ווהו!!!
היה לי את אחד הלילות הכי גרועים אי פעם! המזגן התקלקל, חבר'ה בחוץ עשו רעש עד איזה 4, כלבים נבחו, והצרצר הבן אלף שמתחת למקרר שלי מהיום שעברתי לחדא הזה צרצר כמו לא יודע מה. בחמש בבוקר קמתי בשיא העצבים, אחרי שישנתי און-אוף שעתיים ועוד בשיא החום, יצאתי החוצה, זרקתי אבנים על הכלב המפגר הזה שנבח על קיפוד מחוץ לחדר שלי. הוא ברח, וחזרתי לחדר, פתאום יש שקט. הצרצר סַתם. היה לי ברור שברגע שאני מכבה את האור הוא מתחיל בקונצרט הקבוע שלו. באתי, העפתי כל מה שהיה על המקרר בשיא העצבים, הזזתי אותו, והוא ישב שם בשקט, כולו שקוף/באז'/אוף-וייט, מכוער אש. דמיינו שאתם מסתכלים על מה שגורם לכם כבר שבוע וחצי להרדם אחרי שעה. הזזתי את המקרר עוד ככה שהוא יהיה בזווית שהמגב נכנס מאוחריו, ונכנסתי לו באמ-אמא! הוא מת!!!! וווהו! החתיכת זבל הזה סוף סוף מת. אח"כ היה לי חם רצח ולקח לי עוד איזה חצי שעה להירדם. למה סיפרתי את כל זה פה? כדי להגיד שלא היה לי כוח לגשת שוב ל-F ב-9 בבוקר כי לא ממש ישנתי, אז החלטתי לגשת רק לG
. נתחיל לענות: איזה שאלונים עשיתם? G כמה פעמים כבר עשיתם אותם בעבר? 1 לדעתכם, האם הייתה בגרות קלה או קשה? קלה אש! ממש אבל. כל האנסין שלי נכון, אבל אולי יורידו לי נקודות בודדות על ניסוח, וגם זה לא בטוח, כי כתבתי בול מה שהיה בטקסט! אני ממש מרוצה..איזה כיף כבר התכוננתי לשואה כמו במועד א'. איזה חלק בבגרות היה הכי קל? השאלה הראשונה. איזה חלק בבגרות היה הכי קשה? שאלה של ה-18 נקודות, התלבטתי איזה 10 דקות איך לנסח, בסוף כתבתי משהו נכון. על כמה הגישו אתכם? 93 כמה אתם חושבים שתקבלו?
מה ההשערה שלכם לגבי הציון הסופי שלכם באנגלית? איזור ה-90. מרוצים מהציון? ודאי חושבים שתגשו שוב בחורף הבא? לא, אם זה לא יספיק לי אז אחרי הצבא. איך המרגש לא ללמוד יותר אנגלית? פצצה. מתכוונים גם להיבחן במתמ' או שסיימתם? 006