי רעיון!!!../images/Emo62.gif בואו נעשה שרשור של סדרות מוכרות ויצטרכו לנחש!!! אני אתחיל...
ו ורודה כאילו דההה New member 25/8/03 #156 אוי- קבלו אחד מאגניב!!!!!../images/Emo88.gif מי זו...? אחרי שתנחשו, תודו שזה רעיון מקורי..
ו ורודה כאילו דההה New member 25/8/03 #158 פחחחח...לא...שימו לב לעיניים שלה היא קורצת... זה די קשה...
ו ורודה כאילו דההה New member 28/8/03 #171 טוב אז הנה הרמז! אני רואה שזה קשה לכם, אז אני אומרת לכם שזו אישה אמיתית, לא מסרט ולא מסידרה, ושוב שימו לב היא קורצת..! ורמז נוסף הוא- היא הופיעה בערוץ 10... עכשיו זה הרבה יותר קל...
טוב אז הנה הרמז! אני רואה שזה קשה לכם, אז אני אומרת לכם שזו אישה אמיתית, לא מסרט ולא מסידרה, ושוב שימו לב היא קורצת..! ורמז נוסף הוא- היא הופיעה בערוץ 10... עכשיו זה הרבה יותר קל...
ו ורודה כאילו דההה New member 1/9/03 #214 ../images/Emo151.gifה-ל-ל-ו-י-ה! ה-ל-ל-ו-י-ה! הללויה הללויה הללויהההההההההההההההההההה סופסוף מישהו גילה!!!! ד"א שמה בישראל הוא פנינה דבורין...
../images/Emo151.gifה-ל-ל-ו-י-ה! ה-ל-ל-ו-י-ה! הללויה הללויה הללויהההההההההההההההההההה סופסוף מישהו גילה!!!! ד"א שמה בישראל הוא פנינה דבורין...