4 באוגוסט

m i r u s h i

New member
"פחי שואו מזמין אתכם../images/Emo108.gif

להכנס למועדון המרקיד אנחנו כאן ואתם תשכחו את הצרות שלכם לתמיד" בחרתי בשרשור של אורוש בגלל שלשחר היו כמה שרשורים יומיים ברצף בזמן האחרון
יום מטוגן D: ז"א,friday! סתם נו. P: כלום עד הערב ובערב לצאת למיני-מסיבת גיוס של ידיד [סתם לשבת בבאר חמוד פה קרוב :)] יום נפלא

אז ככה

בבוקר אין לי הרבה תוכניות, אולי חוץ מלעזור לאמא לבשל וכו' ואם הוא ירצה להיפגש אני אעשה לו את שיחת הפרידה, מקווה שנהיה ידידים אחרי זה
ובערב לצאת.

אהאהאההההה

ג'ן! זרקתי אותו! סופסוף! אני בקושי מכירה אותך אבל כל כך כיף לשחרר את זה! זהו, איזה יופי. ואנחנו נשארים ידידים, ושתיתי יותר מדי וחילקתי לאנשים סטירות, אבל מה שחשוב זה שאני בשוק הבשר שוב! ד"ש ליוסי מטובבה

jenngirl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

כן שמעתי מנועה שזרקת אותו,הייתי לידה כשסיפרת לה. טוב אז הממ..אני שמחה שנשארתם ידידים[[: [איזה ד"ש ליוסי,אם כבר כאפה ליוסי. חוצמזה כבר אין יוסיD: ]

ריכוליישן...איזה כיף.

טובי
אני גאה בך נורא! וג'ן, את מותק!
ואני מבולבלת.

jenngirl

New member
בילבלתי אותך../images/Emo6.gif../images/Emo82.gif

חהחה
גם את מותק. [:

אורוש מזל"טעל הפתיחה../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif

אני חייבת להחליף ת'
הזה
אממ על הבוקר שיעור נהיגה
(כן, עם מחליף) אח"כ ניקיונות... ואח"כ נראה.. |עייפה מתה| ביי

קמתי מוקדם ../images/Emo12.gif../images/Emo180.gif

בעצם, בקושי ישנתי
אבל עקרונית קמתי ב5 וחצי ככה

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

אני לא מצליחה לישון.
ועוד שעתיים בערך אני אמורה לקום..
מחר בע"ה- בנק ושוק. יום טוב ושקט לכולם.
ושבת שלום!

K e R e N18

New member
להלהלה../images/Emo204.gif

אני צריכה להתחיל ללכת לישון יותר מוקדם
ולענייננו
- אין שום תכנונים למחר.. שיהיה יומטוב! ושבת שלום

s h u g i t

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

התעוררתי מרוב שהכאבים מציקים לי
יותר מאוחר- להסתובב עם אמא ואחותי, ארוחת צהריים מסורתית של שישי, אחה"צ להפגש עם חברה ובערב כנראה לצאת. לא ידעתי לאן להגיב

jenngirl

New member
בין קהל עם בערך 50 אנשים../images/Emo82.gif

הופיע אתמול דן תורן.הבנאדם בדרן יותר מאשר זמר.אני פשוט נקרעתי. והיו לי שם לא מעט פדיחות בזמן קצר,אני מאשימה את הצום ששברתי
היה שווה אתמול,ממש נהניתי. עכשיו אני יוצאת לעבודה.אחזור בסביבות 4-5. יום נעים ושקט לכולם
[פדיחה שהייתה לי שם אתמול: "מי מכיר את דנה?"[הוא שאל] "אני!" "דנה,הבת של אהוד אולמרט,חמודה דווקא" "אהה לא"
כי אני נורא חכמה והייתי בטוחה שהוא התכוון לדנה ברגר,ששרה איתו את "השקר הזה"].

jenngirl

New member
זה באמת היה מצחיק?P:../images/Emo82.gif

ודנה,האמת שגם חשבתי עלייך,אבל ידעתי שהוא לא מתכוון אלייך[לפחות בזה לא טעיתי!]. אה ובשלב מסוים צילמתי אותו בסרטון קטן במצלמה הדיגיטלית, לקראת הסוף של שיר אחד שאני אוהבת,כי הייתי בטוחה שאח"כ הוא יגיד איזה משהו מבדר. אז הוא קלט שאני מצלמת אותו[חוץ ממני ומעוד אחת אף אחד לא צילם,והמצלמה הייתה בכלל של חברה שלי] והסתכל המון על המצלמה,אבל הסתבר לי אחרי כמה זמן שכרטיס הזיכרון מלא והצילום נפסק. כפיים

למעלה