How was your English test

onix 88

New member
אור אין לי כח לענות על השאלות מצטער

הייתה בגרות מגעילה מאוד, בייחוד בF, אחרי שבדקתי את התשובות אני די בטוח שהולך להיות ציון גרוע, לשפר בטוח לא שיפרתי. בG אין לי מושג, לפי התשובות גם לא הלך לי מי יודע מה. כנראה שאני אאלץ להשאר עם הציון הסופי שלי בלי המועדי ב' כי הם לא עזרו כ"כ. כבר נמאס מהמקצוע הזה.

a 90s Noah

New member
ווהו!!!

היה לי את אחד הלילות הכי גרועים אי פעם! המזגן התקלקל, חבר'ה בחוץ עשו רעש עד איזה 4, כלבים נבחו, והצרצר הבן אלף שמתחת למקרר שלי מהיום שעברתי לחדא הזה צרצר כמו לא יודע מה. בחמש בבוקר קמתי בשיא העצבים, אחרי שישנתי און-אוף שעתיים ועוד בשיא החום, יצאתי החוצה, זרקתי אבנים על הכלב המפגר הזה שנבח על קיפוד מחוץ לחדר שלי. הוא ברח, וחזרתי לחדר, פתאום יש שקט. הצרצר סַתם. היה לי ברור שברגע שאני מכבה את האור הוא מתחיל בקונצרט הקבוע שלו. באתי, העפתי כל מה שהיה על המקרר בשיא העצבים, הזזתי אותו, והוא ישב שם בשקט, כולו שקוף/באז'/אוף-וייט, מכוער אש. דמיינו שאתם מסתכלים על מה שגורם לכם כבר שבוע וחצי להרדם אחרי שעה. הזזתי את המקרר עוד ככה שהוא יהיה בזווית שהמגב נכנס מאוחריו, ונכנסתי לו באמ-אמא! הוא מת!!!! וווהו! החתיכת זבל הזה סוף סוף מת. אח"כ היה לי חם רצח ולקח לי עוד איזה חצי שעה להירדם. למה סיפרתי את כל זה פה? כדי להגיד שלא היה לי כוח לגשת שוב ל-F ב-9 בבוקר כי לא ממש ישנתי, אז החלטתי לגשת רק לG
. נתחיל לענות: איזה שאלונים עשיתם? G כמה פעמים כבר עשיתם אותם בעבר? 1 לדעתכם, האם הייתה בגרות קלה או קשה? קלה אש! ממש אבל. כל האנסין שלי נכון, אבל אולי יורידו לי נקודות בודדות על ניסוח, וגם זה לא בטוח, כי כתבתי בול מה שהיה בטקסט! אני ממש מרוצה..איזה כיף כבר התכוננתי לשואה כמו במועד א'. איזה חלק בבגרות היה הכי קל? השאלה הראשונה. איזה חלק בבגרות היה הכי קשה? שאלה של ה-18 נקודות, התלבטתי איזה 10 דקות איך לנסח, בסוף כתבתי משהו נכון. על כמה הגישו אתכם? 93 כמה אתם חושבים שתקבלו?
מה ההשערה שלכם לגבי הציון הסופי שלכם באנגלית? איזור ה-90. מרוצים מהציון? ודאי חושבים שתגשו שוב בחורף הבא? לא, אם זה לא יספיק לי אז אחרי הצבא. איך המרגש לא ללמוד יותר אנגלית? פצצה. מתכוונים גם להיבחן במתמ' או שסיימתם? 006

shiran™

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מורן מורן... *מחפשת המשך למשפט ולא מוצאת* *שולחת את ההודעה*

