לדוברי אנגלית שאבא שלהם במוסד יש פטור מהחלק של אנגלית בפסיכומטרי! סתאאאאאאאם. אין לי פטור מהחלק של אנגלית. אבל, למרות שדי דפקתי אותו עם הסטות וכו', הצלחתי לגרד את הפטור. *כפיים לעדי*
יש לי בחילות כל היום בערך מאז שחזרתי מב"ש אפילו המורה שעשתה לי את הבע"פ לא ידעה מזה המילה הזאת וגם המילונית שלי לא ידעה מזה המילה הזאת, מזה המילה הזאת?
איזה שאלון(נים) עשיתם? F ו G תוך כמה זמן יצאתם? שעה בערך מהו ציון(ני) המגן שלכם? 92 בF ו90 בG. כמה אתם משערים שתקבלו? מעל 90 נראה לי ניגשים למועד ב'? אין סיכוי כמה יהיה הציון הסופי-סופי שלכם באינגליש? (תעריכו...) הממ 93? חילקו לכם את השאלונים בזמן? לא.. איחרו באיזה רבע שעה וואי הרגשה מוזרה לסיים מקצוע שלמדת אותו כל כך הרבה שנים.. עוד שבוע ונסיים עוד מקצוע גדול.. D: בהצלחה לכולם!
עם אפשרות ליותר. אבל G..יצאתי בהרגשה טובה אבל אח"כ כשהשוויתי תשובות. גדד יש לי איזה 2 טעויות לפחות שהולכות להוריד לי כמעט 20 נקודות. טוב זה לא יהיה. ניגש למועד ב'
בשאלה אמריקאית!!!! זה מלא נק' וזה לא אומר שאני יודעת פחות טוב אנגלית, זה מה שהורג אותי! פשוט הם עשו את זה בכוונה מכשיל וטריקי, אני מדברתעל השאלה הזאת עם מה משותף לשתי הפיסקאות..אני סימנתי שבשתיהן מציגים אנשים מפורסמים... וזה לא נכון כי הם לא מפורסמים!!!
נו באמת אינ לא מאמינה שהולכות לי על זה נק'.. טוב נו במילא בניתי על מועד ב':\