שלום אחיות !

ת ו מ א ס

New member
../images/Emo176.gifשלום אחיות !

תומאס רתמה לעגלתה ממיטב הסוסים שהיא מצאה בגרדרובה ויצאה לבילוי שישי הזוי. לאחר שפרסתה מעכה את החציר של כל בתי הקפה ההומולסבייםסטרייטיםביסקסואליםוחברים שנקרו אל דרכה, היא חזרה בספורט-אלגנטיות לישון לבד. רע אני שואל ? לא, לא מתים מזה... הרי הפוזה האלכסונית הפרזיטית והלא שטופת השיניים זה משהו שמרכך את הנפילה לתוך סדינים שלא חייבים להחליף כל יומיים. לבד, נשארתי לבד ! וזה לא שהגעתי לתקופה בחיי שהמוזה לרחמים עצמיים יושבת לי על הפוני, פשוט הלבד הזה מעורר מחשבות. וכאילו לא הייתי מספיק אישה עד הלום אז הנה הבזיקה לה קלישאה אסטרוגנית מפילה: " הייתכן שכל הגברים אותו דבר ?!" ומה באמת אם זה כך, קארמת הזין שלי נועדה לייסורי עולם, ומה אם הנפש התאומה שלי בחרה להיוולד דווקא בטרינידד וטובגו, מה אז ? לאונן עד שיבוא לי קטטר. על מה להתפשר ? ועל מה מתפשר הבחור שיהיה איתי ? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה לפתוח את הדיון הזה לכל חברותיי ואויבותיי בפורום, האם התפשרתם לגבי זוגיות, האם החבר שלך זה לא בדיוק מה שחיפשת, האם הרגשת מתישהו שאתה סוג של פשרה של הפרטנר. והשאלה הגדולה, פור גוד סייק האם יש דבר כזה נפש תאומה (ואיפה הנפש הזו מסתובבת ?) בברכת נקודה למחשבה, האם גם לזין שלי יש נפש תאומה אוהב אתכם ולוגם קפה לבד (שזה אגב לא כזה רע כמו שנשמע)

תומאס יקירי!

התגעגעתי! הלכה האהבה? לא נורא - תבוא אחרת, עם זין משופר מודל 2003 וקוביות בטן תוצרת לגו איכותית. אני מניח שהתשובות יתחלקו למספר קבוצות: 1. "לא התפשרתי. יש לי סטנדרטים גבוהים ביותר ואני לא מוכן לרדת מהם" (מאנשים בודדים וגלמודים, שבדרכם להפוך למרירי לב סטייל אלינור ריגבי) 2. "התפשרתי קצת, הוא התפשר קצת (גם אני לא בדיוק בראד פיט ביופי ומשה דץ באופי) וסה"כ החיים יפים 3. "ירדתי מכל הסטנדרטים שלי ועכשיו אני תקוע עם גמד חסר שיניים בעל פטיש לחוטים דנטליים" 4. "לא מחפש זוגיות. אגב - מה אתה עושה הערב?" 5. "שיט - כל כך התפשרתי שלא שמתי לב שהתחתנתי עם אישה" בקיצור - הנסיך על הסוס הלבן עסוק בלקיים יחסים עם הסוס (חוץ מהנסיך של לירוי שמקיים יחסים עם הלירוי) ולכן אין ממש טעם לחכות לו. גם אני לוגם קפה מכוס קלקר (ב-ק´ לא ב-ט´!), מאחל לך שהקפה שלך הוא לא התאום של הקפה שלי, הביצים שלי מדווחות שכל אחת היא נפש תאומה של השניה, והזין שלי סתם בדיפרסיה קיומית.

למעלה