Y M C A

New member
הופה

איזה שאלונים עשיתם אף וג'י כמה פעמים כבר עשיתם אותם בעבר1 לדעתכם, האם הייתה בגרות קלה או קשה הממ יכול היה להיות יותר גרוע... בעיקרון בסדר, אבל אני כבר יודעת על כמה טעויות וכל טעות זה איזה 8 נקודות אז אממ אני לא יודעת אם ובכמה זה יישפר לי את מועדי א' איזה חלק בבגרות היה הכי קל איזה חלק בבגרות היה הכי קשה על כמה הגישו אתכם98 95 כמה אתם חושבים שתקבלו לא יודעת מה ההשערה שלכם לגבי הציון הסופי שלכם באנגלית מעל 90 מרוצים מהציון תלוי מה הוא יהיה חושבים שתגשו שוב בחורף הבא לא איך המרגש לא ללמוד יותר אנגלית כי עד עכשיו למדתי?
מתכוונים גם להיבחן במתמ' או שסיימתם וואי אממ, אני בטח אגש, אבל חוץ מלעבור על נוסחאות אני לא ממש אלמד

Feehilys Girl

New member
גמני: ווהו!

איזה שאלונים עשיתם? F,G כמה פעמים כבר עשיתם אותם בעבר? 1 לדעתכם, האם הייתה בגרות קלה או קשה? בינונית. איזה חלק בבגרות היה הכי קל? אמריקאיות. איזה חלק בבגרות היה הכי קשה? החיבור ב-G. עד שהחלטתי על מה לכתוב... על כמה הגישו אתכם? 92 בשניהם. כמה אתם חושבים שתקבלו? מקווה מעל 90 מה ההשערה שלכם לגבי הציון הסופי שלכם באנגלית? בינתיים הוא 92, מקווה שישתפר. מרוצים מהציון? כן חושבים שתגשו שוב בחורף הבא? לא איך המרגש לא ללמוד יותר אנגלית? נחמד, למרות שזה מקצוע שלא ממש משנה לי, כי לא לומדים אליו. מתכוונים גם להיבחן במתמ' או שסיימתם? 006, 007

roee15

New member
וואט איזה אינגליש?

איזה שאלונים עשיתם F, G כמה פעמים כבר עשיתם אותם בעבר: פעם אחת לדעתכם, האם הייתה בגרות קלה או קשה: סבירה איזה חלק בבגרות היה הכי קל: הכתיבה בG איזה חלק בבגרות היה הכי קשה: האנסין של G על כמה הגישו אתכם: F-85 G-86 (המורה שלי זונה :p) כמה אתם חושבים שתקבלו: יותר מ75 בF, יותר מ80 בG מה ההשערה שלכם לגבי הציון הסופי שלכם באנגלית: באזור 90 מרוצים מהציון: כן חושבים שתגשו שוב בחורף הבא: חס וחלילה חחח איך המרגש לא ללמוד יותר אנגלית: מי למד אנגלית בכלל? :p מתכוונים גם להיבחן במתמ' או שסיימתם: יאללה מתמטיקה. 07 ביום רביעי

Marble Arch

New member
הופה הופה הופה הופה היי../images/Emo79.gif

(זה הצלצול שלי בפלאפון..
) איזה שאלונים עשיתם? E כמה פעמים כבר עשיתם אותם בעבר? פעמיים לדעתכם, האם הייתה בגרות קלה או קשה? קלה ביותר. איזה חלק בבגרות היה הכי קל? הכל היה קל. על כמה הגישו אתכם? אין לי מגנים כמה אתם חושבים שתקבלו? 95. לפי התשובות של יואל גבע הכל אצלי נכון, אבל לכו תדעו.. מה ההשערה שלכם לגבי הציון הסופי שלכם באנגלית? 93-95 מרוצים מהציון? כן חושבים שתגשו שוב בחורף הבא? לא איך המרגש לא ללמוד יותר אנגלית? המרגש מרגש. מתכוונים גם להיבחן במתמ' או שסיימתם? מתמטיקה זה שנה הבאה

Marble Arch

New member
אחרי הצבא.

אני מתגייסת עם בגרות מלאה, חוץ מתנ"ך. אחרי הצבא אני אעשה תנ"ך ואולי אשפר מקצוע או שניים.

למעלה